2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hava çok sıcak ya gerçekten. Ben de sabah kan verdim genel değerlere baktırdı doktor.
Çok düşmüş değerler mesela de vitamini benim hamileliğin başında 80 diye şimdi 36.
b 12 146 ya düşmüş. Şeker de sorun yok.kansizlik var o hep vardı zaten,9.9 du..dün direkt demir serumu aldım. Ağızdan yetmiyor,sanırım emiilimde sorun var. İşte böyle takviye alıcam muhtemelen vitamin.

Kızlar şu ay muhabbetini ben şey edemememistm bir türlü sorana 4.5 deyip geçiyordum en son pazar günü bile hatta dunde oyle dedim sonra baktım meğerse benim kuzum 5 ayın icine girmiş bile 5ay8gunluk bugün o değil de aklında öyle kalan erken doğurdum sanıcak

Ay geliriz valla canım :) en serin odam bile cehennem kıvamında bugün nefes alamıyorum.

gelin ya serin serin takılırız
Yarından itibaren hava sıcaklıkları düşüyor neyseki hatta yağmurlar gelecek..

Hafta olarak söylüyorum ben karşındakinin kafası karışsın yoksa ben çıkamıyorum içinden

Aglamaktan helak oldum. Benden anne falan olmicak. Ufacik bisey icin cildirip kucucuk kardesimin eline koluna vurdum sert sert. Bi dolu bagirdim cocuga. Korkudan tir tir titriyo. Anne falan olamicam ben

Aglamaktan helak oldum. Benden anne falan olmicak. Ufacik bisey icin cildirip kucucuk kardesimin eline koluna vurdum sert sert. Bi dolu bagirdim cocuga. Korkudan tir tir titriyo. Anne falan olamicam ben

Şuan hormonların ters takla
Bebeğin olduğunda daha sakin olmasını öğreneceksin.
Kardeşinin ablasısın sen evladına anne olacaksın.
Mükemmel anne hiç bir zaman yoktur.

Benim karnım büyük olduğu için sorana 6 aylık diyorum hatta bir iki kişiye 6,5 dediğim bile oldu ki o halli yeaa karnın ne kadar büyümüş dediler. Merak etme kimse aklında tutmuyor yani sırf konuşmak için beni her gün görüp her seferinde ne kadarlık oldu diyen oluyor.

Ben de ayrıntılı ultrason için radyoloğa gittim

Karnıma 8 aylık desem kimse anlamaz
Ama Doğum ne zaman dediklerinde insanlar afallıyor

Canım tahammül sınırlarımızın her anlamda zorlandığı bir dönemdeyiz. Olabilir böyle şeyler. Gönlünü alırsın kardeşinin üzülme sen. speedy-gonzales in dediği gibi kendi çocuğuna anne olacaksın

Yüksek çıkar dedim herkesin düşükmüş ya neden öyle

Normal canım hamilelikte sıklıkla karşılaşılan bir durum:)

Kızlar Ankara da ayrıntılı ultrason için önereceğiniz biri var mı??

Ankarada 4 isim one çıkıyor

Eyup Ekici
Ali ipek
İskender bi şey
Aylin bi şey

Ben Ali ipek gittim nakit 280 tl çok memnun kaldım yine olsa yine ona giderim:)

Muayenesi nerede canım

Benim etrafimda hafta olarak anlicak cok az insan var mecburen ay olarak söylüyorum

Bende 6 aylık desem inanırlar benimde Karnım var baya ama aynen laf olsun diye soruyorlar sinir edenler oluyor hayat ve insanlar garip

Bende aldim aynisindan onu nasil alt acma yapicaksin kafam basnadi. Yapinca ornek atar misin

Ay canım benim kıyamam ya kan iğnesini denesen bazıları o hiç kabızlık yapmıyor diyor
doktoruma bi soyliim bakiim ne dicek hic demedi bana ole bisi

iyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum çalış çalış iki aksamdir mesaideyim birde buaksam ayaklarımı uzattim yatiyorum evdeyim hamdolsun .. bugün sağlık ocağına gittim asi bitmiş yarin tetenoz aşısı olucaz 21 haftalık olunca oluyormuş...
bugün hamile kilodu aldım sudyen aldim desteksiz telsiz cok rahat oldu eve gelince duş aldim denedim harika birde hamile kilodu korsesi aldim özel günlerde giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…