2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
G
Bende aldim aynisindan onu nasil alt acma yapicaksin kafam basnadi. Yapinca ornek atar misin

doktoruma bi soyliim bakiim ne dicek hic demedi bana ole bisi
Görümcem igneyle gecirdi hamileliğini o da senin gibi basur ve kabizdi ama iğneden sonra hiç kabız olmadım dedi bebeği de gayet iyiydi sen sor kansızlık kötü

Çalışanların işi çok zor ya biz evde yoruluyoruz bı de memurlar ayy Allah yardımcın olsun canım iyi yapmışsın canım güle güle giy

Kızlar merhaba ben bugun ayrintiliya girdim cok şükür hersey normaldi yalniz 1 hafta 10 gundur akintim var bugunde biraz camasirim islandi sizdede oluyomu olan oldumu normalmi bisey yoktur dimi bi arkadasinda oluyodu neymis acaba o napti

sen bence zoraki yaşıyorsun öyle kilo mu olur canım al tabi azıcık kilo , güçlen biraz 50 görürsün Doğuma kadar
Benim kızım 22 kg şuanda 39 çok aşırı az değil mi ? Varla yok arası gibi.
Boyumda kısa olduğu için öyle hastalıklı gibi gözükenlerden değilim aksine şimdi az biraz kilo alınca hafiften sırıtmaya başladı gibi çünkü benim tüm kan değerlerim herşeyim hamilelikten önce de normaldi bir de ben yemeyenlerden değil çok yiyip şu kilo alamayan cinslerdenim

Bugün baya yürüdüm şimdi de belimin ağrısından duramıyorum belim çok ağrıyor sizde yürüyünce beliniz ağrıyor mu kalca kısmında ağrıyor gelinle beraber çok kötüyüm ya ...

Kızlar iyi akşamlar daha erken ama eşinizin Doğuma girmesini istiyor musunuz? Ben çok istiyorum o anı görüp tanık olsun diye ama eşim biraz düşünceli bu konuda , ya dayanamazsam filan diyor .
Bu arada eşim 7 yıllık polis memuru , yüzlerce kaza , ölüm görmüş birisi ama diğerleri başka seni ve bebeği kanlı görürsem nasıl olur bilmiyorum diyor .

N
Ne işi var adamın doğumda ben utanırım canım o sana ve hastaneye bağlı izin alırsan ve eşinde isterse girebilir canım ama beni o halde görsün istemem

Bugün baya yürüdüm şimdi de belimin ağrısından duramıyorum belim çok ağrıyor sizde yürüyünce beliniz ağrıyor mu kalca kısmında ağrıyor gelinle beraber çok kötüyüm ya ...
Çok mu yürüdün acaba neden ağrıyor ki

Ben no diyorum canım

Mümkünse bundan eksik kalsın hahahahah

Bence de o halde görmemeli :)
Heyecanla kapılarda beklesin

Bi "NO" da benden geliyooorr :)))

Kızlar merhaba ben bugun ayrintiliya girdim cok şükür hersey normaldi yalniz 1 hafta 10 gundur akintim var bugunde biraz camasirim islandi sizdede oluyomu olan oldumu normalmi bisey yoktur dimi bi arkadasinda oluyodu neymis acaba o napti
aynısı bendede oldu canım bir hafta ongundur vardi bugün çamaşırım hatta taytım ıslandı sen ne yapacaksın doktora gidecekmisin bende yarin sağlık ocağına gideceğim sorayim oradaki hemşireye

Kızlar ben Şeker testine gidip yaptirmadan döndüm,
Tabi aç gittim.Beklerken Inanilmaz acıktım sonra doktora göründüm.
İcirdikleri sıvıyı eczaneden almam gerekiyomus

Tabi ben ölüyorum acliktan. Git eczaneye sıvıyı al onu iç bir saat bekle sonra kan ver dediler.
Ama ben daha fazla dayanamadım çıktım geldim eşimde yoktu yanımda tek gitmek zorunda kalmıştım kendimi hemen bir pastaneye attım ve miiiikemmel bi kahvaltı yaptım

Ben radyaloğa gittin canım gayette güzel baktı. Ama perinataloglar daha tavsiye ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…