Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim![]()
Merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu. Allah nasip etsin inşallah ocakta doğum olacak hayırlısıyla.
Malesef Hastalandımbi test yapsan diyorum :)
Malesef HastalandımBu ay tekrar deniycem eğer tutarsa yine muhtemel ocak annesi adayıyım kısmet :)
Merhaba canim benimde 9 mayis. İnsAllah bu ay hamis oluruz. Cok heyecanliyim. Benimde kasik agrim arada adet agrim oluyor. Kasiklarimda dolgun arada batma oluyor. Bakalim hayirlisi olsungunaydin kizlar.. bat 10mayis.henuz gelen giden ypk.dun erken gebelik testi yapdim cikmadi bisey..beıirtim sadece siddetli bas agrim var 4.5gundur surekli var..kasik batmasi oluyor arada..
Muhtemel.tarihimiz aynıTeşekkürler canim 112 cikti degerim. Bugün de ikinci tahlil sonucunu alicam Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Sevindim.canim kalp atisi icin gittin mi?Muht
Muhtemel.tarihimiz aynı
Canim benim.gec dollenme haftaya gel dedi drum vaktinde olsaydi simdi baslardi oglum 6 haftada baslamisti.kizimda muhtemelen haftaya yada sonraki hafta baslayacakSevindim.canim kalp atisi icin gittin mi?
Hmm anladim canim olsun sağlıklı ilerlesin de onemli olan o. Ben de tam duyamadim doktor ekrandan gösterdi kalp sinyalini. 3hafta sonra tekrar çağırdıCanim benim.gec dollenme haftaya gel dedi drum vaktinde olsaydi simdi baslardi oglum 6 haftada baslamisti.kizimda muhtemelen haftaya yada sonraki hafta baslayacak