2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kiz izledigimiz programlar bile ayni sanırım bende ayni programi anlatmistim arkadasa :)

Tansiyon aleti geldi ilk ölçümü yaptım ve bingo. 11 e 7 çıktı. Iyide bir alet aldım. Yani stres yapmıyorum zannedip yapıyormuşum. Bir süre ölçeyim bakalım.

Çok sağolun desteğiniz icin.

Ailemde hic seker hastasi olmamasina ragmen sekerim yüksek. Tek bu sebep yeterli degil bence

27. Haftamdan merhabaaaaaa +3 kilo ile yola devam kızlar sizin kilolar ne alemde
Bende bugün 25+3üm. 3 kilo aldım. Bundan sonra 14 hafta var ki oģlum 37de doğdu 11 hafta desek 2 haftada 1 kilo bile alsam diyorum çok çok iyi 9 10 kiloyla tamamlarız yine. Sonra emzirirken bol bol aldim tabi kilo

Tansiyon aleti geldi ilk ölçümü yaptım ve bingo. 11 e 7 çıktı. Iyide bir alet aldım. Yani stres yapmıyorum zannedip yapıyormuşum. Bir süre ölçeyim bakalım.

Çok sağolun desteğiniz icin.
Oh iyi hadi yüksek cikmaz inşallah bundan sonra da

Selam güzel anneler.
Oğlumla size fırsat buldukça bakmaya geliyoruz.
Eskiden çok daha sık girerdim ama evde abi olunca fırsat olmuyor bir türlü.
Çok şükür 24.haftaya geldik. Oğlumuzun adını da koyduk teyzeler. Meriç olacak allah nasip ederse.
Herkesi çok çok öpüyoruz. Sağlıkla sıhhatle kucaklayalım insallah yavrularımızı.

Bende bugün 25+3üm. 3 kilo aldım. Bundan sonra 14 hafta var ki oģlum 37de doğdu 11 hafta desek 2 haftada 1 kilo bile alsam diyorum çok çok iyi 9 10 kiloyla tamamlarız yine. Sonra emzirirken bol bol aldim tabi kilo
Benim de aksine emzirirken cok zayiflamistim hamile kaldigim kilonun bile altina düştüm bi caba harcamadan hem de

Bizde 26+4 teyiz. Şimdilik +1 kilo gidiyoruz. Şeket diyetine harfiyen uyduğum için 2 haftadır kilo almıyorum. Hatta çok az vermişim. Bu gidişle 7.8. Ayda 1 kilo alırım sanırım. 9. ayda 2 kilo alırım galiba. 85 le tamamlamak hedefim. Doğumda 5 kilo gitse 10 gün içinde bir 5 kilo daha gider. Sonra emzirirken allahın izniyle veririm gibi geliyor. Hayırlısı

Son düzenleme:
Bnm 29. Hafta da yapılcak yükleme bence sorun yok geç değil canım

aaa. ufak ufak başlıyor demek ki. ayak bileklerime dikkat etmedim. belki oralarda bile ufaktan başlamış olabilir..

bende baştan anlamadım acı oluyor diye tedirgin oldum meğerse çatlak başlangıçlarıymış

duştan sonra göbek deliği kenarına krem sürüyorum ama avonun bi kremi illa çatlak kremi ya da bepanten gibi bişey mi sürmek lazım acaba? hafyata cuma kontrolüm var o zaman dr sorarım bakalım normal kremin bir zararı olur mu diye?

Bnde de sanki çocuğa zararliymis gibi bir düşünce var ve ben o kadar dikkat ederken o kadar tatlı börek yaş pasta yemezken hazır şeyler yemezken onların bana şeker vermesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…