Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bat 12 mayis ben 22 nisanda catlatma ignesi vuruldum canim insallah hamile kaliriz bu ayMerhaba herkese, Bende adaylığımı koyuyorum bu konuya inşallah hayırlı haberleri vermek nasip olur. Bat:17 mayıs Bugün çatlatma iğnesi olacağım.
inşallah canım bugün akşam çatlatma iğnesini olup yarın dr a gideceğim. inşallah iyi bişiler derBenim bat 12 mayis ben 22 nisanda catlatma ignesi vuruldum canim insallah hamile kaliriz bu ay
Tebrikler canım. Sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah
Kuzucum bebisin hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere dua et artik tatlim bizde bu mutlulugu yasayalim
Canım senin değerin ne kadar aletini geçmiş iken ciktiInsallah inşallah:)
evet cnm kısa döngüm benim kızımda da düşünmeye başladığımız zaman 2 ay kadar 5 ,6 gün hep gecikmişti 3.ay hamile kalmıştım inşallah bakalım senin de öyle olur bu ay alırsın müjdeli haberiHı seninki kısaymış o zaman benim normalde 30 gunde bır ama bebek istediğim den beri 5 6 Gun gecıyo
amin canim.burda kalmayi çok istiyorum bende.bata son 6gun kaldi benimOh ne guzel hamile haberleri geliyor cok cok sevindim adiniza kizlar rabbim bu ay bizlere nasip etsinki bu topikte kalabilelim
Canım senin değerin ne kadar aletini geçmiş iken cikti
Hayırlı olsun canım. HoşgeldinSelam kızlar bende cumartesi yaptırdım test 620 çıktı değerim, henüz ultrasona gitmedim yakında gideceğim inşallah. 22 aylık oğlum var ona kardeş gelecek nasip olursa artık aranızdayım