2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Annelerin yaratıcılığına hayranım valla süpermiş bakalım biz neler üreteceğiz bakım aşamasında :)

Tamamdır canım bunu da ekledim :)

bende şimdi yeniden başlayıp okuyacağım faydası olur bilgiyi tazeleyelim.

Yerim ya çok sevimli❤❤

Bdn yarim kundaklma olayini ilk defa duyjyorum. Benm bahsettigim kundaklama sisteminde bebegi ayaklarindan tutarsin aha bole put gibi dimdik durur o kalca cikigi yapiomus ama bu yarim kundak isi mantikliymis.

çok canım ya öyle yapmam
bide öyle tam kundaklama yada 3-4 aya kadar kundaklama bebeklerde alışkanlığa yol açıyor büyüse de öyle uyumak istiyor

Kalca kismi sıkı sarildiginda kalca kemiği rahat yuvasına oturmuyor bu yüzden yarim kundak öneriliyor arkadaşlar omuzlarini kollarini sıkı sarıp kalcasini bacaklarını serbest bırakmak en dogrusuymus.

Ayrıca bebeklerimiz doğmadan önce sıkışık bi yerde durdukları için buna alisiyorlar bu yüzden kundaklanmayinca kendini boşlukta hissediyorlar en ufak hareketlerinde sicrayip uyaniyorlarmis

Kundak işi beni çok geriyor bir türlü iyi mi kötü mü karar veremiyorum, o yüzden yaşasın uyku tulumları. Bir de ben çok sarıp sarmalama olayını çok sevmiyorum,öyle kat kat giydirmeyi de. Tabi bunlar annem tecrübeleri :) ablamı abimi ocak şubat ayında Almanya soğuğunda kar tulumlarını giydirip bebek arabalarıyla balkona koyarmış aşa yukarı 1 saat böyle lapa lapa kar yağarmış üstlerine sonra alırmış içeri , şimdi zor hasta olurlar , bende pek yapmamış ben kolayca hastalanırım kv demde anlatıyor Tunceli'de eskiden nasıl sararlardı kundaklarlardı bebekleri bilmiyorduk tabi çocuklar mahvoluyordu kundaklar yüzünden hemde çok kalın giydirirdik bilmeden hep sonradan gördük zararlarını diyor. Yani ben şaşkın ördek yavrusu gibi kaldım kızlar fikiiiiiiiiiiiiiiirrrrr :)

ne annen gibi ol çocuğu soğukta bırak nede kv gibi sar sarmala
en güzeli ikisinin de ortasında ol,
annenin döneminde beslenme sağlıklıydı çok koruma ama soğuğu da bilsin sıcağı da 1,5 aylıkı biz şubat ayında sokağa çıkardık kar yağdı yine çıkık ama annen gibi yapsak zatürre olur şimdi ki çocuklar.
kv eski tip kadını benim kayınvalidem de evde doğurmuş sıkı sıkı kundak yapmış falan

Bende evde doğmuşum benimde kısmi kalca cikigim var doğumda önce ayaklarim gelmiş. Kalça kemiğim kendi kendine girip cikiyor baska bi sorunum yok cok şükür arada az bi ağrı yapıyor.
Ters doğan bebeklerde ve kiz cocuklarinda sık görülüyormuş.

Kızlar ben bugün tetanoz aşısının 2.dozunu olmuştum. İlk dozu feci ağrıdı bu ağrıması gibi kızlar. Kolumu kaldırınca hafif sızlıyor o kadar. Acaba yarın mi artacak ağrısı Ama şu an çok mutluyum geçen sefer akşam bile agrimisti.. Hayiri geceler annecikler

Merhaba kızlar..bugun detayli ultrasonda girdim bebeğimin beyninde 4×5 mm kist varmış daha sonra kayboluyormuş 24 haftaya kadar böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?
Endise etme benimde 18nci haftada 3 tane koroid kisti görünüyordu doktor gecer dedigi halde kendimi yiyip bitirmiştim ama dedigi gibi oldu 22nci haftada gittimde tamamen kaybolmuştu cok sukur ..allahin izniyle seninkide gecicektir

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın son haftalarda olur genelde
Sabah açlığına uyanırsın bende 2 gündür oluyor yiyorum yatıyorum bu ne ya değil 11 ben bu gidişle 111 ile bitiririm hamileliği
Ben de sanki 3-4 gün aç bırakılmış gibi uyanıyorum :/
Allah sonumuzu hayra çıkarsın

Endise etme benimde 18nci haftada 3 tane koroid kisti görünüyordu doktor gecer dedigi halde kendimi yiyip bitirmiştim ama dedigi gibi oldu 22nci haftada gittimde tamamen kaybolmuştu cok sukur ..allahin izniyle seninkide gecicektir
Ay çok sağol içimi rahatlattin bizde de bir tane umarım geçer herşey allahtan

Günaydın son haftalarda olur genelde
Sabah açlığına uyanırsın bende 2 gündür oluyor yiyorum yatıyorum bu ne ya değil 11 ben bu gidişle 111 ile bitiririm hamileliği

Canım sacma olacak ama bilmedigimden soruyorum. Bebek acikinca kalkiliyormus ya onum acikmasi dha farkli bi his mi yoksa birden acikincami öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…