2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadasim 3.5 senedir hergun duzelicek umidiyle bekliyo artik psikolojisi bozulup doktora gitti onu gordukce ve boyle gece hareket ediyosa uykusuz olur dedikleri zaman tuylerim urperiyo

bizim son 9 aydır iyi çünkü istifa ettim bizim sorunumuz birbirimize yetememekti çocuk doymuyordu anneye. Öncesinde 2-3 te uyurdu en erken sabah uyurken anneme götürürdüm sabah 7 de işe giderdim kendim de işyerinde içtiğim kahvelerin haddi hesabı yoktu artık akşam çıkınca ağlıyordum eve gidene kadar uyku diye gece yine aynı serüven benden başkasıyla da durmuyordu babasıyla bile hamileyken çok dua ettim bana düşkün olsun diye aldım payımı

Ama tam tersi olan arkadaşları var 2014 şubat annelerinde uykusu geldi mi uyuyan inşallah öyle olur diye dua ediyorum

1 aylık olsun uyur
4 aylık olsun uyur
Gazdır o uyur ek gıda kolay değil
Yaşı gelsin uyur
Konuşsun uyur
Altından bez çıksın uyur

Uyur da uyur dediler bana da

Arkadasimda oyle iste garibim 40 i ciksin duzelirle baslayan seruven her konuda hareketlilik uykusuzluk yememe vs bu zamana kadar artarak ilerledi Allah kolaylik versin tum annelere sabirli ve anlayisli olma kuvveti versin bosa degil iste cennetin analarin ayaklari altinda olmasi Rabbim hakkiyla ustesinden gelmeyi nasip etsin insallah

Bir süre sonra gerçekten alışıyorsun buna uykusuzluk boş geliyor ama bazı zamanlarda da saçlarımı yolasım geliyordu buda uyumazsa zaten kesin tek tek yolarım herhalde.
Cenneti vaat ettiğine göre Rabbim çok basit olmamalı zaten annelik

Kesinlikle oyle...Bir birey yetistirmek onu koruyup kollamak her daim dogrulugu ogretmek ve bunu uygulatabilmek en onemlisi ona gercek anlamda dosdogru ornek olabilmek... Zor isler Allah yardim etsin :)

Altindan su gbi brsey geliyo demissiniz bu cok yurumekten olur bence cunku bende cok yurumustum gittim doktora suyu gayet yeterli dedi zaten yurudugum gecesi gelmisti birdaha gelmedi

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

kızlar, bebeğinizin hareketlerini üst kısımda nerelerde hissediyorsunuz ? ben göbek deliğimin 4-5 parmak üstünde hissediyorum . rahim o kadar büyüdü mü

Kizlar gunaydin. Dun aksam mutfakta tam yemekleri tabaklara koyuyordum, ayaktayken bir anda bir tekmeledi bebek ama oyle boyle bir tekme degil. Aci, agri hissetmedim ama cok cok garip bir rahatsizlik hissi oldu. Sandalyeye oturmak zorunda kaldim hemen. Sonrasinda uzun sure de hep hareketliydi kac saat. Merak ediyorum acaba ne oldu? Perinatolog dogum pozisyonuna daha gelmemis demisti detayli ultrasonda. Acaba dun aksam dönmüş olabilir mi? Bu hissedilir bir sey mi?

Benim bakis acima gore bu cocugu sadece yaparken ortak olmamali baba. Zaten 9 aylik surecte tum zorluklari ben cekiorum o arada elini koyup hareket etsin die beklio. Dogum kadar zorlayici biseyde de yanimda olmasi gerekir die dusunuorum. Sonucta bu bakkal hamdinin bebegi degil ki onunla gireyim. Ama esimle genel olarak hayata bakis acimiz cok farkli oldugu icin kesinlikle reddediyo. Bakalim ikna etmeye calisacagim

kızlar, bebeğinizin hareketlerini üst kısımda nerelerde hissediyorsunuz ? ben göbek deliğimin 4-5 parmak üstünde hissediyorum . rahim o kadar büyüdü mü
Ben taaa midemin orda hissediorum bazen. Doktorda nerdeyse midemin hemen altindan bile bakio. Dusun ki benm oglan 30 cmmis. Kasiktan mideye yol olur 30 cmle
Bebek karninda donmustur. Ama bu dogum pozisyonuna girdi demek degil. Artk donuslerini falan hep hissedicez cunku kocamanlar. Ben dun cok strese girdim mesela. Saatlerce durmadi. Cok sert tekmeler atti bi saga bi sola gezinip durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…