- 30 Haziran 2010
- 1.078
- 431
- 323
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.061
Ay kizlar cok sinirim bozuldu. Benim dogumda annem gelemiyor kv gelicekti 3 ay yanimizda kalicakti. Kendisi ayni zamanda gorumcenin kizina da bakiyor, gorumce ilgisiz butun yuk bunda. Neyse bugun telefonda anneme demiski ben torunu da alip yanlarina gidicem. Zaten ilk bebegimiz hicbisey bilmiyoruz, lohusa sendromu denen bisey var. Tam o donemde eve 7 yasinda bi cocuk daha getirilir mi ya kime sordu, ne alaka, o cocukla ayri ilgilenilmesi gerekecek.Cok sinir oldum.
Annem de onu sormamis iste, acaba okul degisikligi falan mi yapacaklar dedi.kahveci34 ee canım bu çocuk okula gitmiyormu?
Okul konusunu annem sormamis hic, bana da konu acimadi daha. Ama cok haklisin hangisiyle ilgilenecek bize yardima diye geliyor daha basimiza ektra is cikaracak.Off bosu bosuna stres yaptilar simdi beni.Hiç uygun değil tabi ki, o 7 yaşındaki çocuk yeterince ilgi göremediğinden kıskanabilir, hem de o telaşlı durumda onunla ayrı ilgilenilmesi gerektiğinden kvalidenizin size yardımı yeterince dokunmayabilir. 7 yaşındaki çocuk okul çağındadır ayrıca, okula gitmesi gerektiği dönemde sizinle mi kalacak ki?
sana mutlaka açıcaklardır konuyu zaten belkide annen yanlış anlamıştır.Okul konusunu annem sormamis hic, bana da konu acimadi daha. Ama cok haklisin hangisiyle ilgilenecek bize yardima diye geliyor daha basimiza ektra is cikaracak.Off bosu bosuna stres yaptilar simdi beni.
canım böbrek taraflarında boşlukta ağrı oluyormu?benimde var heralde çok sancım oluyor.Kızlar lokosit 158 çıkmış çok ondan olabilir demiş doktor sonuçları kendi doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek. Cok yuksek değil mi
Ozmn gene baska diyetisyene gidip bakiyim en iyisi saol canmBende de gebelik şekeri vardı oğlumda. Bende arkadaşa katılıyorum. Makarna ve pirinç yasaktı mesela.kana çabuk karışıp şekeri yükseltiyor direk. Bulgur pilavı yapacaksın mesela.
Evet canım oluyordu ara ara ama bugun yanma var baya o bölgedecanım böbrek taraflarında boşlukta ağrı oluyormu?benimde var heralde çok sancım oluyor.
Ay ben meyveleri gorunce makarnayi pirinci gormemisim. Yahu diyette makarna pirincmi olur ozellikle seker kisitli diyette.Bende de gebelik şekeri vardı oğlumda. Bende arkadaşa katılıyorum. Makarna ve pirinç yasaktı mesela.kana çabuk karışıp şekeri yükseltiyor direk. Bulgur pilavı yapacaksın mesela.
Benim arkadaşın oğuluna kalbi parlak demişler ultrosanda 3 yaşında, maşallah sapasağlam..Günaydın..
Kızlar kalpte parlaklık çıkan biri daha varmı... down sendromu belirtisiymiş... uykularım haram olduuu
Ya bu liste bizim yediklerimizden dazla sanki nasıl diyet bu sadece kızartma YÖK ve beyaz ekmek YÖK@hudaaafmmm canm bn ciktim diyet listesi yazdi
KAHVLTI saat 9:00-10:00
Sabah şekersiz çay
2dilim peynir
5,6 zeytin
3 dilim ince tam bugday ekmegi
Bolca yeşillik salata
ARA ÖĞÜN 11:00-12:00
Bir bardak süt bir porsiyon meyve ceviz
ÖĞLE 14:00-14:30
3,4kofte kadar et,tavuk veya balık
3,4yemk kaşığı pilav veya makarna
Sebze yemeği
1kase yoğurt
Bolca salata
İki dilim ince ekmak tam buğday
ARA ÖĞÜN 15:30-16:00
Bir bardak süt bi porsiyon meyve
AKŞAM 19:00-19:30
Bir kase çorba
Sebze yemegi
Bolca salata
İki dilim ince ekmek tam bugday
ARA ÖĞÜN 21:00-21:30
Meyve yoğurt veya sut
Uc gunde bir sutlu tatli saat 14 teki ara ofun meyve yerine yenilebilir
Bunlari yazdi canm
Biz de 3 yıl bitti evleneli ve kocam sadece bir kere cicek aldı canim :)) ama ben de artik beklemiyorum he bir de birkac kere işyerinin bahcesindeki gülleri yolup gizlice cebine sokuşturup getirdiHerkeste bi sorun canım haklısın ama bu sefer çok kırgınım. 1 buçuk yıllık evliyiz hep benim bişileri idare etmemle bu noktalara geldik evet eşim çok iyi biri buna asla sözüm yok bi dediğimi iki etmiyo canım ne zaman ne isterse alır getirir ama daha fazlası yok 1 buçuk seneden bu yana hiç şımartılmadım 6 aylık hamileliğim boyunca bi gün naz yapamadım 10 liraya gül alıp gelmesi zor geldi beyfendiye yada karım biraz sıkılmıştır çıkarıp gezdireyim demek çok zor oldu ona. Bende insanım çok bunaldım çoook
Biz de 3 yıl bitti evleneli ve kocam sadece bir kere cicek aldı canim :)) ama ben de artik beklemiyorum he bir de birkac kere işyerinin bahcesindeki gülleri yolup gizlice cebine sokuşturup getirdiadamin doğasına ters böyle şeyler istesem ee olmuyor. Ben de bu aralar cok bunaldim evde iş yogunlugundan dolayi hicbisey yapamiyoruz yarın kartları bırak alışverişe gidecem dedim karnın burnunda nere gidecen başına bişey gelir diyo.. E onunla da gidince cocuguma alacagim çorabın rengine kadar karışıp beni sinir ediyo.. Ayy valla zor bu işler.. Tek emin oldugum beni cok seviyor da kiyamiyorum akşam bi dünya tartıştık baska konulardan dedim artik günlerce yüzüme bakmaz ama yatarken kedi yavrusu gibi aldı beni kucagina karnimi sevdi yine barıştık:)) bosver canim az beklenti cok huzur bizim kocalar böyle:))
Bn bu listedeki cok şeyi yemiyorum cok pilav kizartma borek corek yedim bu listeye uymam cok zor gibi geliyor biraz once doktoruma da bu listeyi gönderdim tamm boyle devam et dedi senin ki gelebik şekeri birde gebesin bunlara vucudun ihtiyaci var baska diyetisyene gitmene gerek yok dediYa bu liste bizim yediklerimizden dazla sanki nasıl diyet bu sadece kızartma YÖK ve beyaz ekmek YÖK
Aynen canm ya bana suan bu listeye uyum saglamak cok zor geliyo nasıl daynicam doymam kiKizlar durun yahu liste iyi bence:) maşallah siz cok saglikli beskeniyorsunuz:) benim diyetten onceki yediklerimi gorseniz boyle bi liste oyle zorluyor ki:/ gebelikte meyveye de ihtiyac var 1 porsiyon yemeli yaninda yogurt yersen dengeler demisti bana. Pilav makarna da bi kac kaşık zaten:)
Çoğu kocalar öyle canım. Çok çok nadirdir öbür türlüsü. Onlarında emin olun türlü sıkıntıları olur. Benim eşim pek anlamaz anlasa da utanır hissederim. İstemeye geldiklerinde çiçeği ablamın kucağına fırlatmıştı. Herkesin içinde bana vermeye utandı. Elinde çiçek taşımaya bile utanıyorduBiz de 3 yıl bitti evleneli ve kocam sadece bir kere cicek aldı canim :)) ama ben de artik beklemiyorum he bir de birkac kere işyerinin bahcesindeki gülleri yolup gizlice cebine sokuşturup getirdiadamin doğasına ters böyle şeyler istesem ee olmuyor. Ben de bu aralar cok bunaldim evde iş yogunlugundan dolayi hicbisey yapamiyoruz yarın kartları bırak alışverişe gidecem dedim karnın burnunda nere gidecen başına bişey gelir diyo.. E onunla da gidince cocuguma alacagim çorabın rengine kadar karışıp beni sinir ediyo.. Ayy valla zor bu işler.. Tek emin oldugum beni cok seviyor da kiyamiyorum akşam bi dünya tartıştık baska konulardan dedim artik günlerce yüzüme bakmaz ama yatarken kedi yavrusu gibi aldı beni kucagina karnimi sevdi yine barıştık:)) bosver canim az beklenti cok huzur bizim kocalar böyle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?