2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Babasindan cekiniyor demek ki canım dogunca onun kucagina verirsin sende duruyor diye tabi o zamanda böyle olursa
:) dün akşam telefonumun bir kulaklığını göbek deliğimin içine soktum pepe şarkısı açtım yüksek sesle. bebek nasıl tepki veriyor deli gibi tekmeliyordu canım sen de dene işe yararsa eşin gelince de yaparsın ❤

Ben neler aserdim bi bilsen yazin kis meyveleri kisin da hayirlisiyla yaz meyveleri aseririm galiba
Aman aman esinin vay haline o zaman canım benimki yanimda da degil kızım acısın bana ve aserdirtmesin sende oglusna söyle zamansiz seyler isteme evladim diye

Oo hemen deneyim canım ise yarar insaAllahta adam görür kıpırtilarini cok heves ediyorum simdidn hayal kuruyorum babasi konuşuyor eli karnimda kizimizda tekme atıyor falan cevap verir gibi ah ahhh

Asermeye inanmayan bi doktorun makalesini okumus da o yuzden yapio aman hersey elimizin altinda her gun cikiorum sokaga. Ha o almia ha ben. Sonucta alinio mu alinio
Araştıran eş bir yerde iyi degil o zaman canım evet hatice degil netice önemli

Kızlar sabah sabah moralim bozuldu. Dün doğum yapan arkadaşımla konuştum. Doğumdan bir kaç saat sonra bir arkadaşımız eşini almış hastaneye gitmiş. Gider gitmez bebeği kucağına alıp öpmüşler...
Ya bir de üç çocukları var bu nasıl bir düşüncesizlik inanamıyorum. Kızcağız da sesini çıkaramamış zaten narkoz sarhoşu..
Ben konuştuğum herkese hastaneye kimseyi kabul edemeyeceğimi söylüyorum. Orada doğum yorgunluğu heyecan şok bebek emzirmeye çalışmak falan derken kimseyle uğraşamam diyorum.
Dün eşim beni şaşırttı. Karşımıza çıkan yaşlı bir tanıdığımız yeğenimizi ne zaman seveceğiz dedi. Eşim de 6 sonra dedi. Adam bir karnıma bir eşime baktı. Eşim de 3 ay sonra doğacak 3 ay da büyüyecek ondan sonra sevme kucaklama işi dedi. Adam tabi küçük bebekler hasta oluyor falan dedi.
Yaşasın kötülük

Günaydın kızlar,

Bende sola diye yatıp sırtüstüne dönüp sabah sağda uyananlardanım :)

Bu arada annem tıp merkezinde çalışıyor. Onlara dün fax gelmiş. Suriyeli aşısız çocuklardan hortlayan kızamık vs hastalıklar için 95-2000 yıllarında yaptırdığımız aşılar geçerliliğini kaybetmiş. Hamilelerin vs tekrar yaptırması gerekiyormuş. Benım kontrolüme daha çook var kontrolü olan arkadaşlar bir danışsa ya şu aşı meselesini

Saka yapiosun gercekten mi. Bebeyken oldugumuz tum asilari.bidaa mi.olcaz

Ben aile hekimliğine gideceğim sorarım canım

Saka yapiosun gercekten mi. Bebeyken oldugumuz tum asilari.bidaa mi.olcaz

Valla hepsi mi yoksa bazı hastalıklarda mı geçerli tam olarak bende bilmiyorum annemde tıp merkezinde kulaktan kulağa duymuş doktoruna bir danış gerekiyorsa yaptıralım dedi

Günaydın arkadaşlar hava birden serinleyince grip oldum .Agzım burnum akıyor genzimde yanma var vücudum da halsiz napmam gerekiyor ilac kullanmadan gecmesi için cok üzgünüm ya

Ben hasta olacak gibiysem normalde çorap vs giymem evde hemen başlıyorum çoraplar hırkalar, ıhlamur ılık bir duş iyi geliyor. Önlem al canım bir de yatakta yatma devamlı. Yattıkça hasta oluyorum ben sanki , ev işi falan yapıyorum

Günaydın arkadaşlar hava birden serinleyince grip oldum .Agzım burnum akıyor genzimde yanma var vücudum da halsiz napmam gerekiyor ilac kullanmadan gecmesi için cok üzgünüm ya
Geçmiş olsun dikkat et canım ıhlamur nanne limon icebilirisn zararsız ve faydalı

Valla hepsi mi yoksa bazı hastalıklarda mı geçerli tam olarak bende bilmiyorum annemde tıp merkezinde kulaktan kulağa duymuş doktoruna bir danış gerekiyorsa yaptıralım dedi
Tam da tetanoz asimin 2. Dozunu da vurdurmusken ne kadar uzuldum bu habere anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…