2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın güzel anneler ve anne adayları yarın kontrole gidicem bir paket çikolatami da yicem belki gösterir cinsiyeti çok meraklardayim

Bir küçük snickers iş görür diyorum. Bizim oğlan bayılıyor ona çok hareketli oluyor yiyince de bazı bayilikleri mi kapanmış ne her zaman bulunmuyor

Tam da tetanoz asimin 2. Dozunu da vurdurmusken ne kadar uzuldum bu habere anlatamam

Hemen karalar bağlamayalım belki gerekmez. Ama gerekiyorsa da önlem almakta fayda var gerçekten o kadar aşısız insan geçti ki sınırdan yıllardır görmediğimiz hastalıklar hortladı

Benim bile sinirim bozuldu en sevmedigm şey başıma gelmez insaAllah

Devamlı yAtmıyorum ama birisi sanki beni çuvala koyup o duvardan o duvara vurmuş heryerim ağrıo acıyo resmen

Kızlar gebelik şeker yüklemesi yaptıraniniz var mı ? ben çok kararsız kaldım. gerekli mi değil mı ? açlık kan şekerim normal çıktı. Doktorum kararı bana bıraktı ama 2. gittiğim doktor bayağı korkuttu nasıl bu riski göze alırsın diye. Bu yükleme sorgusuz sualsiz herkese mı yapılıyor yani.. Kısaca sizin doktorlarınız neler önerdi siz ne yapıyorsunuz

Saglik ocagi hemsiresi bana dun dedi ki bazi hastaneler direk 75 yada 100 ml yukluyo perisan oluosun. Kesinlikle reddet dedi. Prosedurde 50 ile baslamak varmis. Doktorunla konus 50 ml olan icimi kolay glukozu eczaneden al yaptir. Gerek gorurse 75 yada 100 yaptir dedi. Ama getekmez sanmiorum dedi. Bence yapilmali canim. Gizli seker falan varsa soniclari cok agir olabilir allah korusun. Sonra bi omur vicdan azabi

Canım bu şeker yüklemesi ile ilgili her konu açıldığında ister istemez biraz kızıyorum ben. Gerekliliğiyle ilgili bir çok makale var. Yaptırılmasının bebek ve anne açısından bir zararı yokken risk almak bana biraz sorumsuzluk gibi geliyor. Doktorun yapılmasını gerektiğini söylüyorsa yaptır bence birçoğumuz yaptırdık. Çok şükür biz de bebeklerimiz de gayet iyiyiz içimiz rahat. Doktor az sayıda insana gerekli görmüyor onunda belirli gerekçeleri oluyor. Doktorunu dinlemeni tavsiye ederim en azından için rahat olur. Yine son karar senin :)

Cnm gerekli görülürse tabi ki bende yaptırılması taraftariyim. Ama gerekli görülme koşulları nedir onu hic anlamadım. bana açlık kan şekerinde sıkıntı çıkarsa yaptırılmalı dendi çok şükür çıkmadı ancak 2. gittiğim doktor yinede yaptır diyor. Yani gerekli görülen noktalar nedir yoksa önlem olsun diye herkese mı yapılıyor bunu merak ettim

bugün sorayim kaç mg ile yapıldığını canım. bizim eczaneden aldığımız ile mı yapıyorlar peki

bugün sorayim kaç mg ile yapıldığını canım. bizim eczaneden aldığımız ile mı yapıyorlar peki
Hastaneye gore degisio. Memorial kayseri icecegi kendi de veriomjs ama doktorum onun icimi biraz zor istersen eczaneden al gazoz gibi oluo dedi. 6 tl demislerdi 50 ml icin galiba

Kızlar aile hekimliğine öyle bir bilgi gelmemiş gelirse sizi ararız dediler ama o yine de çocuklara yapılır dediler pek ihtimal vermediler.
Bi de ben hamileyken bağışıklık testi yaptırmıştım torch adında bağışık çıkmıştım. Yeni bir kızamık türü bile olsa ne zaman tespit ettiler de aşısını çıkardılar.

Devamlı yAtmıyorum ama birisi sanki beni çuvala koyup o duvardan o duvara vurmuş heryerim ağrıo acıyo resmen
Bende çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum yerden burnum boğazım mahvetti beni hem öksürüyorum hem hapşırıyorum halim kalması iki gündür bi anda düştüm napicam ilaç kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım

Sordum canım şimdi 75 mg yapıyormuş hastane doktora teklif edeyim 50 mg olanı bende mümkünse

Bu insanlar dagdan mi iniyo ben anlamiyorum. Kucucuk cocugun opulmedigini en cahil insan bile biliyor.
Uzak olsunlar bize

Canim ben saglik ocaginin hemsiresini birak dr una bile guvenmiyorum. Ama asiydi tahlildi onlari bedava yaptirmak icin geliyorum sadece.
Ben 100 gr ile bugun yaptiriyorum mesela seker yuklememi.
Kontrolunde oldugumuz Dr a guveniliyorsa dediklerini harfiyen uygulamak lazim

Günaydın arkadaşlar hava birden serinleyince grip oldum .Agzım burnum akıyor genzimde yanma var vücudum da halsiz napmam gerekiyor ilac kullanmadan gecmesi için cok üzgünüm ya
yaaa varya aynı durumdayım salya sümük geziyom ortalarda sabah doktoruma uğradım ağrın varsa parol iç sadece dedi bol bol meyve ye ıhlamur iç limon iç yat dedi bişi olmaz ateşin çok cıkarsa yine gelirsin dedi yolladı

Herkes hasta sanırım kızlar geçmiş olsun bende 2 gündür acillerdeyim. ateş ve halsizlik ile. Bir serum yapıyorlar sanki gözüm açılıyor çok iyiyim 3 saat sonra yine bitkinlik...

Kizlar su atalar okuyorum ama cok yazamiyorum. Bilin ki takipteyim
Su gunler deli gibi sinirliyim anlatamam.
Kendigimi yanidigim icin mumkun oldugunca basa vikiyorum ve esim de dahil kimseye yansitmamaya calisiyorum ama cok yipratiyor beni.
Bu hormonlar bizi 9 ay boyunca boyle psikopata mi cevirecek?
Hamilelikte bazi donem bunlari yasiyorsam lohusalikta neye donusucem gercekten cok merak ediyorum

Zaten su an seker yuklememin 2. saatindeyim karnim ac hafif bas donmesi ha agladim ha agliycam

Oy yerim onu ben hele o günler gelsinde bir nasıl rahat ederse öyle yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…