- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.261
reflüdür canım o. bir kaşık karbonat yut ılık suyla birlikte iyi gelir.Ben de yanıyorum ama midem mi yanıyor, soluk borum mu yemek borum mu anlayamyorum, göğsüme doğru bi yanma var gibi off
reflüdür canım o. bir kaşık karbonat yut ılık suyla birlikte iyi gelir.
Bu aralar bende de var. Genelde stress kaynakli oluyor. Benimde stressten cikti muhtemelen.evet baktım şimdi öyleymiş, bir haftadır çekiyordum bugün epey şiddetlendi
Bugün e bebek hesabında motorola kameralarda indirim gördüm. Ama kötü yorumlar da vardı. Bebek zaten yattığımız odada olacak başlarda öğle uykularında falan mı izlemek için yoksa ileriki aylarda odasını ayırınca mi daha çok kullanılır? Kafam karıştı bu konuda az para değil gerekli mi emin olamadım. Siz tam olarak hangi zaman diliminde nasıl kullanmayı planlıyorsunuz?ben weewellin bir markasını almıştım. sonra aynı markanın daha iyisini gördüm bugün değiştireceğim
bu konuyu düşünen hep gece yanımda zaten gerek yok diyor ama bebekler gündüzlerin de büyük kısmını uyuyarak geçiriyor.Bugün e bebek hesabında motorola kameralarda indirim gördüm. Ama kötü yorumlar da vardı. Bebek zaten yattığımız odada olacak başlarda öğle uykularında falan mı izlemek için yoksa ileriki aylarda odasını ayırınca mi daha çok kullanılır? Kafam karıştı bu konuda az para değil gerekli mi emin olamadım. Siz tam olarak hangi zaman diliminde nasıl kullanmayı planlıyorsunuz?
oğlum olsa adı kayra olacaktı :)Kızlar oğlumuza halâ isim bulamadık bana yardımcı olur musunuz ? Çok zor bu isim işi ya
Kızlar oğlumuza halâ isim bulamadık bana yardımcı olur musunuz ? Çok zor bu isim işi ya
Bugün e bebek hesabında motorola kameralarda indirim gördüm. Ama kötü yorumlar da vardı. Bebek zaten yattığımız odada olacak başlarda öğle uykularında falan mı izlemek için yoksa ileriki aylarda odasını ayırınca mi daha çok kullanılır? Kafam karıştı bu konuda az para değil gerekli mi emin olamadım. Siz tam olarak hangi zaman diliminde nasıl kullanmayı planlıyorsunuz?
Bizde bulamadık güya esim bulacak. Çocuk doģana kadar bulsa razıyım artik.Kızlar oğlumuza halâ isim bulamadık bana yardımcı olur musunuz ? Çok zor bu isim işi ya
Yemek yaparken, odada yalnız durdugunda, gece uyurken( bebekler 8 9 gibi uyuyor ben mesela 12 de yatıyorum), odasını ayırınca, misafirlikte suan aklıma gelen kullandığım yerler.Bugün e bebek hesabında motorola kameralarda indirim gördüm. Ama kötü yorumlar da vardı. Bebek zaten yattığımız odada olacak başlarda öğle uykularında falan mı izlemek için yoksa ileriki aylarda odasını ayırınca mi daha çok kullanılır? Kafam karıştı bu konuda az para değil gerekli mi emin olamadım. Siz tam olarak hangi zaman diliminde nasıl kullanmayı planlıyorsunuz?
Benimde doğurana kadar sürdu ilkinde bunda da başladi çok kötü bir durum. Yanıyor resmen icim.Bu aralar bende de var. Genelde stress kaynakli oluyor. Benimde stressten cikti muhtemelen.
Bizde bulamadık güya esim bulacak. Çocuk doģana kadar bulsa razıyım artik.
Kara turp ve bal ikilisini de deneyebilirsin gerçi oğlum icin geçen hafta bulamadım pazarda sen bulursun belki ama işe yarıyor bir de cevizinicindeki ince kabuk var ya onu kaynatıp içmek de ise yariyor oksurugekız ben 3. haftadayımöksürük azalmıştı gıcık tuttu bugün. sürekli öksürme halindeyim.
Maşallah 41 kere büyümüş bebisin biz de görürüz inşallah 1 kglari❤Merhaba hanimlar şeker yuklemesinin sonucunuda aldım doktorla görüştüm şekerim yokmuş allaha bin şükür bunuda atlattık oğluşum 933 gr 33 cm olmuş allahım nazarlardan korusun onden gidiyoruz ce tombisiz maşallah kuzucuğa sizinde saglikla atlatmanız dilegiyle
Ben daha orda 1 tane yedikten sonra 1tane daha mı söylesem diye düşünüyorum ki utanip vazgeciyorum yanimdakilerdenHahahahakendinden geçmişin canım naptın sen öylee bende yiyorum mesela 1 saat sonra yine canım istiyor geçen eşime dedim keşke burger king te çalışsaydın diye garibim yüzüme bakakaldı
Benim de var 10 gündür reflüm ilk 3 aya geri döndüm sankiiBen de yanıyorum ama midem mi yanıyor, soluk borum mu yemek borum mu anlayamyorum, göğsüme doğru bi yanma var gibi off
Ilkinde ben koydum söz vermiştim sen istedigini koyarsın diye. Kapı süsü icin istiyorum bir an önce bulmasını ama pek niyeti yok gibibizimde öyle ama bu gidişle isimsiz olcak bizimkide
annem soğanın içine bal koyup dayamıştı pek işe yaramadı bir de seninkini deneyeyimKara turp ve bal ikilisini de deneyebilirsin gerçi oğlum icin geçen hafta bulamadım pazarda sen bulursun belki ama işe yarıyor bir de cevizinicindeki ince kabuk var ya onu kaynatıp içmek de ise yariyor oksuruge
Maşallah 41 kere büyümüş bebisin biz de görürüz inşallah 1 kglari❤
Ben daha orda 1 tane yedikten sonra 1tane daha mı söylesem diye düşünüyorum ki utanip vazgeciyorum yanimdakilerden
Benim de var 10 gündür reflüm ilk 3 aya geri döndüm sankii
Benimde doğurana kadar sürdu ilkinde bunda da başladi çok kötü bir durum. Yanıyor resmen icim.
o zaman alayım bende dogunca
canım ben 7 aylık falandı taktigimda ilk 3 ay takmak zor olabilir istersen bileklik gibi koluna dolarsın öyle rahatsız etmezrahatsız oldu mu pekı hıc boynunda mesela ben hıc kolye takamam o kadar sıfır hele hıc takamam hemen daral gelır
cocugu darlar mı dıye dusundum de
annem soğanın içine bal koyup dayamıştı pek işe yaramadı bir de seninkini deneyeyim
artık b.k böceğini kaynat suyunu iç deseler deneyeceğim mecbur p dereceye geldim.
Öyle böyle 6 aya yaklaştık cnm inş bugünler geçecek
Bir doğsun poposuna poposuna vurucam
stress bitmiyor kihamile kaldım tam sevinicem dediler dur bir kese gör. ekseyi gördüm dur kalp atışı bekle. atışı duydum dur 2 li tarama var. o temiz çıktı 3 lü tarama dediler. onu geçtik ayrıntılı ultarasın. onu geçtik şeker yükleme. arada akıntısıydı akmamasıydı. hareketiydi hareket etmemesiydi derken normal yani mideye vurması . çok bile dayandı garibim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?