2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yatak boyutum 80*160 canım. Yanına yastık filan koyunca daralıyor zaten.
Yere sıfır olacak, istendiğinde sünger yatak ikinci kademeye çıkacak.
Yandaki çit yüksekliğine hala çalışıyorum :)

Kızlaar uzun zamandır yoktum inşallah iyisinizdir bu ara pek buralarda yokum eşimle aramız biraz limoni benimde pek keyfim yok buraya hiç girmiyorum bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın

Arada bir olur canım, sen kendini kötü etkilenmemesine çalış. Bizim hormonlar, erkeklerim odunluk genleri olduğu sürece olabilecek şeyler

Yok artık, seninle konuşulmadan bu ne emri vakidir. Bence kayınvalide de gelmesin bu durumda, yardımdan çok zararı dokunur sanki.

Ben bu listeyi uygulayabilsem baska bisey istemem.Kesin daha az kilo alirdim.Sadece pilav bulgur, makarna kepekli olabilir. Bir de 1 porsiyon hangi meyve kac adet onlara bakmak lazim.
Bnde bugunden basladim ama tatli yasak olunca canm cok cekiyo ya keske bnde uygulayabilsem pek emin degilim insallah yaparim meyve olarak bi armut bibelma yiyebilirsin dedi

Kızlar bu lökosit fazlalığı için doktor antibiyotik vermiş ama ben hiç kullanmak istemiyorum antibiyotik kullanan var mı aranızda bu enfeksiyonu geçirmenin doğal bir yolu yok mu

Değerin yüksek canım, şu an antibiyotik şart. Enfeksiyonun zararı daha fazla bizler için. Verilen antibiyotik ise hamilelerin hep kullandıklarındandır, yoksa doktor vermezdi.

Kızlar şeker sonuçların şöyle,

Aç 81
1.saat 86
2.saat 79

Glukoz ht 86

Var mı anlayan?

Kızlar yakın zamanda doktora gidecek olanımız varsa stevia hakkında ne düşünüyorlar sorsanıza bi. Hamilelikte sıkıntı verir mi. Çok tatlı istiyorum. Bunla idare edebilirmiyiz acaba

Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmamaya karar verdim haftaya sağlık ocagında tokluk bakacaklar annemin insülin cihazıylada kontrol ediyorum normal çıkıyor hep

Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmamaya karar verdim haftaya sağlık ocagında tokluk bakacaklar annemin insülin cihazıylada kontrol ediyorum normal çıkıyor hep

Ben de yaptırmayacağım, açlık şekerim ve 3 aylık şeker ortalaması gayet düşük çıktı, zaten şu an yükleme yaptırsam ve yüksek çıksa ki sanmıyorum, diyet verecekler. Kaldı ki ben diyetisyenin verdiği listeye göre bile daha sağlıklı dikkatli besleniyorum şu an, gereksiz karbonhidrat hamur işi tatlı kızartma vs tüketmiyorum. tabi ki doktorum yine yaptır derse yaptıracağım

Hipoglisemi gibi yazıyor internette ama daha doktor yorumlamadı. Bu da başka sorun anlaşılan.
Hipoglisemi cok asiri dusuk olmasi icin denir ama seninki o kadar dusuk gibi gelmedi dusuk seker belirtileri oluyormu sende canm ozellikle aksamlari aşırı tatli istedi bas donmesi titreme vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…