2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Amin canımm inşallah. Ki benim kaybım da vardı öncesinde. Kadın yaşamıyor kalbi durmuş dediğinde aklıma yine kürtaj olacağım günlerce ağlayacağım geldi çivilendim o masaya. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Az kaldı yolumuz, Allah'ın izniyle sağlıkla alacağız kucağımıza. O yüzden ölçümlere hiç takılma. Sağ olsun sağlıklı olsun yeterli

Amin inşallah hepimizin kini rabbim korusun ona emanet

benim de normalde kırmızı ete alerjim vardı olmasa da görmeye kokusuna bile dayanamazdım sevmezdim. hamileliğin ilk aylarında et ve etli şeyler aşerdim ilk önce alerji hapı destekli yemeye başladım sonra hap falan almadan gömüldüm alerji falan olmadım. mucize gibi çünkü ben mercimek kadar eti ilaçsız yesem boğazım şişer boğulacak gibi olurdum hastaneye zor yetiştirirlerdi. bence vücut ihtiyacı olan şeyleri sana zorla da olsa yediriyor

@llylzll inn de olmuştu geçti canim

Bizimkimde de varmış doktor geçer dedi bi sonraki kontrole geçer heralde :) hiç takılma doktor geçer dediyse
Inşallah canım doktor hiç üstünde durmadı normal birşey dedi çok sık karşılaşılıyor muş inş geçer bir dahaki kontrolün ne zaman

Bende bir tane düşük yaptım. O kürtaj yollarından bende geçtim ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Işte insanın kaybı olunca herşey mükemmel bir şekilde ilerlesin istiyor. Dediğin gibi sağlıklı doğsun da kilosunu da sütümuzle arttırıriz inşallah. Gerçi daha önümüz de koskoca üç ay var. Ki bebeğin asıl gelişip kilo aldığı dönemler o dönemler oluyor galiba. Allah herşeyin hayırlısıni nasip etsin❤

Aynen dediğin gibi bebekler bizi götürüyor valla. Doktorda güzel örnek vermiş sen inşaat yapıyorsun diye. Bizler birer ustamı oluyoruz bu durum da. O zaman ben bayağı malzemeden çaldım

Birer inşaat ustası oluyoruz bizde işte.
İnşatımızı da güzel yapmamız lazım çok ürün koyarsak taşar az koyarsak çöker.
Kendine neyin yeteceğini bildiğin için yettiği kadar ye

senin daha kötü alerji olması isteyip yiyememek.
Ben zor yedim öğüre öğüre herkes hamileyken belki aşerirsin dedi ama keşke aşerseydim daha kolay olurdu

aynen canım aslında bir şeyler belli olmalı artık ama hala inatla sonuç açıklanmıyor herkes izliyor diye herhalde.

Aynen ondan reyting ugruna insanlarin acilarini kullaniolar

Yaa hiçbir şey yapmamama rağmen çok yorgun hissediyorum kendimi oturma odasından mutfağa 2 defa gittim geldim sanki 2 km yol yürümüşüm
Bugun bende oyleyim. Sabah bi asiya gittim geldim.

Sag kalcam o kadar agrio ki. Uzun zamandir bu agriyi cekmiodum. Moralim yerlerde ondan da olabilirmi ki Hem kilo vermisim hem kanim 8.4 falan cikti. Benden kan almadi hemsire ameliyat oldugumu duyunca zaten 9.7 cikmisti gecenkinde seni kan alip yormayalim dedi parmagima igne batirdi sadece. Ama beni bu kanla doguma almazlar takviyesiz galiba. Cocuk icimde kalcak

Aynen ondan reyting ugruna insanlarin acilarini kullaniolar

Bugun bende oyleyim. Sabah bi asiya gittim geldim.
Eşim oğlumu yatırıyor bende oturmuşum tv izliyorum sanki taş taşımışım

Geçen gün bir kitaptan bahsetmiştim.
Aynı yöntem hatta ben o kitabı geç aldım kızım büyümüştü şimdi yeniden okumam lazım

Okudum. Cok guzel egitici bi yazi olmus. Paylastigin icin tesekkurler canim

Ayy ne iyi yapiyor. Benm kocam hala iste gelse de oda beni yatirsa. Yataga gidemicek kadar perisanim
Oğlan mı eşimi yatırıyor eşim mi oğlumu orası düşünülür
Geç mi geliyor eşin cnım

Olsun sonucta birbirleri i oyaliolar Evet son zamanlarda cok gec gelio 10 bucuk 12 arasi.
Allah kolaylık versin canım benim eşimin iş yeri evimizin altında o yönden çok rahatım çok şükür
Yarın görümcem yukarı çıkacak evi temizlemek için kV ile altlı üstlü oturuyoruz aile apartmanı çok şükür herkese böle kV görümce nasip etsin bi dediğimi iki etmiyorlar kışlık dometezimi de yaptılar bugün

sonunda ekledim Kızlar bugün çok yoruldum genelde hep çekiyprum böyle video ilk kez böyle güzel çıktı
arkadaki ses serap ezgü nün sesi çocuğa bunları dinletiyorumda ondan oynuyor
Benimki de aynı şekilde kıpır kıpır benzer videolarla dolu telefonum , serap ezgü sesiyle bende de video var ya inanamam ona mı isyan ediyorlar yoksa

Hayallerimin gelini benim kocamin isi de eve yakin ama is bitmeyince gelemio. Hayirlisiyla.kis gelseydi. O zaman bu kadar calismio

Bende bu konuyu sormak istiyordum ne zamandır. Kundak hakında ne düşünüyorsunuz? ben hiç yapmak istemiyorum ama kırk gün çocuk dışarıya uyum sağlayana kadar sarmak iyi diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…