- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
Ben de sanki 3-4 gün aç bırakılmış gibi uyanıyorum :/
Allah sonumuzu hayra çıkarsın
Canım sacma olacak ama bilmedigimden soruyorum. Bebek acikinca kalkiliyormus ya onum acikmasi dha farkli bi his mi yoksa birden acikincami öyle oluyor
Orta yolu bulmak böyle durumlarda zor oluyor ama allahtan ben ne dersem kimse üzerime laf etmez :) sizin tecrübelerden yararlanmak en iyisi olacak yeni nesil gümbür gümbür :)))
Kendi doktorum da 50 ml olanin daha mantikli.oldugunu.soyledi. benm saglik.ocagindaki doktorum cok super bi adam. Sirf o adam icin oturdugum.yerde diil annemlerin ordaki saglik ocaginda kaydim. Ozellikle cildiye de uzman adam. 15 yil ayak mantarindan cektim gitmedigim.doktor kalmadi en som bu adam tedavi etti 6 yildir rahatim. 8 yil sackiranla cebellestim. Kafamdaki sacin 4 te 3 u dokuldu. Yine gitmedigim.hastane denemedigim.yontem kalmadi. Yine bu adam tedavi etti. Hastanedekilerden cok daha iyi bi doktor benceBu insanlar dagdan mi iniyo ben anlamiyorum. Kucucuk cocugun opulmedigini en cahil insan bile biliyor.
Uzak olsunlar bize
Canim ben saglik ocaginin hemsiresini birak dr una bile guvenmiyorum. Ama asiydi tahlildi onlari bedava yaptirmak icin geliyorum sadece.
Ben 100 gr ile bugun yaptiriyorum mesela seker yuklememi.
Kontrolunde oldugumuz Dr a guveniliyorsa dediklerini harfiyen uygulamak lazim
Derin derin nefes alıp sakinleşiyoruz canım. 9ayın büyük kısmını devirdik zaten geri kalan üç ay birisini parçalamadan geçer inşallahKizlar su atalar okuyorum ama cok yazamiyorum. Bilin ki takipteyim
Su gunler deli gibi sinirliyim anlatamam.
Kendigimi yanidigim icin mumkun oldugunca basa vikiyorum ve esim de dahil kimseye yansitmamaya calisiyorum ama cok yipratiyor beni.
Bu hormonlar bizi 9 ay boyunca boyle psikopata mi cevirecek?
Hamilelikte bazi donem bunlari yasiyorsam lohusalikta neye donusucem gercekten cok merak ediyorum
Zaten su an seker yuklememin 2. saatindeyim karnim ac hafif bas donmesi ha agladim ha agliycam
Sansliymissin canim ama inan istisna bi durum.Kendi doktorum da 50 ml olanin daha mantikli.oldugunu.soyledi. benm saglik.ocagindaki doktorum cok super bi adam. Sirf o adam icin oturdugum.yerde diil annemlerin ordaki saglik ocaginda kaydim. Ozellikle cildiye de uzman adam. 15 yil ayak mantarindan cektim gitmedigim.doktor kalmadi en som bu adam tedavi etti 6 yildir rahatim. 8 yil sackiranla cebellestim. Kafamdaki sacin 4 te 3 u dokuldu. Yine gitmedigim.hastane denemedigim.yontem kalmadi. Yine bu adam tedavi etti. Hastanedekilerden cok daha iyi bi doktor bence
Hah lilyumcum tam da dedigin gibi. Koy birini karsima parcaliyim o derece :)Derin derin nefes alıp sakinleşiyoruz canım. 9ayın büyük kısmını devirdik zaten geri kalan üç ay birisini parçalamadan geçer inşallahlohusalıkta eve kapanmamak lazım. Hem henüz yaşamadığımız günün kaygısını şimdiden çekmeyelim o günler gelsin buluruz iyi olmanın yolunu hep birlikte :)
Kendi doktorum da 50 ml olanin daha mantikli.oldugunu.soyledi. benm saglik.ocagindaki doktorum cok super bi adam. Sirf o adam icin oturdugum.yerde diil annemlerin ordaki saglik ocaginda kaydim. Ozellikle cildiye de uzman adam. 15 yil ayak mantarindan cektim gitmedigim.doktor kalmadi en som bu adam tedavi etti 6 yildir rahatim. 8 yil sackiranla cebellestim. Kafamdaki sacin 4 te 3 u dokuldu. Yine gitmedigim.hastane denemedigim.yontem kalmadi. Yine bu adam tedavi etti. Hastanedekilerden cok daha iyi bi doktor bence
Cnm gerekli görülürse tabi ki bende yaptırılması taraftariyim. Ama gerekli görülme koşulları nedir onu hic anlamadım. bana açlık kan şekerinde sıkıntı çıkarsa yaptırılmalı dendi çok şükür çıkmadı ancak 2. gittiğim doktor yinede yaptır diyor. Yani gerekli görülen noktalar nedir yoksa önlem olsun diye herkese mı yapılıyor bunu merak ettim
Canim 6 yil oldu cok net hatirlamiorum ama iki aylik ilac sprey ve krem tedavisi uyguladi. 10 gunde bi gidip cigerlerime kanima falan baktirmami istedi. Surekli takip etti. 2 ayin sonunda bakicaksin tirnaklarinda duzelme yok cok uzuluceksin ama uzerine 2 ayda ilac kullanmadan bekliceksin bi bakmissin tirnaklarin da duzelmis dedi. Dedigi gibi de oldu. 5 yasindan beri vardi bende. Geceleri kan kokusuna uyanirdim kasintidan. O hastanelerde neler ettiler bana. Serce parmagim.artik dusucekti arasi o derece acilmisti. Resmen cocuklul travmamŞu mantara nasıl bir çözüm buldu merak ediyorum canım paylaşabilir misin? Benim bu sene ayakalrım bildiğin kokuyor. Gebelikten mi bilemedim. Mantar yok aslında ama koku var. bütün ayakkabılarıma bulaşmasın diye 3 tane ayakbbımı kuıllanıyorum. onlarıda atacağım bu gidişle.
Kızlar aile hekimliğine öyle bir bilgi gelmemiş gelirse sizi ararız dediler ama o yine de çocuklara yapılır dediler pek ihtimal vermediler.
Bi de ben hamileyken bağışıklık testi yaptırmıştım torch adında bağışık çıkmıştım. Yeni bir kızamık türü bile olsa ne zaman tespit ettiler de aşısını çıkardılar.
Valla eşine dahi yansıtmamayi başarıyorsan bravo canım çünkü ben başaramıyorum aşırı alıngan ve stresiyim aynı şekilde. Geçmiş olsun bu arada en azından kurtuldun şeker yüklemesinden az daha dayan. 2. saatin sonunda kanini aldıktan sonra 3. saat içinde bekletecekler mi seni ? benim gittiğim yer 75 mg içirip 2 saat bekletip kan alıp 3. saati yine bekleyip bir kan daha alınacağı söylendi seninki nasil?Kizlar su atalar okuyorum ama cok yazamiyorum. Bilin ki takipteyim
Su gunler deli gibi sinirliyim anlatamam.
Kendigimi yanidigim icin mumkun oldugunca basa vikiyorum ve esim de dahil kimseye yansitmamaya calisiyorum ama cok yipratiyor beni.
Bu hormonlar bizi 9 ay boyunca boyle psikopata mi cevirecek?
Hamilelikte bazi donem bunlari yasiyorsam lohusalikta neye donusucem gercekten cok merak ediyorum
Zaten su an seker yuklememin 2. saatindeyim karnim ac hafif bas donmesi ha agladim ha agliycam
F ferayegulBenim bildiğim kadarı ile önlem olsun diye herkesten isteniyor. Ama açlık kan şekeri ile yetinen doktorlar neye göre istemiyorlar bende bilmiyorum.
ay cok geçmiş olsun canım neyseki kurtulmuşsun. bende dr. gittim sprey bi ilaç verdi. düzenli kullanıyorum ama koku hala var. belki gebelikten diyip avutuyorum kendimi.Canim 6 yil oldu cok net hatirlamiorum ama iki aylik ilac sprey ve krem tedavisi uyguladi. 10 gunde bi gidip cigerlerime kanima falan baktirmami istedi. Surekli takip etti. 2 ayin sonunda bakicaksin tirnaklarinda duzelme yok cok uzuluceksin ama uzerine 2 ayda ilac kullanmadan bekliceksin bi bakmissin tirnaklarin da duzelmis dedi. Dedigi gibi de oldu. 5 yasindan beri vardi bende. Geceleri kan kokusuna uyanirdim kasintidan. O hastanelerde neler ettiler bana. Serce parmagim.artik dusucekti arasi o derece acilmisti. Resmen cocuklul travmam
Mrb kızlar. Ben iki gündür kemik ağrılarım ve kramplarımdan dolayı magnezyum kullanmaya başladım. Suya atılıp eritildikten sonra kullanılan haplardan. Kullandıktan sonra midem bulanmaya başladı. Bir buçuk aydır giden mide bulantılarm iki gündür geri geldi resmen. Bu hapı kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı?
Teşekkür ediyorum cevabın için canım. Bende aslında tam olarak bunu demek istiyorum önüne gelene bu testin yapılması değilde risk grubundaysa yapılması gerektiği görüşündeyim. Ve doktora göre de değişiyor malesef. Bende yarına yükleme için randevu aldım ama vazgeçmek üzereyim. Gittiğim hastane 3 saatlik olandan yapıyormuş doktorum 2 saatlik yeter diyor. Açlık tokluk kan şekerim ve bebeğin kilosuda normal. Yani ben zararlı şu bu demiyorum gerekliyse yapılsın gerekli değilse ne anne ne bebek hırpalanmasın diye düşünüyorum sonuçta doktorlar bile kaç mg ile baslanmali kaç saat yapılmalı yapilmamali konusunda hem fikir degiller. Senin doktorun genetik bir risk olmasına rağmen kontrol altında tutup hemen yukleme testine basvurmamis bana dogrusu bu gibi geliyorF ferayegul
benim dr. kanda açlık kan şekeri ve idrar testi yaptırıyor.Kilo alımını takip ediyor. Yeme alışkanlığımı, gün içinde su tüketimimi, vucut şişliklerimi vs. kontrol ediyor. Ama bizde genetik aileden gelen şeker öyküsü var. gizli kan şekerimi gebelikten önce kontrol ettirmiştim. düzenli olarak kontrol ediliyordu. Şuan için gebelikte yaptırmaya gerek duymadılar.
Ama dediğim gibi ben riskliyim zaten bu konuda özel olarak takip ediliyorum.
Teşekkür ediyorum cevabın için canım. Bende aslında tam olarak bunu demek istiyorum önüne gelene bu testin yapılması değilde risk grubundaysa yapılması gerektiği görüşündeyim. Ve doktora göre de değişiyor malesef. Bende yarına yükleme için randevu aldım ama vazgeçmek üzereyim. Gittiğim hastane 3 saatlik olandan yapıyormuş doktorum 2 saatlik yeter diyor. Açlık tokluk kan şekerim ve bebeğin kilosuda normal. Yani ben zararlı şu bu demiyorum gerekliyse yapılsın gerekli değilse ne anne ne bebek hırpalanmasın diye düşünüyorum sonuçta doktorlar bile kaç mg ile baslanmali kaç saat yapılmalı yapilmamali konusunda hem fikir degiller. Senin doktorun genetik bir risk olmasına rağmen kontrol altında tutup hemen yukleme testine basvurmamis bana dogrusu bu gibi geliyor
Mide bulantısı ilaçtan kaynaklanan bir problem o zaman. Of çok can sıkıcı. çok kötüydübenim dr. 3. aydan itibaren verdi. O suya atılan toz şeklinde olandan benim. ilk bir ay hergün akşam yemeğinden sonra çok düzenli kullandım tüm miğde bulantılarıma rağmen. Dr. söyledim. şimdi gün aşırı alıyorum. içince miğdem berbat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?