2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayallerimin gelini benim kocamin isi de eve yakin ama is bitmeyince gelemio. Hayirlisiyla.kis gelseydi. O zaman bu kadar calismio

Canım senin ve bebişin için çalışıyor geçer gider zaman su gibi

Bende bu konuyu sormak istiyordum ne zamandır. Kundak hakında ne düşünüyorsunuz? ben hiç yapmak istemiyorum ama kırk gün çocuk dışarıya uyum sağlayana kadar sarmak iyi diyorlar.
Canım ben oğlumu baya kundakladım çok rahat ettik ellerinden korkmadı hiç çok rahat oluyor

Bende bu konuyu sormak istiyordum ne zamandır. Kundak hakında ne düşünüyorsunuz? ben hiç yapmak istemiyorum ama kırk gün çocuk dışarıya uyum sağlayana kadar sarmak iyi diyorlar.

Çocuk zaten elimden ayağından korkuyor uzun süre ben hep bol yarım kundak yaptım geceleri

Yeter kapat anne diyor o olahilir

Hayatımdaki aksiyon seviyesi sabahları Müge anlı ve akşamları serap ezgü.. ki ben tv izlemeyen insanım sadece o programları izler oldum sıkı takiple kendime inanamıyorum 23 yaşındasın sen napıyosun diye sorguluyorum içten içe kendimi

Normalde hiç sevmem ama Hakan olayına takıldım bende çok fena yaa

Canım ben oğlumu baya kundakladım çok rahat ettik ellerinden korkmadı hiç çok rahat oluyor
Ben kendi açımdan düşünüyorum olayı eli ayağı dışarıda olsun rahat rahat severim diye. Sıkılırm çocuğu o bezlere sarmaya. ama annemde sar diyor. Bu gidişle öyle de olacak galiba.

aynen canım aslında bir şeyler belli olmalı artık ama hala inatla sonuç açıklanmıyor herkes izliyor diye herhalde.

Eşin geldiğinde inşallah böyle olur canın seninde
Ayy canım ne güzel dua ettin insaAllah cok istiyorum görmesini

Çocuk zaten elimden ayağından korkuyor uzun süre ben hep bol yarım kundak yaptım geceleri
Bu kundak olayi beni de korkutuo. Kalca cikigi olan kuzenim var allahtan erken farkedilip mudahale edilmisti. Cocuk ellerinden korkuyomuymus niye korkuomus ki. Kardesimi annem.kundaklamak istedikce ben sardirmadim korktu da ben mi anlamadm acaba ki. Cok da sakindi ne bileyim

Ben kendi açımdan düşünüyorum olayı eli ayağı dışarıda olsun rahat rahat severim diye. Sıkılırm çocuğu o bezlere sarmaya. ama annemde sar diyor. Bu gidişle öyle de olacak galiba.
Cnm onun rahatı için böle olması iyi daha rahat ediyorlar daha rahat uykuya dalıyorlar korkmuyorlar ellerinden ayaklarından rahat uyuyorsa o yüzden kundak şart bence

Kundak ile kalça çıktığını bilmiyordum
gece mesela uyuyordu bir anda elini hareket ettiriyordu ağlayarak uyanıyordu.
5 günlüktü iste sarılık oldu o zaman ebelere sordum yarım kundak önerdi ama öyle sıkı sıkı değil istese çıkarabiliyordu

Yarım kundak yapacağım canım sarıp sarmalanma da bir ihtiyaç çünkü yenidoğan için emme gibi tıpkı. Huzurla uyusunlar

Canım kalça çıkığı yapan kundaklama hani eski Türk filmlerinde olur ya bebeği böyle sıkı sıkı sararlar her yanından, genelde Fatma Girik filmlerinde olur, o tip kundaklama zararlı. Yarım kundağın zararı yok :)

ben de çok araştırdım kundaklamaya karar verdim ama dediğin gibi bacakları bol kolları daha sıkı kundaklama şeklinde.. bi de benim annem kardeşimi uyutacağı zaman bebeğin pijamasını göğsüne kadar çekerdi kollarını pijamanın içine sokardı yarım dakikada uyurdu :)

Bdn yarim kundaklma olayini ilk defa duyjyorum. Benm bahsettigim kundaklama sisteminde bebegi ayaklarindan tutarsin aha bole put gibi dimdik durur o kalca cikigi yapiomus ama bu yarim kundak isi mantikliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…