Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hemşire sütün kilo aldıran kısmı en son yerindedir birini bitirmeden digerinı emzirtme dediallah allah bizim bebek hemşiresi 15 er dakika ikisinide emecek demisti
ben surekli emziriyorum ağladığı için ben vermesem evdekiler emzir diyor surekli agzi acik
emzikde aldiramadik öğürüyor ..
surekli emdiginden gazida belki cok uyudugu zaman 3 / 4 saat emmiyor ama burnu cok tıkalı iki gündür uykuda yok suan bile emiyor
Ayy inşaallah öyledir canımBenim doktorum bebek ilk 5 dk da yüzde 80ini emer dedi. Gerisi anne ile bebeğin keyfine kalır dedi.
Canım bizim bu bebeyle hiç bir yönteme ihtiyacımız olmayacak gibiKızlar özel olmakla beraber bisey sormak istiyorum, hangi korunma yöntemini kullanacaksınız. Ben emiziriyorum iğne düşünüyorum sorun olurmu
Csnım benim de derdim o ama iğnelere falan da güvenmiyorum eşime soylucem o korunsun sanırım en garantisi oKızlar özel olmakla beraber bisey sormak istiyorum, hangi korunma yöntemini kullanacaksınız. Ben emiziriyorum iğne düşünüyorum sorun olurmu
Ayyy cnm sen cok yasa. Aynen öyle sabah aksam bir bebek hic uyumazmi? Anlamadim gitti. Akşam bebegin uyumasini beklerken eşimin horlamasıyla olan uykuda gitti bebişte :)Canım bizim bu bebeyle hiç bir yönteme ihtiyacımız olmayacak gibi![]()
Ben varim canim. Artik kabız oldum afedersin. Wcden yarim kalka kalka. Emizigi agzindan atiyo ben yokken resmen bilerek yapiyo. Basliyo bagirmaya.Kızlar benim gibi bebegi her dakika ağlayan varmı tükendim artık dayanamıyorum gerçekten uyanık olduğu her dakika ağlıyor hiç bircşekilde susmuyor
Ya onunda delinme riski var. 40 ımız çıktı dün cok şükür. Onun icin bişeye karar vermemiz lazim. Tabi bebiş izin verirseCsnım benim de derdim o ama iğnelere falan da güvenmiyorum eşime soylucem o korunsun sanırım en garantisi o
Cnm ben youtobeden " gaz sancısı çeken bebekler için ninni" var onu açıyorum. Biraz sakinleşiyo. Bidene derimKızlar benim gibi bebegi her dakika ağlayan varmı tükendim artık dayanamıyorum gerçekten uyanık olduğu her dakika ağlıyor hiç bircşekilde susmuyor
Benim de için için düşündüğüm bı konu kesin korunma olmalı fakat hormonlu birşey olmamalı süt kalitesi için doktorum rahim içi araç önerdi banaKızlar özel olmakla beraber bisey sormak istiyorum, hangi korunma yöntemini kullanacaksınız. Ben emiziriyorum iğne düşünüyorum sorun olurmu
Bende onu istiyordum ama benim rahimde yapişkanlik olmuş o yüzden bana yasakBenim de için için düşündüğüm bı konu kesin korunma olmalı fakat hormonlu birşey olmamalı süt kalitesi için doktorum rahim içi araç önerdi bana
Canım bn bel için kemerinden aldım ebebekten memnun kaldım biraz yatıstırıyor en azından. Bu arada bizde biogoi kullandık ama etki etmedi dr Nurse Harvey’s surup verdi onunla rahatladı kızım. Bez olarak da prima premium care kullandım bnce en iyisi o prima da cok çeşit var sen hangisini kullandın yenidoğan mı ondan bnde memnun kalmamıstım ama premium care idrar göstergeli fln o cok güzel.Merhaba bizimde dün kırkımız çıktı. Bi konuda fikrinizi almak istiistiy kızımın cok gazı var biogara damla kullanıyoruz ama yinede ozellikle gece uyurken kıvrsnıyo surekli elim karnında karnını ovuyorum oyle uyuyor. Bu gaz giderici kiraz cekirdeklerinden alıyom dedim ama karar veremedim patıgını mi kemerini mi alsam diye aranozda kullanan fikri olan varmı acaba. Birde bez olarak hangisini oneriyorsunuz. Pirima alerji yaptı hagısle slepy denedik onlarda cpk geciriyo kıyafetlerine gecen her tarafına taşmış slepyde bitürlü beze karar veremedik
Bende prima premium care kullandım ama İdrar gostergesi varmı bilemedim kızarık kızarıkk yaptı. Gaz damlasını kullanıyorum biraz rahatladı ama yinede emdikten sonra ozellikle gece uyrken ıkınıyo uyanıyo surekli oyuzden yanımfa yatırıyorum surekli agrısı oldukva karnını ovuyorum biraz rahatlıyo uykuya dalıyo bie müddmüdsoson yine agrıyo oyuzden gaz giderici kemer mi alsam dedim. Kaliteli uyuyamıyo gazdanCanım bn bel için kemerinden aldım ebebekten memnun kaldım biraz yatıstırıyor en azından. Bu arada bizde biogoi kullandık ama etki etmedi dr Nurse Harvey’s surup verdi onunla rahatladı kızım. Bez olarak da prima premium care kullandım bnce en iyisi o prima da cok çeşit var sen hangisini kullandın yenidoğan mı ondan bnde memnun kalmamıstım ama premium care idrar göstergeli fln o cok güzel.
Var canım var ben meselaKızlar benim gibi bebegi her dakika ağlayan varmı tükendim artık dayanamıyorum gerçekten uyanık olduğu her dakika ağlıyor hiç bircşekilde susmuyor
Canım ben 3 yıl o şekilde korundum çok şükür hiç sıkıntı olmadıYa onunda delinme riski var. 40 ımız çıktı dün cok şükür. Onun icin bişeye karar vermemiz lazim. Tabi bebiş izin verirse
Çimgene besiginin modern hali hamak tavsiye ederim tahminen bebegin kolik ya da gaz sorunu var benim kizimda kolikti oglumda cok gazli koydugum yeri bulamadim evde gittim yenisini aldim yoksa kol dayanmiyor....tavsiye ederimKızlar benim gibi bebegi her dakika ağlayan varmı tükendim artık dayanamıyorum gerçekten uyanık olduğu her dakika ağlıyor hiç bircşekilde susmuyor