2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Toplu halde cevap vereyim kızlar ben mecburi sezeryan yaptıracağım için girsin istiyorum . Babayı zaten tentenin arka tarafında tutuyorlar . Alt tarafı ve kesilmeyi , hiçbir şeyi görmüyorlar . Normal olsa zaten bende istemem , eşimde hiçbir şekilde girmez .

Merhaba kızlar,
Ben eşimin yanımda olmasını istiyorum, tabi isteğimi söylüyorum şu an çekimser emin değil. Biraz zaman geçsin konuşacağım,ben normal de olsa sezeryan da olsa yanımda olsun isterim çünkü bence bu bağı güçlendiren birşey. Doğum çok zor ve tramvatik değilse doğuma giren babalarin anne ye bakışı saygısı çok değişiyor. Bunu arkadaşlarımın bazılarının deneyiminden biliyorum.tabi ki iki doğum şeklinde de baba yine vajinanin karşısına oturtalım Demiyorum.iki durumda da duygusal destek veren pozisyonda olması önemli olan.cocugumla ilk tanıştığım anda beraber ağlamak, şaşırmak, gülmek, veya bağırmak..bilmiyorum nasıl hissedeceğim. Ama bana eşlik etsin isterim

Açıkçası normal doğumda kesinlikle ben de istemem ama epidural sezaryen olursa ve o da bu an'a şahitlik etmek isterse ben de isteyebilirim. Zaten kadının baş tarafında duruyor içeri giren kişi. Göğüs bölümünden itibaren de tente var dediğin gibi aşağıyı görmesi hatta bebek gelene kadar kan vs görmesi de mümkün değil. Gördüğü kan da bebek üzerindeki oluyor zaten. Kuzenimin eşi girdi gayet mutluydu ikisi de bunu yaşadıkları için. El ele bu mucizeyi beklerken ki fotoğrafları öylesine hoş ki... Epidurale girenler zaten doğuma girermiş gibi görünmüyor hiç saçlar fönlü, ışıl ışıl bir yüz vs. Yani ortada erkeğin iğreneceği, uzaklaşacağı hiçbir durum yok.

Ayrintili ultrasona girdim bugun kizlar herşey iyiydi cok sukur ama plesanta alt yerlesimli rahime uzaklığı 20 mm mi ne dedi. Kendi doktorum yoktu gösteremedim bu ne demek biliyor musunuz ne olur bu durumda

Ayrintili ultrasona girdim bugun kizlar herşey iyiydi cok sukur ama plesanta alt yerlesimli rahime uzaklığı 20 mm mi ne dedi. Kendi doktorum yoktu gösteremedim bu ne demek biliyor musunuz ne olur bu durumda

Canım benimde plasenta aşağıda, geçen gittiğimde yukarı çıkmadığını gördük. Ama doğuma kadar cikabilirmis. Bu gibi durumlarda rahim ağzına yakın bir mesafe de oluyor plasenta. Kapatmıyor ama normale göre yakınında. Bu da bazen kanama ya vs sebep olabiliyormus.gerci bende hiç olmadı. Doktor ciddi bi sorun değil ama doğum zamanı yukarı çıkmazsa normal doğum yapamayabilirsin dedi. Tek sorun bu gibi

Bugün baya yürüdüm şimdi de belimin ağrısından duramıyorum belim çok ağrıyor sizde yürüyünce beliniz ağrıyor mu kalca kısmında ağrıyor gelinle beraber çok kötüyüm ya ...
Canim son zamanlarda bende öyleyim günü koşturmacayla bi şekilde geciriyorum ama aksam olunca sag kalcam bildigin takilio, belim de fena hemen doğrulamıyorum ayaga kalkinca;(

Normal doğum yapamamak cok kotuymus gerçekten canım. Ben normal olsun istiyordum hep inşallah çıkar yukari cok üzüldüm simdi

Ben isterdim çünkü sogukkanli bana destek olurdu o yanımda olunca kendimi daha iyi hissederdim ama olamicak malesef kişiye göre değişir canım bu durum ve hastaneye göre

Normal doğum yapamamak cok kotuymus gerçekten canım. Ben normal olsun istiyordum hep inşallah çıkar yukari cok üzüldüm simdi
İyi düşünelim iyi olsun,bende kendimi hiç sezeryan hayal edemiyorum.hayalim normal olması. Ama çıkmazsa plasenta bu mümkün değil çünkü çocuktan önce plasenta gelirse kanamadan ölürmüş insan.benim hissim çıkacağı yönünde. İnşallah öyle olur

canım benim yeterki sağlıkla kucağına almak nasip olsun .. benim ilk doğum normal çok rahat gectiydi ikinci ters olduğu icin sezeryan olmustum bundada ağlayarak doğuma girdim korkulacak birsey yok kötü dusuncek birsey yok sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almak nasip olsun allahim senide bebeginide korusun inşallah..

bazı doktorlar bunu kabuk etmiyor kızımı doğururken doktor ayak altında istemem kimseyi demişti eşimde zaten asla girmezdi.
Eşimin girmesini istemezdim hele normal doğumda ama fotoğrafçı istemiştim

Aşıyi bende ağrısız ve atessiz atlattim masaAllah korktuğum gibi olmadı ikincide de aynı olur insaAllah eli hafifti zaten hemsirenin yaparkende acimadi

Arkadaslar bisi merak ettim doktor bana bebek iki hafta onden gidiyor dedi dogum tarihini de uc doktor farkli seyler soyledi iki hafta onden gittigi icin iki hafta erken mi dogacak

Canim son zamanlarda bende öyleyim günü koşturmacayla bi şekilde geciriyorum ama aksam olunca sag kalcam bildigin takilio, belim de fena hemen doğrulamıyorum ayaga kalkinca;(
benimde aynen dediğin gibi oluyor uzanınca doğrulamıyorum kitleniyor bacağım çok kotu bisey ya hele bide şimdiden boyle olursak daha sonra heralde yerimizden kalkamayacaz

Aşıyi bende ağrısız ve atessiz atlattim masaAllah korktuğum gibi olmadı ikincide de aynı olur insaAllah eli hafifti zaten hemsirenin yaparkende acimadi
Yaparken hissettirmiyor ama gece basliyor agrisi dun sabah yaptim acaba gercekten igneyi soktumu diye dusundum ki aksam basladi agrilar )

Arkadaslar bisi merak ettim doktor bana bebek iki hafta onden gidiyor dedi dogum tarihini de uc doktor farkli seyler soyledi iki hafta onden gittigi icin iki hafta erken mi dogacak

O birAZ Keyfine kalmış bebeğin
Benimde bebek aşaiıda erken Doğum diyor genelde doktorlar kızımı 39 da doğurdum.

aynısı bendede oldu canım bir hafta ongundur vardi bugün çamaşırım hatta taytım ıslandı sen ne yapacaksın doktora gidecekmisin bende yarin sağlık ocağına gideceğim sorayim oradaki hemşireye
ya bdn bugun doktordaydim sorcaktim unuttum ama bugun cok oldu taytim islandi benimde acaba aksam baya oturmadan gezdim ondanmi oldu cunku suan bisey yok sen bi sor banada yazarsan sevinirim ben haftaya gidicem tekrar

Ya kizlar herkez asi icin bisiler yazmis ama benim sol koluma yapti 5 inde bide griptim dusunun ama bic aci agri olmadi üstüne bile uyudum 5 ekimde 2.doz var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…