Günaydın güzel anneler ve anne adayları yarın kontrole gidicem bir paket çikolatami da yicem belki gösterir cinsiyeti çok meraklardayim
Tam da tetanoz asimin 2. Dozunu da vurdurmusken ne kadar uzuldum bu habere anlatamam
Illaki yaptiricaz hastalikla mi bogusalim. Haber halan hemen haber versin de icimiz rahatlasinHemen karalar bağlamayalım belki gerekmez. Ama gerekiyorsa da önlem almakta fayda var gerçekten o kadar aşısız insan geçti ki sınırdan yıllardır görmediğimiz hastalıklar hortladı
Benim bile sinirim bozuldu en sevmedigm şey başıma gelmez insaAllahKızlar sabah sabah moralim bozuldu. Dün doğum yapan arkadaşımla konuştum. Doğumdan bir kaç saat sonra bir arkadaşımız eşini almış hastaneye gitmiş. Gider gitmez bebeği kucağına alıp öpmüşler...
Ya bir de üç çocukları var bu nasıl bir düşüncesizlik inanamıyorum. Kızcağız da sesini çıkaramamış zaten narkoz sarhoşu..
Ben konuştuğum herkese hastaneye kimseyi kabul edemeyeceğimi söylüyorum. Orada doğum yorgunluğu heyecan şok bebek emzirmeye çalışmak falan derken kimseyle uğraşamam diyorum.
Dün eşim beni şaşırttı. Karşımıza çıkan yaşlı bir tanıdığımız yeğenimizi ne zaman seveceğiz dedi. Eşim de 6 sonra dedi. Adam bir karnıma bir eşime baktı. Eşim de 3 ay sonra doğacak 3 ay da büyüyecek ondan sonra sevme kucaklama işi dedi. Adam tabi küçük bebekler hasta oluyor falan dedi.
Yaşasın kötülük
Devamlı yAtmıyorum ama birisi sanki beni çuvala koyup o duvardan o duvara vurmuş heryerim ağrıo acıyo resmenBen hasta olacak gibiysem normalde çorap vs giymem evde hemen başlıyorum çoraplar hırkalar, ıhlamur ılık bir duş iyi geliyor. Önlem al canım bir de yatakta yatma devamlı. Yattıkça hasta oluyorum ben sanki , ev işi falan yapıyorum
Saol canım benim dün içtim bugünde içicem bakalım ins gecerGeçmiş olsun dikkat et canım ıhlamur nanne limon icebilirisn zararsız ve faydalı
Saglik ocagi hemsiresi bana dun dedi ki bazi hastaneler direk 75 yada 100 ml yukluyo perisan oluosun. Kesinlikle reddet dedi. Prosedurde 50 ile baslamak varmis. Doktorunla konus 50 ml olan icimi kolay glukozu eczaneden al yaptir. Gerek gorurse 75 yada 100 yaptir dedi. Ama getekmez sanmiorum dedi. Bence yapilmali canim. Gizli seker falan varsa soniclari cok agir olabilir allah korusun. Sonra bi omur vicdan azabiKızlar gebelik şeker yüklemesi yaptıraniniz var mı ? ben çok kararsız kaldım. gerekli mi değil mı ? açlık kan şekerim normal çıktı. Doktorum kararı bana bıraktı ama 2. gittiğim doktor bayağı korkuttu nasıl bu riski göze alırsın diye. Bu yükleme sorgusuz sualsiz herkese mı yapılıyor yani.. Kısaca sizin doktorlarınız neler önerdi siz ne yapıyorsunuz
Kızlar gebelik şeker yüklemesi yaptıraniniz var mı ? ben çok kararsız kaldım. gerekli mi değil mı ? açlık kan şekerim normal çıktı. Doktorum kararı bana bıraktı ama 2. gittiğim doktor bayağı korkuttu nasıl bu riski göze alırsın diye. Bu yükleme sorgusuz sualsiz herkese mı yapılıyor yani.. Kısaca sizin doktorlarınız neler önerdi siz ne yapıyorsunuz
Cnm gerekli görülürse tabi ki bende yaptırılması taraftariyim. Ama gerekli görülme koşulları nedir onu hic anlamadım. bana açlık kan şekerinde sıkıntı çıkarsa yaptırılmalı dendi çok şükür çıkmadı ancak 2. gittiğim doktor yinede yaptır diyor. Yani gerekli görülen noktalar nedir yoksa önlem olsun diye herkese mı yapılıyor bunu merak ettimCanım bu şeker yüklemesi ile ilgili her konu açıldığında ister istemez biraz kızıyorum ben. Gerekliliğiyle ilgili bir çok makale var. Yaptırılmasının bebek ve anne açısından bir zararı yokken risk almak bana biraz sorumsuzluk gibi geliyor. Doktorun yapılmasını gerektiğini söylüyorsa yaptır bence birçoğumuz yaptırdık. Çok şükür biz de bebeklerimiz de gayet iyiyiz içimiz rahat. Doktor az sayıda insana gerekli görmüyor onunda belirli gerekçeleri oluyor. Doktorunu dinlemeni tavsiye ederim en azından için rahat olur. Yine son karar senin :)
bugün sorayim kaç mg ile yapıldığını canım. bizim eczaneden aldığımız ile mı yapıyorlar pekiSaglik ocagi hemsiresi bana dun dedi ki bazi hastaneler direk 75 yada 100 ml yukluyo perisan oluosun. Kesinlikle reddet dedi. Prosedurde 50 ile baslamak varmis. Doktorunla konus 50 ml olan icimi kolay glukozu eczaneden al yaptir. Gerek gorurse 75 yada 100 yaptir dedi. Ama getekmez sanmiorum dedi. Bence yapilmali canim. Gizli seker falan varsa soniclari cok agir olabilir allah korusun. Sonra bi omur vicdan azabi
Hastaneye gore degisio. Memorial kayseri icecegi kendi de veriomjs ama doktorum onun icimi biraz zor istersen eczaneden al gazoz gibi oluo dedi. 6 tl demislerdi 50 ml icin galibabugün sorayim kaç mg ile yapıldığını canım. bizim eczaneden aldığımız ile mı yapıyorlar peki
Bende çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum yerden burnum boğazım mahvetti beni hem öksürüyorum hem hapşırıyorum halim kalması iki gündür bi anda düştüm napicam ilaç kullanmak istemiyorum ne yapmalıyımDevamlı yAtmıyorum ama birisi sanki beni çuvala koyup o duvardan o duvara vurmuş heryerim ağrıo acıyo resmen
Sordum canım şimdi 75 mg yapıyormuş hastane doktora teklif edeyim 50 mg olanı bende mümkünseSaglik ocagi hemsiresi bana dun dedi ki bazi hastaneler direk 75 yada 100 ml yukluyo perisan oluosun. Kesinlikle reddet dedi. Prosedurde 50 ile baslamak varmis. Doktorunla konus 50 ml olan icimi kolay glukozu eczaneden al yaptir. Gerek gorurse 75 yada 100 yaptir dedi. Ama getekmez sanmiorum dedi. Bence yapilmali canim. Gizli seker falan varsa soniclari cok agir olabilir allah korusun. Sonra bi omur vicdan azabi
Bu insanlar dagdan mi iniyo ben anlamiyorum. Kucucuk cocugun opulmedigini en cahil insan bile biliyor.Kızlar sabah sabah moralim bozuldu. Dün doğum yapan arkadaşımla konuştum. Doğumdan bir kaç saat sonra bir arkadaşımız eşini almış hastaneye gitmiş. Gider gitmez bebeği kucağına alıp öpmüşler...
Ya bir de üç çocukları var bu nasıl bir düşüncesizlik inanamıyorum. Kızcağız da sesini çıkaramamış zaten narkoz sarhoşu..
Ben konuştuğum herkese hastaneye kimseyi kabul edemeyeceğimi söylüyorum. Orada doğum yorgunluğu heyecan şok bebek emzirmeye çalışmak falan derken kimseyle uğraşamam diyorum.
Dün eşim beni şaşırttı. Karşımıza çıkan yaşlı bir tanıdığımız yeğenimizi ne zaman seveceğiz dedi. Eşim de 6 sonra dedi. Adam bir karnıma bir eşime baktı. Eşim de 3 ay sonra doğacak 3 ay da büyüyecek ondan sonra sevme kucaklama işi dedi. Adam tabi küçük bebekler hasta oluyor falan dedi.
Yaşasın kötülük
Canim ben saglik ocaginin hemsiresini birak dr una bile guvenmiyorum. Ama asiydi tahlildi onlari bedava yaptirmak icin geliyorum sadece.Saglik ocagi hemsiresi bana dun dedi ki bazi hastaneler direk 75 yada 100 ml yukluyo perisan oluosun. Kesinlikle reddet dedi. Prosedurde 50 ile baslamak varmis. Doktorunla konus 50 ml olan icimi kolay glukozu eczaneden al yaptir. Gerek gorurse 75 yada 100 yaptir dedi. Ama getekmez sanmiorum dedi. Bence yapilmali canim. Gizli seker falan varsa soniclari cok agir olabilir allah korusun. Sonra bi omur vicdan azabi
yaaa varya aynı durumdayım salya sümük geziyom ortalarda sabah doktoruma uğradım ağrın varsa parol iç sadece dedi bol bol meyve ye ıhlamur iç limon iç yat dedi bişi olmaz ateşin çok cıkarsa yine gelirsin dedi yolladıGünaydın arkadaşlar hava birden serinleyince grip oldum .Agzım burnum akıyor genzimde yanma var vücudum da halsiz napmam gerekiyor ilac kullanmadan gecmesi için cok üzgünüm ya
Herkes hasta sanırım kızlar geçmiş olsun bende 2 gündür acillerdeyim. ateş ve halsizlik ile. Bir serum yapıyorlar sanki gözüm açılıyor çok iyiyim 3 saat sonra yine bitkinlik...yaaa varya aynı durumdayım salya sümük geziyom ortalarda sabah doktoruma uğradım ağrın varsa parol iç sadece dedi bol bol meyve ye ıhlamur iç limon iç yat dedi bişi olmaz ateşin çok cıkarsa yine gelirsin dedi yolladı
Oy yerim onu ben hele o günler gelsinde bir nasıl rahat ederse öyle yaparızCanim kundağın kalca çıkığına neden olmasi icin kundagin alt kismini simsiki sarip bacaklari iyice birbirine yanastirmasi lazimzaten yarım kunfak oneriliyo üst taraf kollarini cok hareket ettirip kendini uyandirmasin die biraz daha sıkı alt taraf gevsek. Ilk zamanlar moro refleksi gbi ilkel refleksleri kaybolana kadar mecbur yaparsn kundak, çünkü uykusundn irkilerek uyaniyor bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?