2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
oohh maşallah muhtemelen benimki de çok uyuşuk bugün arada bi hafif tıklıyo sonra yine bi süre kıpırtı yok. Sanırım üşengeç günü bugün

Döndüğünde nasil hissediyorsunuz ben hic anlamiyorum bazen tekmeliyor iki uc gundur onlarida azaltti normaldir degilmi :-(

Döndüğünde nasil hissediyorsunuz ben hic anlamiyorum bazen tekmeliyor iki uc gundur onlarida azaltti normaldir degilmi :-(
bende bugün taktım kafama her gün kıpır ama bugün çok nadir hissetim. İnsanın ister istemez aklı takılıyo. İnt.ten bakınca da nasıl bizim üşengeç olduğumuz zamanlar varsa onların da oluyomuş

Aman iyi olsunlarda usengec olsunlar :))iyi sevindim ters bisi olmasinda

Yürüdüğüm de yoruluyorum o zaman kipirtilarda olmuyor bende endişeleniyordum sonra annem onlarda yoruluyor hareket etmiyorlar dedi sonra iyice dinlenince başladı özellikle gece 1 den sonra benimki başlıyor

Giresun da hangi doktora gidiyorsun canım

Tek dileğim o zaten hayırlısı ile bir kucağmiza alsak

İnşallah canım ..
Bugün doktora gittim ve kilom hâlâ aynı. Yane hamileliğim boyunca toplam 3 kilo almışım ve doktoruma özellikle sordum bebeğimin kilosu iyimi evet iyi dedi . Şuanda 800 gram .
Sende hiç endişe etme canım.

Kızlar ben sırt ağrısı için bugün doktoruma gittim ilk başta böbrekten şüphelendi ama çok şükğr hiçbirşey çıkmadı. Sadece günde 6 tane magnezyum içmemi önerdi. Sizce fazla değilmi ??

Fazla gibi geldi bana. Doktorun önerdiyse vardır bir bildiği. Sade maden suyu da tüket canım.

Bana da fazla geldi ama sonuçta tip arti uzmanlık okuyan o

Benimki 1 tane diyor onu da hergün değil diye özellikle söyledi ama herkes kendi doktorunu dinlesin bence vardır bi bildikleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…