2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın tüm anneler ve anne adayları.
Benim ufaklık bence çok yaramaz olacak, geceleri hiç uyutmuyor. Çok hareketli maşallah. Hiç durmadan tekmeliyor. Bazen açıkcası tekmesinden bile korkuyorum.
Ama eşim elini göbeğime koyduğunda, oğlum uslu duruyor. Oyüzden eşim fazla bebeğimizin hareketkerini hissedemedi :))

Canım sol iyi diyorlar sola yatmaya çalış
Düz yatmayı kordon dolanmadan ötürü cok önermiyorlarmış ama ister istemez bende düz yatıyorum

Canım sol iyi diyorlar sola yatmaya çalış
Düz yatmayı kordon dolanmadan ötürü cok önermiyorlarmış ama ister istemez bende düz yatıyorum
Önce soluma dönerek yatıyorum ama hemen uykuya dalan bi yapım yok. Normalde eskidende şöyle bi 50 kere yön değiştirmeden uyuyamazdım şimdi zaten yüz üstü yatamadığım için hiç dinlenemiyorum ister istemez sırt üstü falan yatıyorum. Ama bazen yatış pozisyoonum bebişi rahatsız edince tepki veriyor tekme atıyor zaten :)

Orta yolu bulmak böyle durumlarda zor oluyor ama allahtan ben ne dersem kimse üzerime laf etmez :) sizin tecrübelerden yararlanmak en iyisi olacak yeni nesil gümbür gümbür :)))

Gunaydin hanimlar. 26. Haftadan hepinize selamlar:) gece kramplarindan herkes sikayetciydi sonunda bende yasadim. Allahim soka girdim o nasi bi aci. Hala da yurudukce agrio. Bu arada havalar sogumaya basladi cok sukur. Kapali havalari sevmem ama serinlik de bi baska

Günaydın kızlar şükür burda da hava serinledi de , gece rahat uyuyabildim . Kontrolü olanlar hayır haberler ile gelsinler inşallah . Sabah aç uyanmayı da ne siz sorun ne ben söyleyeyim

Babasindan cekiniyor demek ki canım dogunca onun kucagina verirsin sende duruyor diye tabi o zamanda böyle olursa

Günaydınn...

Benim kız da aynısı.. Benimle yalnızken kıpır kıpır hiç durmuyor, ama ne zaman babasına göstereyim desem hareketleri, pıt duruveriyor hemen, çok az hareket ediyor o zaman..

Ben hala her türlü yatıyorum.. Zaten sola dönüp yatsam bile, uyandığımda aynı pozisyonda olmuyorum hiç.. Gece boyunca sürekli dönüyorum muhtemelen..

Benım doktor 8 aya kadar yatabilirsn dedı sırt ustu

Kızlar dün ilk defa aserdim ne olduğunu yazmayayim ama hamileligin başından beri birseyi bu kadar cok yemek istedim sonuç yedim rahatladım insaAllah zamansiz seyler asermem bu basit ulasilabilir birseydi

Kızlar dün ilk defa aserdim ne olduğunu yazmayayim ama hamileligin başından beri birseyi bu kadar cok yemek istedim sonuç yedim rahatladım insaAllah zamansiz seyler asermem bu basit ulasilabilir birseydi
Ben neler aserdim bi bilsen yazin kis meyveleri kisin da hayirlisiyla yaz meyveleri aseririm galiba

Hayatımda ilk defa yaşadım ben de haftasonu. Önce saat 5 te sağ bacağıma sonra 7 de sol bacağıma girdi. Çığlık attım valla. Kramp girdiğinde eşin o bacağını doksan derece havaya kaldırsın ayak parmaklarını geriye büksün sonra yavaşça indirip masaj yapsın hemen geçiyor. Bize bir ay önce arkadaşımız oğretmişti kramp anında hemen yaptık

Gece girmesi problem isti. Bizimki uyanacak daaa ne oldugunu anlicak daaa panikleyip saga sola kosturuo ama ne oldugunu anlayana kadar olan oluyo

Elinden ayağından niye korkuyorlar kalça çıkığı olur korkusu var. Hemşireler falan da izin vermiyor ya şimdi
Canim kundağın kalca çıkığına neden olmasi icin kundagin alt kismini simsiki sarip bacaklari iyice birbirine yanastirmasi lazim zaten yarım kunfak oneriliyo üst taraf kollarini cok hareket ettirip kendini uyandirmasin die biraz daha sıkı alt taraf gevsek. Ilk zamanlar moro refleksi gbi ilkel refleksleri kaybolana kadar mecbur yaparsn kundak, çünkü uykusundn irkilerek uyaniyor bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…