2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
tsbiki cikiyor canım benim onu beyenmezsek tak
m
ayız, baya indirime girmiş 25 kiloya kadar tasima kapasiteli diyer baktiklarim 15 kiloya kadardi

o zaman düşünme canım modeli güzel..
park yatak alanlarda baksın yada onlar daha detaylı inceledikleri için bilirler.
bizim annemde park yatağımız var onda da hiç incelemedik beğendiğimiz bir modeli aldık geldik..

Eki Görüntüle 2048798
Acemi işi iki şey yaptım kızlar kafami dagitiyim diye elimdekilerden denedim eh idare eder arkalarinada miknatis yapistirdm annemlere gidince dolabina koyucam kızım şimdiden yer alsın orda

çok şirin olmuş..

Teşekkür ederiz teyzesi

yorgunluktan hissetmemek normal şişlik bacaklarında falan da oluyor mu ? Ve ciddi bir şişmemi

evet canım ayak bileğimdeki kemik çıkıntısı var ya adını hatırlayamadım o kayboluyor ve yüzüklerim parmaklarımdan zorla çıkıyor. sabah tamamen iniyor ama akşam saatlerinden sonra geceye doğru şişiyor cnm

yorulmaktandır o zaman canım mutlaka doktora git tabi
sen böyle şişme deyince aklıma gebelik zehirlenmesi geldi ama bu böyle yemekle olan bir şey değil
tüm vücütta ödem oluyor , tansiyon ciddi yükseliyor falan
bundan sonra kendini çok daha az yormanda fayda var.

sağolasın cnm aslında ben de ondan korkuyorum ama tansiyonum hep 10-6 çıkıyor salı günü aile hekimliğinde idrarda protein testi de yaptırmaya karar verdim. son günlerde çok yoruldum sanırım ondan ama şiştim deyince herkes çok erken dedi pimpiriklendim gideyim de içim rahat etsin

daha önceden böyle bir şey yaşayan gördün mü bilmiyorum ama o şişmede bülent ersoy halt etmiş.
eşimin kuzeninin karısında gördüm ben bildiğin davul oluyor ya çok ilginç bir şey.
tedbir almak en iyisi tabiki de bide bol bol su içmekte fayda eder belki vücüdün ödemi fazla tutuyordur

Kızlar bende yarın inşallah 2. aşımı vurulmaya gidiyorum. Bakalım geçen sefer ki gibi ağrıyacak mı...
Yarin benim de tetanoz asim var. Ilkinde hic agrimamisti insallah bunda da agrimaz.
Asi olurken oraya bakip ta kendini sikma canim onun da etkisi olabilir

Ben bugun evime yakin bir magazadan dr browns sordum ama yenidogan icin cam degil polikarbon olarak var.
60 ml lik vardi elinde ben 125 ligini siparis ettim. Dar agiz alacagim.
Dar agiz mi genis agiz mi konusunda bilgisi olanlar varsa ve paylasirsa sevinirim

Canim benim bundan zannediyorum bi 10 15 gun once ayaklarim cok sisiyordu.
Oyle pek yorulmama da gerek yoktu 1 saat oturmam ya da ayakta kalmam yetiyordu.
Oyle 4 5 gun surdu ve gecti su an hic sismiyo. Neydi neden oldu bi fikrim yok
Tansiyonun normalse ekstra evham yapmana gerek yok ama benim dr um tam idrar tahlili istedi ve icimiz rahat etti.
Sen de dr unla konusup tahlil yaparsan icin rahat eder.
Zaten bir sorun yoksa amaan siserse sissin napalim yani moduna giriyorsun :)

Eşimin gelmesine 4 gün kaldı cok heyecanlıyım 5 gece daha ayrı uyuyucaz sonra 8 gece yanımda olucak
Stetoskop aldığimi bilmiyor süpriz olsun dedim hareketlerini elini koyup hissedebilir mi bilmiyorum en azından onunla dinler mutlu olur diye düşündüm bakalım kızımızda babasına karşılık verir insaAllah

Mesela ben de genis agizliyi minicik agziyla cekemez gibi dusunmustum.
E peki dar agiz neden var peki o hangi durumlarda kullaniliyor

Dar ağız dediğini ben işe başladığımda alıp geçmiştik aslında bilerek olan bir şey değildi.
sonra yorumlarda gördüğümde geniş ağızımın amacının ağzı doldurması olduğunu öğrendim..
anne memesi de ağızı komple tıkıyor geniş ağızda istersen dar ile geniş arasındaki farklları araştır istersen

inşallah babası gelince bol bol tekmeler

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Ben varım canım. Akşam olduğunda ayaklarım kocaman oluyor. Ellerim de şişiyor. Şimdiden böyleysek sonra napcaz bilmiyorum

Aynen canım malesef öyle Ankara degil baska yer olsada sevmezdim heralde o isin şakası yeni ilimiz Bitlis coook daha uzagi sağlıkla kavusalimda napiym mecburi ayrılık
bebek ne kadarken gelecek canım esın ınan bende sımdıden stres altındayım esım dogu gorevıne gıdınce ne yapıcam dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…