2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimde moralim sıfır kızlar
Kopegimin sonuçları çıktı 3 veteriner gezdik hepsi kemik kanseri dedi bacak hatta kalçadan başladığı icin kalcanin bir kısmı Pazartesi günü kesilecek eşimle uyuyamıyoruz uykularımız kaçıyor artık stresten eşimin kafasında isilik gibi seyler çıktı bende zaten ağladım hep 3 gündür kızım pek hareket etmiyor kendimi terkin etmeye çalışıyorum
Çaremiz Yok mecbur kesilecek sonrasında da kemoterapi alacakmış Pazartesi artık 3 bacaklı olarak hayatına devam edecek o bacakta taşır mi iri bi köpek gerci zayıfladı baya ama doktorlarda kalçada biraz gideceği icin zor adapte olabilir yük o bacaga binecek oda zorlanabilir dediler
Zaten suan adim atmaya mecali yok yemiyor içmiyor yese bile kanserden dolayı kusuyor onu öyle görmek daha acı
Kesilmeden bi tedavisi olsun diye 3 buyuk veteriner gezdik Yok başka çaresi kanser kemikte olduğu icin parmakta olsa kaval kemiğinde olsa ordan keserdik ama maalesef kalçada orda olması buyuk şanssızlık dedi
Her gün dua ediyorum Resmen ağlıyor artık gözlerinden yaş geliyor ağrıdan o ağladıkça ben ağlıyorum

Bu arada kızlar 1 haftadır sabah aksam bir bardak kızılcık suyumu içiyorum doktoruma sordum hicbir sakıncası Yok icebilirsin dedi
Artık akıntım da koku yok ve tok bi akıntı geliyordu pıhtı gibi bir akıntım oluyordu beyaz oda gelmiyor artık

Ben bile agladim
Nat geo da bir veterinerin programi var orda söylemişti kopekler 1 bacagini kaybettiginde bunu kayip olarak algilamiyormus. O yuzden zorlanmiyorlarmis psikolojik olarak. Umarim biran once kurtulur agrilarindan
Sonrasi icin belki protez dusunursunuz

Canım tokluk bir saat sonra bakılıyor.

Aynen biz bacağı kurtaralım diye düşünürken doktorlar bacağı artık zaten kayıp etmişsiniz önemli olan yayılmasın onu kaybetmememiz dediler artık ön bacak olsa daha zorlanırdı çıkarken yürürken yine bu arka diye bile kendimizi terkin ediyoruz
Kalça biraz gideceği icin protez zor olabilir dediler bakalım belki de olur artık suan tek istediğimiz ağrılarından kurtulmasi ve yayılmadan kurtarmak
İns yenecek oğlum ne illet bsymis bu kemik kanseri hayvan 1.5 ayda ne hale geldi biz şişlik olana kadar anlamadık doktorda zaten anlayamazdiniz sinsi bi kanser dedi
Allah herkese şifa versin kimin ne derdi varsa derman bulsun

Son düzenleme:
Canım tokluk bir saat sonra bakılıyor.
seker yüklemesi yapılınca bana 1 saat sonra bakıldı
ama normal açlık tokluk şekerime bakılırken 2 saat sonra bakılıyor hep hastaneye gittiğimde yemek yiyip 2 saat sonra gelin diyorlar
Alla alla her yer farklı mi ki acaba

Cok cok uzuldum okurken canim benim kıyamam insallah bir mucize gerceklesir çok gecmis olsun .

Benim seker sonucum çıkmadı hala
Her yemekten sonra tatlı bsyler istiyor canım iyice korkmaya başladım ve bu ara ekmek çok yiyorum önceden ağzıma sürmezdim hele beyaz ekmek hiç yemiyordum diyet yaptıgım dönemlerden sonra alışkanlık olmustu beyaz ekmek yememek ama gebeyken resmen beyaz ekmek canim istiyor
Seker çıkamasa bile sanırım ben diyetisyenime geri gideceğim cunku 5 kilo almış görünüyordum şimdi 1 kilo almışımdır bu hafta izinde evde oturduğum için son aylarda Çifter alırsam yandım demektir
Cok kilo alırsam normal Doğum zor olur demisti doktorun zaten kilolu başladığım icin

kaç kilo aldınız kızlar şimdiye kadar kaç haftalıksınız? ben 22. haftamı doldurdum 6,5 kg aldım.56 kg ile başladım.şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor?
yaptırmayan ya da doktoru tavsiye etmeyen var mı?

Soz konusu bir havyan olunca ben cok uzuluyorum. Agizlari var dilleri yok muhtaclar bize umarim bir an once kurtulur acilarindan

Tatlım ikinci saat biraz yüksek ama çok az. Sen yediklerine dikkat et, şekerli, unlu gıdaları azalt. Doktorun da dönünce daha net bişi söyler zaten
Canım 1. Saat 180 ikinci saat. 155 altında olmalı
Bir de ben ikinci saati beklerken biraz yatıp uyudum,fazla hareket etmeden oturmak gerekiyormuş sanırım,acaba onun da etkisi olabilir mi?

Kızlar Selam;
Yarın Dr kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak büyük ihtimalle öncesinde bugün kan ve israr testi verdim sağlık ocağına boğazım çok kötü olduğundan enfeksiyona bakacaklar.Yanlız aile hekimine sordum şeker yüklemesi öncesi yapmam gereken birşey varmı diye.Ailede var ise 100 mg şeker yüklemesi yapılır 3 saatlik bakılır ailede yoksa 50 mg yapılır dedi.Benim ananemde ve teyzemlerde şeker hastalığı var,annemdede bikaç yıl önce yükselme olmuştu ama bidaha olmadı.Benimde ödemlerim çok fazla olduğundan yaptırmak istiyorum kafamı karıştıran 1.derece yakınında var ise riskli sayılır dedi bilemedim

Ben 25 haftaligim 5 kilo aldım
24. Haftadan itibaren seker yüklemesi yapılıyor

Sağlık ocağında ki doktorlar farklı seyler söyleyebiliyor
Doktorun en doğru olani yapacaktır
Mesela bende babamda babamın babasında ve kaynanam da kalp var irsi kalp var sülalede şüpheleniyorum çocukta olur mu diye sormuştum mesela benim doktorum dA sen de ve esinde olmalı ya da ilk cocugun da olmalı demisti
Nitekim bsy çıkmadı cok sukur

Galiba ben çok aldım 27.haftadayım 13 kilo aldım 68 kilo ile hamile kaldım şuan 81 im Yarın dr kontrolüm var şeker yüklemesini yarın yapar diye tahmin ediyorum birşey söylemedi ama yazarım yarın yine

Bilemedim canım. Bu sağlık işleri doktorların yoğurt yiyişleri insanı ikilemde bırakıyor hep. Benimkine de hep 1 saat baktılar. En güzeli arkadaş doktoruna sorsun

Geçmiş olsun, inşallah bu şekilde sağlığına kavuşur, onları öyle görmek de çok zor. Dört bacaklı hayvanlar üç bacaklı yaşamaya adapte oluyor merak etme, hele ki seninki ev ortamında daha kolay alışır. Doktor pol diye bir belgesel var ya, onu eşimle hep izleriz. Orada da benzer bir vaka olmuştu ve köpek iki gün sonra normal yürüyordu. Hatta kısa bir süre sonra koşuyorlar bile.
Şanslı ki senin gibi ilgilenen bir sahibi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…