Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm senin gene iyo yazdim aşağı bana simdi olaniah kizlar yine uyku yok bana kivrandim yatakta yatamadım ayaklarim delirtti beni mahvetti sikinti basti beni gun sayiyim gel 19 gel
Deyildir cnm. Dogum sancisi ara ara sonra sıklaşan agri oluyorBelimle kasigimda agri başladı kızlar ama surekli ağrıyor vurup gecmiyor. Doğum belirtisi degilfir dimi
Kızlar offf 2 gün kaldi ve bi korku panik sardi beni nlour yardim. Nasil yatacam o ameliyat masasina spinal olcak bide. Ilk defa oglumdan ayri kalcam evinden. Inanin elimde olsa kalsin karnimda. Sanurim kafayi yemek üzereyim.Ltfen biraz destek verin
Allah razi olsun cnm. Ilk defa böyle olduCanim hep güzel yanlarini düşün. Oğlun abi olcakmis hem ne güzel :) onlarin oynayacagi zamanlari düşün.
Aaaaa oğluma bakip bakıp agliyorum. Iki gün seni nsl bırakcam diye. Geldiler bana
Bak bu msajina bile agliyorum. Cok güzel yazmıssınCok duygusallasmissin canim. Cok iyi bir anne olduğun belli![]()
canım benim sağlıkla bebeğin kucagina nasıp olsun inşallah..Kızlar offf 2 gün kaldi ve bi korku panik sardi beni nlour yardim. Nasil yatacam o ameliyat masasina spinal olcak bide. Ilk defa oglumdan ayri kalcam evinden. Inanin elimde olsa kalsin karnimda. Sanurim kafayi yemek üzereyim.Ltfen biraz destek verin
Canim benim bitanem. Iyiki varsınız. Negüzel bir yer burasi. Bu saatte kimi arayip icini dökcen dimi. Bide eşim gece vardiyasında bugun. Allah razi olsun sizden.canım benim sağlıkla bebeğin kucagina nasıp olsun inşallah..
simdiden lohusa moduna girmissin sen bir aglayip bir güleceksin ama enguzeli ikiside sağlıklı ve yaninda olacak
sabırla duayla ikigun gececek hatta 40 ciksinki normal gunlerine donersin herşey çok güzel olacak
Bende oyleyim ogluma bakip agliyorumAaaaa oğluma bakip bakıp agliyorum. Iki gün seni nsl bırakcam diye. Geldiler bana
Canim benim bitanem. Iyiki varsınız. Negüzel bir yer burasi. Bu saatte kimi arayip icini dökcen dimi. Bide eşim gece vardiyasında bugun. Allah razi olsun sizden.
Allah evlatlarini bagişlasin cnm. Cok tskkur ederim destegin icin4 yaşında kızım var hastane çantamızı hazırlarken ona da pşjama koydum çünkü Benimlr kalacaktı ama Doğum sonrası kalmamasının dağ doğru olduğunu düşünüp babaannesi ile eve yolladım yani 4 yıl sonunda ilk kez gece ayrı kaldık çok zor ama sonu güzel öyle düşün böyle şeyler ayırsın bizi
Kıyamam sana ayniyiz deseneBende oyleyim ogluma bakip agliyorum![]()
Sen niye agliyosun cnmBende oyleyim ogluma bakip agliyorum![]()