- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.081
Canım bana da zeka geriliği olcak çocuğunda dediler. Kafası çok büyük dediler. Evet koca kafalı bir oğlumvar. Ama sağlıklıKızlar doktoruma gösterdim. İlk önce bu tek bulgu ile bişey olmaz takma herşey normal dedi baktı inceledi. Tam giderken aklıma geldi dr bey yaşım 36 nerdeyse dedim. Afalladı. Ben senin 36 olduğunu bilmiyordum buda bir risk dedi otur konuşalım. Yaşımı hiç 35 üstü düşünmemiş düşünsenize... amniyosentez yada kanda fetal dna yapalım dedi. Kafam allak bullak eşimle oturduk ağladıkk. Allahım çok korkuyorum yaaa
Cnm ikili uclu test yaptirmis miydinKızlar doktoruma gösterdim. İlk önce bu tek bulgu ile bişey olmaz takma herşey normal dedi baktı inceledi. Tam giderken aklıma geldi dr bey yaşım 36 nerdeyse dedim. Afalladı. Ben senin 36 olduğunu bilmiyordum buda bir risk dedi otur konuşalım. Yaşımı hiç 35 üstü düşünmemiş düşünsenize... amniyosentez yada kanda fetal dna yapalım dedi. Kafam allak bullak eşimle oturduk ağladıkk. Allahım çok korkuyorum yaaa
Canim bu kadar üzme kendini daha kesin bir şey değil sonuçta inşallah sağlıklıdır bebegin allah yardimcin olsunKızlar doktoruma gösterdim. İlk önce bu tek bulgu ile bişey olmaz takma herşey normal dedi baktı inceledi. Tam giderken aklıma geldi dr bey yaşım 36 nerdeyse dedim. Afalladı. Ben senin 36 olduğunu bilmiyordum buda bir risk dedi otur konuşalım. Yaşımı hiç 35 üstü düşünmemiş düşünsenize... amniyosentez yada kanda fetal dna yapalım dedi. Kafam allak bullak eşimle oturduk ağladıkk. Allahım çok korkuyorum yaaa
Aynen canim ben de özel bir ilgi galan görmüyorum hatta eski şakalarina devam ediyor bugün öğlen gitti işe gidene kadar beni hurdaya çevirdi erkek cocuk gibi oynuyor benle kendimi kurtaramiyorumAh canım benim nasılda güzel anlatmışsın :) gerçektende öyle az beklenti çok huzur bakalım birazcık sürünsün yine barışırım ben onla kıyamıyorumda hiç ama hamilelik hormonları çok başka
Hehe o da iyiymis canim :)) benim kocam utangac olmaktan ziyade işi hep makaraya vuruyor cok yoruyor beni.. Anca ben sinirlenip bagirinca duruyor. Hep gulmek makara yapmak isteyen bir insan ne anlasin hamilelik hormonlarini:))Çoğu kocalar öyle canım. Çok çok nadirdir öbür türlüsü. Onlarında emin olun türlü sıkıntıları olur. Benim eşim pek anlamaz anlasa da utanır hissederim. İstemeye geldiklerinde çiçeği ablamın kucağına fırlatmıştı. Herkesin içinde bana vermeye utandı. Elinde çiçek taşımaya bile utanıyordu
Canim bende 36 yasindayim ins birsey olmayacak dua edelim sadece zaten elimizden birsey gelmezki saglikli çocuklarmiz olacakkKızlar doktoruma gösterdim. İlk önce bu tek bulgu ile bişey olmaz takma herşey normal dedi baktı inceledi. Tam giderken aklıma geldi dr bey yaşım 36 nerdeyse dedim. Afalladı. Ben senin 36 olduğunu bilmiyordum buda bir risk dedi otur konuşalım. Yaşımı hiç 35 üstü düşünmemiş düşünsenize... amniyosentez yada kanda fetal dna yapalım dedi. Kafam allak bullak eşimle oturduk ağladıkk. Allahım çok korkuyorum yaaa
Canm gecmis olsun kotu düşünmeyin Allah buyuk benm arkadasimada neler neler dediler uc hastanede dogumada kabul etmediler kafasinda tumor var buyuk bsy var diye dogum yapti nur topu gibi kizi varKızlar doktoruma gösterdim. İlk önce bu tek bulgu ile bişey olmaz takma herşey normal dedi baktı inceledi. Tam giderken aklıma geldi dr bey yaşım 36 nerdeyse dedim. Afalladı. Ben senin 36 olduğunu bilmiyordum buda bir risk dedi otur konuşalım. Yaşımı hiç 35 üstü düşünmemiş düşünsenize... amniyosentez yada kanda fetal dna yapalım dedi. Kafam allak bullak eşimle oturduk ağladıkk. Allahım çok korkuyorum yaaa
Bn varim canm bn gebeligim boyunca 4 kez antibiyotik kullandim enfeksiyon bebek icin zararliymis birde erken dogum vs oyuzden antibiyotik kullanmani onerdiyse doktorun bnce kullanKızlar bu lökosit fazlalığı için doktor antibiyotik vermiş ama ben hiç kullanmak istemiyorum antibiyotik kullanan var mı aranızda bu enfeksiyonu geçirmenin doğal bir yolu yok mu
Eltim yapti boyle diyet gebelik şekerinden 7 kilo ile dogum yapti bebek 3 kiloydu.Ya bu liste bizim yediklerimizden dazla sanki nasıl diyet bu sadece kızartma YÖK ve beyaz ekmek YÖK
Evet kullanmıştın sen canım hatırladım augmentin vermiş 1000 lik çok yüksek gibi geldi banaBn varim canm bn gebeligim boyunca 4 kez antibiyotik kullandim enfeksiyon bebek icin zararliymis birde erken dogum vs oyuzden antibiyotik kullanmani onerdiyse doktorun bnce kullan
AA fazla demedi miBn bu listedeki cok şeyi yemiyorum cok pilav kizartma borek corek yedim bu listeye uymam cok zor gibi geliyor biraz once doktoruma da bu listeyi gönderdim tamm boyle devam et dedi senin ki gelebik şekeri birde gebesin bunlara vucudun ihtiyaci var baska diyetisyene gitmene gerek yok dedi
Allahım ben neyi yanlış yapıyorumEltim yapti boyle diyet gebelik şekerinden 7 kilo ile dogum yapti bebek 3 kiloydu.
Cnm bildiğimiz agumentin mi. Yoksa gebelik için varmı farklı bir ilaçKızlar bu lökosit fazlalığı için doktor antibiyotik vermiş ama ben hiç kullanmak istemiyorum antibiyotik kullanan var mı aranızda bu enfeksiyonu geçirmenin doğal bir yolu yok mu
Bn 1000lik ta kulkandim 500lkda 1glikta kullandim canm doktorun yazdiysa rahatlıkla kullanabilirsinEvet kullanmıştın sen canım hatırladım augmentin vermiş 1000 lik çok yüksek gibi geldi bana
Yok canm bn direkt hastanede yaptrdim zaten farketmistim cok cabuk acikiyordum hp borekler kizartmalar hamurlu yemekler pilavlar yedim bir ayda 6 kilo aldim bugun bu listeyi veren diyetisyen bir ay sonra gel kilona bakicaz dedi insallah fazla kilo almam ya doktorun yaptrmani soylediyse yaptr bnceAA fazla demedi mi
Ben de az çok böyle besleniyorum gitmesem mi şeker ölçümü ne acaba
Canım bir de sen sağlık ocağında bakıyorlar ya yükleme yapmadan onu yaptırttınmı
Ben kullandim canim 7. Haftadaydim. Cok tedirgin oldum, bir iki doktora daha danistim hepsi kullan dedi. Sonra da her ay idrar testim yapiliyor bisey cikmadi. Kullanmazsan ilerleyebilirKızlar bu lökosit fazlalığı için doktor antibiyotik vermiş ama ben hiç kullanmak istemiyorum antibiyotik kullanan var mı aranızda bu enfeksiyonu geçirmenin doğal bir yolu yok mu
Ben bu listeyi uygulayabilsem baska bisey istemem.H hudaaafmmm canm bn ciktim diyet listesi yazdi
KAHVLTI saat 9:00-10:00
Sabah şekersiz çay
2dilim peynir
5,6 zeytin
3 dilim ince tam bugday ekmegi
Bolca yeşillik salata
ARA ÖĞÜN 11:00-12:00
Bir bardak süt bir porsiyon meyve ceviz
ÖĞLE 14:00-14:30
3,4kofte kadar et,tavuk veya balık
3,4yemk kaşığı pilav veya makarna
Sebze yemeği
1kase yoğurt
Bolca salata
İki dilim ince ekmak tam buğday
ARA ÖĞÜN 15:30-16:00
Bir bardak süt bi porsiyon meyve
AKŞAM 19:00-19:30
Bir kase çorba
Sebze yemegi
Bolca salata
İki dilim ince ekmek tam bugday
ARA ÖĞÜN 21:00-21:30
Meyve yoğurt veya sut
Uc gunde bir sutlu tatli saat 14 teki ara ofun meyve yerine yenilebilir
Bunlari yazdi canm
B
Nde onu merak ediyordum.hatta doktoruna gittiğinde sorarmısın diyecektim. Bir paket biskrem ve bir bardak şeftali suyu içip yapmıştım bende ama bu 50 lik mi yoksa 75 lik mi oluyor bilememiştim.benim açlık 100, 1.saat 151, 2.saat 120 çıkmıştı. Diyet yeter galiba
Ben daha yaptirmadim seker yuklemesi. Insulin direncim oldugu icin yaptirmam lazim ama icimdenfe hic gelmiyor. Her testin sonu husran cikiyor psikolojim kaldirir mi bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?