2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hiç uygun değil tabi ki, o 7 yaşındaki çocuk yeterince ilgi göremediğinden kıskanabilir, hem de o telaşlı durumda onunla ayrı ilgilenilmesi gerektiğinden kvalidenizin size yardımı yeterince dokunmayabilir. 7 yaşındaki çocuk okul çağındadır ayrıca, okula gitmesi gerektiği dönemde sizinle mi kalacak ki?

Okul konusunu annem sormamis hic, bana da konu acimadi daha. Ama cok haklisin hangisiyle ilgilenecek bize yardima diye geliyor daha basimiza ektra is cikaracak.Off bosu bosuna stres yaptilar simdi beni.

Okul konusunu annem sormamis hic, bana da konu acimadi daha. Ama cok haklisin hangisiyle ilgilenecek bize yardima diye geliyor daha basimiza ektra is cikaracak.Off bosu bosuna stres yaptilar simdi beni.
sana mutlaka açıcaklardır konuyu zaten belkide annen yanlış anlamıştır.

Kızlar lokosit 158 çıkmış çok ondan olabilir demiş doktor sonuçları kendi doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek. Cok yuksek değil mi

Selam Kızlar
20 haftada detaylı ultrasonda bebeğimin burun nazal kemik ölçüsü 4.6 mm çıktı en düşük 5 mm olması bekleniyormuş doktor down sendromu riskinden bahsetti tabi tek başına kesin belirti olmuyor belki de küçük burunludur dedi. Onun dışında herhangi bir sorun gözlenmedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba

Bende de gebelik şekeri vardı oğlumda. Bende arkadaşa katılıyorum. Makarna ve pirinç yasaktı mesela.kana çabuk karışıp şekeri yükseltiyor direk. Bulgur pilavı yapacaksın mesela.
Ozmn gene baska diyetisyene gidip bakiyim en iyisi saol canm

Bende de gebelik şekeri vardı oğlumda. Bende arkadaşa katılıyorum. Makarna ve pirinç yasaktı mesela.kana çabuk karışıp şekeri yükseltiyor direk. Bulgur pilavı yapacaksın mesela.
Ay ben meyveleri gorunce makarnayi pirinci gormemisim. Yahu diyette makarna pirincmi olur ozellikle seker kisitli diyette.
O nasil doktor yahu.

Ya bu liste bizim yediklerimizden dazla sanki nasıl diyet bu sadece kızartma YÖK ve beyaz ekmek YÖK

Biz de 3 yıl bitti evleneli ve kocam sadece bir kere cicek aldı canim :)) ama ben de artik beklemiyorum he bir de birkac kere işyerinin bahcesindeki gülleri yolup gizlice cebine sokuşturup getirdi adamin doğasına ters böyle şeyler istesem ee olmuyor. Ben de bu aralar cok bunaldim evde iş yogunlugundan dolayi hicbisey yapamiyoruz yarın kartları bırak alışverişe gidecem dedim karnın burnunda nere gidecen başına bişey gelir diyo.. E onunla da gidince cocuguma alacagim çorabın rengine kadar karışıp beni sinir ediyo.. Ayy valla zor bu işler.. Tek emin oldugum beni cok seviyor da kiyamiyorum akşam bi dünya tartıştık baska konulardan dedim artik günlerce yüzüme bakmaz ama yatarken kedi yavrusu gibi aldı beni kucagina karnimi sevdi yine barıştık:)) bosver canim az beklenti cok huzur bizim kocalar böyle:))

Ah canım benim nasılda güzel anlatmışsın :) gerçektende öyle az beklenti çok huzur bakalım birazcık sürünsün yine barışırım ben onla kıyamıyorumda hiç ama hamilelik hormonları çok başka

Ya bu liste bizim yediklerimizden dazla sanki nasıl diyet bu sadece kızartma YÖK ve beyaz ekmek YÖK
Bn bu listedeki cok şeyi yemiyorum cok pilav kizartma borek corek yedim bu listeye uymam cok zor gibi geliyor biraz once doktoruma da bu listeyi gönderdim tamm boyle devam et dedi senin ki gelebik şekeri birde gebesin bunlara vucudun ihtiyaci var baska diyetisyene gitmene gerek yok dedi

Kizlar durun yahu liste iyi bence:) maşallah siz cok saglikli beskeniyorsunuz:) benim diyetten onceki yediklerimi gorseniz boyle bi liste oyle zorluyor ki:/ gebelikte meyveye de ihtiyac var 1 porsiyon yemeli yaninda yogurt yersen dengeler demisti bana. Pilav makarna da bi kac kaşık zaten:)

Aynen canm ya bana suan bu listeye uyum saglamak cok zor geliyo nasıl daynicam doymam ki

Kızlar doktoruma gösterdim. İlk önce bu tek bulgu ile bişey olmaz takma herşey normal dedi baktı inceledi. Tam giderken aklıma geldi dr bey yaşım 36 nerdeyse dedim. Afalladı. Ben senin 36 olduğunu bilmiyordum buda bir risk dedi otur konuşalım. Yaşımı hiç 35 üstü düşünmemiş düşünsenize... amniyosentez yada kanda fetal dna yapalım dedi. Kafam allak bullak eşimle oturduk ağladıkk. Allahım çok korkuyorum yaaa

Çoğu kocalar öyle canım. Çok çok nadirdir öbür türlüsü. Onlarında emin olun türlü sıkıntıları olur. Benim eşim pek anlamaz anlasa da utanır hissederim. İstemeye geldiklerinde çiçeği ablamın kucağına fırlatmıştı. Herkesin içinde bana vermeye utandı. Elinde çiçek taşımaya bile utanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…