2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaslar bisi merak ettim doktor bana bebek iki hafta onden gidiyor dedi dogum tarihini de uc doktor farkli seyler soyledi iki hafta onden gittigi icin iki hafta erken mi dogacak
Ben dun tahmini dogum tarihim ne zaman olur diye sordugumda o ancak 35. haftadan sonra soylenebilir dedi.
Sirf bebegin buyuklugunde de bitmiyor is amniyo sivisi, tansiyon bir suru etkileyen faktor var canim

Ben dun tahmini dogum tarihim ne zaman olur diye sordugumda o ancak 35. haftadan sonra soylenebilir dedi.
Sirf bebegin buyuklugunde de bitmiyor is amniyo sivisi, tansiyon bir suru etkileyen faktor var canim
Hadi ya ben kac doktora gittim her biri bi tarih verdi o yuzden kafam karisti defigin daha mantıklı geldi hayirlusi artik iyi olsunlarda bebislerimiz:)

Tecrubeli annelere bi sorum olacak bebek anne karninda hangi saatlerde hareketliyse dogdugunda da oylemi oluyo gercekten benim oglanda gunduz tik yok ama gece 1 oldumu basliyo doguncada oyle olur diyolar korkuyorum

Tecrubeli annelere bi sorum olacak bebek anne karninda hangi saatlerde hareketliyse dogdugunda da oylemi oluyo gercekten benim oglanda gunduz tik yok ama gece 1 oldumu basliyo doguncada oyle olur diyolar korkuyorum

gneelde bebekler anne dinlenmeye geçtiiinde uyanır oynar
Anne yürür pozisyondayken hareket etmez hep uyur Hatta doğduğunda çok ağladığında kucağa alın yürür gibi sallanın hemen susarlar kendilerini anne karnında hissederler.
Uyanıklık durumu da gece gündüzü olmaz bebeklerin malesef ki bunu biz sağlayacağız onlar için işte gündüz Işıklı yerde uyutup gece karanlıkta gibi.

Gorunurde erken dogum riskimiz olmasa bile bu her zaman bi ihtimal.
Insallah hepimiz tam zamaninda saglikli bebisler dogururuz

amin canım inşallah

En iyisi birseyi kafaya taktikca daha cok stres oluyor insan

*24 haftalıktım doğmak üzere dedi perinatolog
*boynuna kordon dolandı
-*eşi önde normal Doğum olmaz dediler

Boynunda kordon ile 39 haftalık sağlıkla doğdu ama en iyisi takmamak kesinlikle

İlk 10 gün anneliğin zor dönemi arkadaşlar bebek hala anne karnında zannedeceği için hep uyuyacak ama bizim sık sık emzirmemiz lazım ben uyansın artık diye ağlıyordum uyanmadığından aç kalıyordu emerken de yoruluyordu. Ebeler ayak altını tırnaklıyordu hafifçe öyle uyandırıyordu biz neler yaptık evde yüzüne soğuk sular , ayak altına tırnaklar hafifçe vurmalar uyanmıyordu malesef inşallah saati saatine uyanan beneklerimiz olur

Bide ilk 1 ay geceleri yüz üstü yatırmayın bebek anne karnında zannediyormuş nefesini tutarmış Allah korusun bunu da ebeler söylemişti.

Gunduzdemi karanlikta uyumasi gerekiyo

benimde uyku yine ilk aylarda normal uyulmaması falan ama sonrasında alışması önemli

çok şükür yemekten yana sıkıntım olmadı ama uykudan yana çok kötüydük.

Arkadasim 3.5 senedir hergun duzelicek umidiyle bekliyo artik psikolojisi bozulup doktora gitti onu gordukce ve boyle gece hareket ediyosa uykusuz olur dedikleri zaman tuylerim urperiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…