- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol csnım Göztepe eğitim araştırma hastanesindecanim Allah acil sifa versin bizdede babamın 2. hanımı benzer bir olay oldu yuksek tansiyonla girmek zorunda kaldı doguma derken yogunbakıma girdi organlar calısmayı bırakdı cok zor bir surecdi ama 3 ayın sonunda evine döndü uzun sure yogunbakımda kaldi İnsaAllah sizinde akrabanız saglıkla evine döner
hastane ve bu konudaki tecrübeside cok önemli hangi hastanede
ALLAH Acil sifa versin canım
Alaracigim cok cok geçmiş olsun. Allah evladina bagıışlasinAh kızlar neden böyle oluyor neden herşey üst üst e geliyor bilmiyorum kuzenimin esi hamile idi mart sonunda doğumu vardı evde düşmüş apar topar hastaneye götürmüşler gebelik zehirlenmesi bebegi aldılar Suan kuveZde ama annesi komaya girdi ve Suan yoğum bakımda uyutuluyor doktorlar hiç iç acısı konuşmuyor lar Mıs çünkü eklamsi gelişmiş çoklu organ yetmezliği mevcut özellikle lohusa olan arkadaşlar lohusanın duası kabul olur derler ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Odanın derecesini 24.5 tutuyorum nemi 50 olması gerekiyor. Icine kolsuz zıbın üstüne tulum. Bu kadar. Ne yelek giydirdim ne gündüzde üstünü örterim. Ancak gece yatarken uyku tulumu giydiriyorum o da kolsuz.Kızlar bişiy sorucam bebeklerinizi ozellikle kız cocukları sıcagı sever derler evde gündüz ve gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz Ben cok mu giydiriyorum bilebilem
Çok sağol canım insallahAlaracigim cok cok geçmiş olsun. Allah evladina bagıışlasin
Arkadaşlar atan dikişlerim iyileşmeyince ameliyat olmak zorunda kaldım 3 gündür ameliyat oldum doğumdan daha zormus ordan ameliyat olmak bebegimle rahat ilgilenemiyorum oturmak yasak çünkü dua edin iyi olmam için bebeğim hasta olacak
Dun dr ust iki kat alt tek kat olacak dedi fazla giydirmeyin bu da huysuzluk yapar dediKızlar bişiy sorucam bebeklerinizi ozellikle kız cocukları sıcagı sever derler evde gündüz ve gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz Ben cok mu giydiriyorum bilebilem
Elleri ve ayaklarinin soguklugu dolasimla ilgiliymis usumekten degilmis ensesine bakin usuyup usumedigini anlamak icin dedi doktorBiz iki aylık olucaz haftaya basından beri sürekli eldield şapka takıyoruz elleri ozellikle cok soguk oluyodu ama yavas yavas azaltmak lazım aslında dogru yapıyosun cok alıstırmamak lazım aslında.
Normal doğum oldu benimki.45.günde bitti benim.
Ben yemeği zor yapıyorum gün içinde ve mutlaka hergun ağlıyorum kendimi çok yıpranmış bunalmış yorulmuş......hissediyorum.esim yardım etmesine ragmen yeterli gelmiyorBebeğine yalnız bakan anneler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor. Bazen kendimi bir çıkmazda hissediyorum sizde de oluyor mu. gününüzü nasıl geçiriyorsunuz :)
Çok sağol csnım benim
Aynen esim yardim etmesine rağmen bende yetersizlik hissi oluştu. Halbuki en önemli varligimiza gözümüzün ici gibi bakıyoruz daha ne yapalım ama..Ben yemeği zor yapıyorum gün içinde ve mutlaka hergun ağlıyorum kendimi çok yıpranmış bunalmış yorulmuş......hissediyorum.esim yardım etmesine ragmen yeterli gelmiyor
saol canım inşallah iyi olurum kızım benimle bir haftadır hastanede yolda gide gele soğuk almış bide yanimda kaldı ameliyat olduğum da oranında mikrobu ile daha kötü olmadan atlatırız insallahCok geçmiş olsun canim inşallah bi an önce iyilesirsin bebeğin nasıl iyi mi
Çok saol canım benim sana bu arada geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sanasaol canım inşallah iyi olurum kızım benimle bir haftadır hastanede yolda gide gele soğuk almış bide yanimda kaldı ameliyat olduğum da oranında mikrobu ile daha kötü olmadan atlatırız insallah
Wcye girmeyi bile özledim :)Bebeğine yalnız bakan anneler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor. Bazen kendimi bir çıkmazda hissediyorum sizde de oluyor mu. gününüzü nasıl geçiriyorsunuz :)