- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 113
- 37
Aynı dert işte doktora gitsem antibiyotık vericek içmek istemedğim için direniyorum bugun 2.günüm yarına bakıcaö yarında gecmezse gidicem doktoraa el mahkumBende çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum yerden burnum boğazım mahvetti beni hem öksürüyorum hem hapşırıyorum halim kalması iki gündür bi anda düştüm napicam ilaç kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım
Amin insallah cnm. zaten yemememiz gereken şeyler bunlar hamurişi aşırı meyve tüketimi gazlı içecekler şeker çıksa da çıkmasa da hayatımızda çok çok sınırlı şekilde yer alması gerekiyor hatta almaması gerekiyor. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun hem bebeklerimiz hem bizlerKesinlikle kişiye özel hareket edilmesi gerekiyor. Benim Dahiliye dr. aksine şuan uyuyan devi uyandırmayalım diyor bu denli şeker yüklemesi tetikleyebileceğinden endişe ettikleri için yapmıyorlar. Zaten gizli şeker çıksa dahi suan yapacakları diyet programı vermek. Zaten ben o diyet programına benzer bir beslenme yapıyorum. hamile kaldığımdan beri canım hiç tatlı da çekmiyor şükürler olsun. Meyve tüketmine dikkat ediyorum. zetan çay kahve eskidende şekersizdi.
Gebelik şekeri ayrı bir olgu sanırım oda ayrı bişey. bilemiyorum dr. dinlemek en iyisi sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah.
Mide bulantısı ilaçtan kaynaklanan bir problem o zaman. Of çok can sıkıcı. çok kötüydü
Gecmiş olsun canım sanada..yaaa varya aynı durumdayım salya sümük geziyom ortalarda sabah doktoruma uğradım ağrın varsa parol iç sadece dedi bol bol meyve ye ıhlamur iç limon iç yat dedi bişi olmaz ateşin çok cıkarsa yine gelirsin dedi yolladı
Esimle her sinirimizi stresimizi birbirimize yansitsaydik simdiye bosanmis olurduk canimValla eşine dahi yansıtmamayi başarıyorsan bravo canım çünkü ben başaramıyorum aşırı alıngan ve stresiyim aynı şekilde. Geçmiş olsun bu arada en azından kurtuldun şeker yüklemesinden az daha dayan. 2. saatin sonunda kanini aldıktan sonra 3. saat içinde bekletecekler mi seni ? benim gittiğim yer 75 mg içirip 2 saat bekletip kan alıp 3. saati yine bekleyip bir kan daha alınacağı söylendi seninki nasil?
Kullanmak istemiyorum ama dediğin gibi faydası çok. Katlanacağız artıkmaalesef öyle miğde bulantısı yapıyor ama doğuma yakın ve doğumdan sonra faydası çok. Katlanmakta fayda var.
ben yaptırdım 75 mg. 75 yapılmasının sebebi tek seferde yapmak. 50 yapılıyo yüksek çıkarsa 100 yapılıyo. Ama doktorum tek seferde 75 mg yapalım dedi ki iyiki öyle yaptırmışım. 50 yüksek çıksa o açlığa beklemeye dayanamazdım tekrar. Açlık şekerim alt sınıra yakın ama 1. Saat sonunda üst sınıra yakın çıktı. Yani bence açlık tek başına yeterli gösterge değil. Şekerin olmasının sonuçları daha kötü benceKızlar gebelik şeker yüklemesi yaptıraniniz var mı ? ben çok kararsız kaldım. gerekli mi değil mı ? açlık kan şekerim normal çıktı. Doktorum kararı bana bıraktı ama 2. gittiğim doktor bayağı korkuttu nasıl bu riski göze alırsın diye. Bu yükleme sorgusuz sualsiz herkese mı yapılıyor yani.. Kısaca sizin doktorlarınız neler önerdi siz ne yapıyorsunuz
Çok teşekkür ediyorum canım cevabın için kac saat sürdü totalde yüklemen hatırlıyor musunben yaptırdım 75 mg. 75 yapılmasının sebebi tek seferde yapmak. 50 yapılıyo yüksek çıkarsa 100 yapılıyo. Ama doktorum tek seferde 75 mg yapalım dedi ki iyiki öyle yaptırmışım. 50 yüksek çıksa o açlığa beklemeye dayanamazdım tekrar. Açlık şekerim alt sınıra yakın ama 1. Saat sonunda üst sınıra yakın çıktı. Yani bence açlık tek başına yeterli gösterge değil. Şekerin olmasının sonuçları daha kötü bence
Merhaba canım bende soğuk almışım aynı belirtiler var.ben günde 1 kere zencefil 2 kere ihlamur içiyorum. Tavuk çorbası bol bol.tabi organik olursa süper olur.dinlenme.bronslarim açılsın diye hergün sıcağa yakın ılık duş. Suyu yüzüme duşta tutuyorum uzun uzun o bronslari açtı çok, iyi geldi.burde eşim şu kaynatılır bir kaba taze nane atıyor bikac dal onun üzerine kafama havlu koyarak burundan nefes almaya çalışıyorum. Çok iyi geliyor.birde boğaz kuruluğu ve ağrısı için pastil. Îşte böyle şimdiden geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar hava birden serinleyince grip oldum .Agzım burnum akıyor genzimde yanma var vücudum da halsiz napmam gerekiyor ilac kullanmadan gecmesi için cok üzgünüm ya
:))) Bazen cok dalgın uyuyrlar.Ben de esimden bisey istyrm gece.Yatakta oturur poziyona geciyr sonra aninda küt tekrar yatıyr:))Gece girmesi problem isti. Bizimki uyanacak daaa ne oldugunu anlicak daaapanikleyip saga sola kosturuo ama ne oldugunu anlayana kadar olan oluyo
Aynen bende yarına kadar beklicem olmasa ya dr yada acile gece giderim serum falan verebiliyorsa onu kullanırım zaten bir sure ilaç kullanıyorum daha fazlasını düşünmek istemiyorumAynı dert işte doktora gitsem antibiyotık vericek içmek istemedğim için direniyorum bugun 2.günüm yarına bakıcaö yarında gecmezse gidicem doktoraa el mahkum
ben c.tesi yaptırdım canım. 75lik yaptırdığım için 2 saat sürdü. Açlık şekerine bakıldı. 1. Saat sonu ve 2. Saat sonu tekrar bakıldı. Sanırım 50likte 3 saatlık bakılıyor. Tavsiyem mümkün olduğunca erken gidin. Ben 9da başaldım 11de son kanı verdim ama açlık çok zor :)Çok teşekkür ediyorum canım cevabın için kac saat sürdü totalde yüklemen hatırlıyor musun
Canım bişeyi canının çok çekmesiyle aşermeyi nasıl ayırt edebildin? Çok merak ediyorum aşermeyiKızlar dün ilk defa aserdim ne olduğunu yazmayayim ama hamileligin başından beri birseyi bu kadar cok yemek istedim sonuç yedim rahatladım insaAllah zamansiz seyler asermem bu basit ulasilabilir birseydi
saol canım bende uygulayayım bakalım ins gecerMerhaba canım bende soğuk almışım aynı belirtiler var.ben günde 1 kere zencefil 2 kere ihlamur içiyorum. Tavuk çorbası bol bol.tabi organik olursa süper olur.dinlenme.bronslarim açılsın diye hergün sıcağa yakın ılık duş. Suyu yüzüme duşta tutuyorum uzun uzun o bronslari açtı çok, iyi geldi.burde eşim şu kaynatılır bir kaba taze nane atıyor bikac dal onun üzerine kafama havlu koyarak burundan nefes almaya çalışıyorum. Çok iyi geliyor.birde boğaz kuruluğu ve ağrısı için pastil. Îşte böyle şimdiden geçmiş olsun
Kafam hepten karıştı arkadaslar yArın hastaneye gidicem aclık tokluk şekerine baktırcam nasıl yapılcak hiç bi fikrim yok acken kan alcaklar sonra tokken mi alcaklar sonuclara göre mi karar veriliyor şeker yüklemesi olacağı? Sekerin azsa ozaman şekermi yüklüyorlar bundan sonrası daha da karısık yüklemeyi hastane yapıcak sanırm 50mg 75mg 100mg neye göre karar veriliyor biri bana en baştan anlatsa arkadaşlar ?Rica ediyorumsaol canım bende uygulayayım bakalım ins gecer
Asermekte can çekmesi sonuç olarak zaten canım hamile olunca adi o olmus sanırım bende direk öyle dedimCanım bişeyi canının çok çekmesiyle aşermeyi nasıl ayırt edebildin? Çok merak ediyorum aşermeyi
sadece açlık tokluk mu yapılacak yoksa yükleme mi? Benim doktorum direk şeker yüklemesi yapalım dedi. Bende hastaneye ona göre gitmiştimKafam hepten karıştı arkadaslar yArın hastaneye gidicem aclık tokluk şekerine baktırcam nasıl yapılcak hiç bi fikrim yok acken kan alcaklar sonra tokken mi alcaklar sonuclara göre mi karar veriliyor şeker yüklemesi olacağı? Sekerin azsa ozaman şekermi yüklüyorlar bundan sonrası daha da karısık yüklemeyi hastane yapıcak sanırm 50mg 75mg 100mg neye göre karar veriliyor biri bana en baştan anlatsa arkadaşlar ?Rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?