2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar, bugün üzücü bir gün oldu, maalesef arkadaşımız daha fazla dayanamadı ve bugün vefat etti. Böyle genç ölümler çok zor. Sabahtan beri attım kendimi dışarı kafam dağılsın diye.

Bu arada bugün doktorumla görüştüm şeker yüklemesi öncesi 12 saat açlık gerekliymiş. Bir de 23+1 de gelme, haftaya gel dedi.

Başınız saolsun canım allahım geride kalanlara sabır versin.
Ben yüklemeyi yaptırdım seninkide iyi gecer umarım canım

Allah rahmet eylesin canim benim.. Allah ailesine sevenlerine sabır versin. Malesef ölüm sırayla gelmiyor yaşlıyi beklerken gençler gidiyor.. Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin..

Ya kızlar ben sanırım yeteri kadar 0-3 ay kiyafet aldim bebisime.. Doymuyorum hep almak istiyorum ama giyemeyecegini düşündükçe frenlemeye basladim artik kendimi.. Hala gerekli araç gereç kısmına geçmedim. 0-3 6 citcitli zibin 3 citcitli zibin alt üst takım.. 8 pijama takimi 2 takim kazak- pantolon .. 1 tulum aldim 2 tane daha alacam.. 3 sadece alt pamuklu pantolon..15 cift corap eldivenler sapkalar ağız mendilleri..

( 3-6 ay aldiklarimi saymiyorum)

Dedesi de acele etmeyin ben ona alisveris yapacam diyor o gelince de en az 1.000 tl kiyafet parasi verir. Sizce ne eksik ona aldirayim geri kalanı.. Yatak odasini da o yaptiracak söz vermişti.. Ayy valla ne yapacagimi iyice şaşırdım

Kızlar yaşadığımız stresler bebeğin hareketlerini etkilermi?bugün biliyorsunuz oldukça streslş bir gün geçirdim ve sanki o saaten beri hiç oynamıyor.şimdi uzandım ama hissetmiyorum normalmi bu şekilde olması.

Basin sag olsun canim.allah sabir versin

Fazla fazla almişsın yeter gerçekten. Dedesine bebek arabasını aldırabilirsin ya da anne yanı beşik. Bide her bebek bir olmuyor benim oğlum günde 1 kaka yaptı doğdu doğalı, hiç ama hić kusmazdı çogu kıyafetini sırf resim icin giydirdim

Bide insan hava almak istiyor o zamanda eksiklere bakarsın alırsin. Güle güle giysin. Ilk oğlumdan kalanlar ve yeni aldiklarımı çıkardım bende başka birsey almayacagim bir doğsun boyu posu kilosuna göre karar veririm artık

Başınız sağolsun. Çok üzücü gerçekten.

Ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım yine 24.haftada gel mutlaka dedi çok olmadı ama yine gideceğim haftaya bende kontrole.

Kapı süsümü hazırladım ben, biraz eksiklikleri var daha askı kısmına halat yapıştıracağım, bir de tecrübelilerden fikir alayım, hastane kapısına nasıl sabitleyeceğiz bunu?

Eklentiler

• IMG_4003.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 115
Ben kontrolden ciktim. Rahim agzi 4 cm olmus. O iyi haber. Diğer yandan doktorum bana bakan perintologun yanilamadigini bu testi istedigi her hastanin pihtilasma hastasi oldugunu soyledi. Kendini hazirla bu duruma dedi. :/

Basiniz sagolsun canim, cok uzuldum.

Ben kontrolden ciktim. Rahim agzi 4 cm olmus. O iyi haber. Diğer yandan doktorum bana bakan perintologun yanilamadigini bu testi istedigi her hastanin pihtilasma hastasi oldugunu soyledi. Kendini hazirla bu duruma dedi. :/
4 mu olmmuuusss :) off super haber masallah diyelim darisi basima. Ozel bisey yaptin mi? Surekli dinlendin mi?

Kapı süsümü hazırladım ben, biraz eksiklikleri var daha askı kısmına halat yapıştıracağım, bir de tecrübelilerden fikir alayım, hastane kapısına nasıl sabitleyeceğiz bunu?
Çok güzrl olmuş eline sağlık. Tül kullanırsanız üstüne sabitleyebilirsiniz. Cift taraflı bantta işinizi görür bence zaten en fazla 2 gün kalacak idare eder. Faber castelin olan baya iş görür cok ağır olmadıysa

Teşekkür ederim, gayet hafif aslında kontrplaktan kestim harfi, üzerindeki çiçekler de tül zaten, asmak için tül düşünmüyorum ama dediğiniz gibi yapabilirim

.Aynen canim ilk bebek olunca insan elinin ayarini bilemeyebiliyor.. Buyuk ihtimal benimkiler de hep kardesine kalacak eskimeden küçük gelecekler.. Dedesi yatak odasi mobilyasini yaptiracak ayriyetten yuklu bir alisveris yapacak. Sanirim ona 6 ay sonrası kaliteli pahali kiyafetler aldiririm arabayi da al desem alır ama bütün büyük malzemeyi ona aldirirsam kaynanam her zaman başıma kakar baban aldı diye.. Yapılan iyilikleri 30 sene yüzüme vurmayı çok sever..
fbtl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…