Amin canımm inşallah. Ki benim kaybım da vardı öncesinde. Kadın yaşamıyor kalbi durmuş dediğinde aklıma yine kürtaj olacağım günlerce ağlayacağım geldi çivilendim o masaya. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Az kaldı yolumuz, Allah'ın izniyle sağlıkla alacağız kucağımıza. O yüzden ölçümlere hiç takılma. Sağ olsun sağlıklı olsun yeterliAy senin için çok kötü bir durum olmalı. Allah kimsenin başına vermesin böyle birşey. Biran kendimi senin yerine koydum dünyam basıma yıkılırdi. Üstelik senin gibi durumu da anlamazdim böyle dediğin gibi o masadan hüsranla ayrilanlardan biride ben olurdum. Maşallah sana gözün açık ❤❤ allah doğacak evlatlarımiza sağlık sıhhat versin inşallah
Amin inşallah hepimizin kini rabbim korusun ona emanetBurada aynı durumu yaşayan bir arkadaşımız vardı kendisi de görünce cevap verir mutlaka ama için rahat olsun onunki kaybolmuştu kendiliğinden :) seninki de kaybolacaktır inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
İlk hamileliğimde hiç et yemiyordum ben kırmızı et doktor başlarda önemli değil dedi kilo alımı da iyi yeme dedi ama sonra vücütum ağrımaya başladı en sonunda “sen inşaat yapıyorsun kızım tuğlan eksik” ister ye ister yeme deyince mecbur yedim şimdi köfte yiyorum yalnız
Inşallah canım doktor hiç üstünde durmadı normal birşey dedi çok sık karşılaşılıyor muş inş geçer bir dahaki kontrolün ne zaman@llylzll inn de olmuştu geçti canim
Bizimkimde de varmış doktor geçer dedi bi sonraki kontrole geçer heralde :) hiç takılma doktor geçer dediyse
Bende bir tane düşük yaptım. O kürtaj yollarından bende geçtim ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Işte insanın kaybı olunca herşey mükemmel bir şekilde ilerlesin istiyor. Dediğin gibi sağlıklı doğsun da kilosunu da sütümuzle arttırıriz inşallah. Gerçi daha önümüz de koskoca üç ay var. Ki bebeğin asıl gelişip kilo aldığı dönemler o dönemler oluyor galiba. Allah herşeyin hayırlısıni nasip etsin❤Amin canımm inşallah. Ki benim kaybım da vardı öncesinde. Kadın yaşamıyor kalbi durmuş dediğinde aklıma yine kürtaj olacağım günlerce ağlayacağım geldi çivilendim o masaya. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Az kaldı yolumuz, Allah'ın izniyle sağlıkla alacağız kucağımıza. O yüzden ölçümlere hiç takılma. Sağ olsun sağlıklı olsun yeterli
Aynen dediğin gibi bebekler bizi götürüyor valla. Doktorda güzel örnek vermiş sen inşaat yapıyorsun diye. Bizler birer ustamı oluyoruz bu durum da. O zaman ben bayağı malzemeden çaldım
benim de normalde kırmızı ete alerjim vardı olmasa da görmeye kokusuna bile dayanamazdım sevmezdim. hamileliğin ilk aylarında et ve etli şeyler aşerdim ilk önce alerji hapı destekli yemeye başladım sonra hap falan almadan gömüldüm alerji falan olmadım. mucize gibi çünkü ben mercimek kadar eti ilaçsız yesem boğazım şişer boğulacak gibi olurdum hastaneye zor yetiştirirlerdi. bence vücut ihtiyacı olan şeyleri sana zorla da olsa yediriyor
aynen canım aslında bir şeyler belli olmalı artık ama hala inatla sonuç açıklanmıyor herkes izliyor diye herhalde.
Bugun bende oyleyim. Sabah bi asiya gittim geldim.Yaa hiçbir şey yapmamama rağmen çok yorgun hissediyorum kendimi oturma odasından mutfağa 2 defa gittim geldim sanki 2 km yol yürümüşüm
Eşim oğlumu yatırıyor bende oturmuşum tv izliyorum sanki taş taşımışımAynen ondan reyting ugruna insanlarin acilarini kullaniolar
Bugun bende oyleyim. Sabah bi asiya gittim geldim.
Ayy ne iyi yapiyor. Benm kocam hala iste gelse de oda beni yatirsa. Yataga gidemicek kadar perisanimEşim oğlumu yatırıyor bende oturmuşum tv izliyorum sanki taş taşımışım
http://blog.burcuertur.com/sakin-bir-bebek-mi-istiyorsunuz-harvey-karpi-dinleyin/
Kundaklama, emzirme ve emzik kullanımı, beyaz gürültü, kucaklama gibi konularda bir uzman görüşünü paylaşayım istedim. Aslında birçoğumuzun bildiği ama bundan yıllar önce tu kaka denilerek birçok annenin uygulamaktan çekindiği, klasik eski yöntemler anlatılıyor. Okumanızı tavsiye ederim
Okudum. Cok guzel egitici bi yazi olmus. Paylastigin icin tesekkurler canimhttp://blog.burcuertur.com/sakin-bir-bebek-mi-istiyorsunuz-harvey-karpi-dinleyin/
Kundaklama, emzirme ve emzik kullanımı, beyaz gürültü, kucaklama gibi konularda bir uzman görüşünü paylaşayım istedim. Aslında birçoğumuzun bildiği ama bundan yıllar önce tu kaka denilerek birçok annenin uygulamaktan çekindiği, klasik eski yöntemler anlatılıyor. Okumanızı tavsiye ederim
Oğlan mı eşimi yatırıyor eşim mi oğlumu orası düşünülürAyy ne iyi yapiyor. Benm kocam hala iste gelse de oda beni yatirsa. Yataga gidemicek kadar perisanim
Olsun sonucta birbirleri i oyaliolarOğlan mı eşimi yatırıyor eşim mi oğlumu orası düşünülür
Geç mi geliyor eşin cnım
Allah kolaylık versin canım benim eşimin iş yeri evimizin altında o yönden çok rahatım çok şükürOlsun sonucta birbirleri i oyaliolarEvet son zamanlarda cok gec gelio 10 bucuk 12 arasi.
Benimki de aynı şekilde kıpır kıpır benzer videolarla dolu telefonum , serap ezgü sesiyle bende de video var ya inanamam ona mı isyan ediyorlar yoksa
sonunda ekledim Kızlar bugün çok yoruldum genelde hep çekiyprum böyle video ilk kez böyle güzel çıktı
arkadaki ses serap ezgü nün sesi çocuğa bunları dinletiyorumda ondan oynuyor
Mahallenin en uslu bebeği mi canım bahsettiğin kitap? Listeme ekledim alıp okuyacağım ben de :)Geçen gün bir kitaptan bahsetmiştim.
Aynı yöntem hatta ben o kitabı geç aldım kızım büyümüştü şimdi yeniden okumam lazım
Hayallerimin geliniAllah kolaylık versin canım benim eşimin iş yeri evimizin altında o yönden çok rahatım çok şükür
Yarın görümcem yukarı çıkacak evi temizlemek için kV ile altlı üstlü oturuyoruz aile apartmanı çok şükür herkese böle kV görümce nasip etsin bi dediğimi iki etmiyorlar kışlık dometezimi de yaptılar bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?