2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Galiba ben çok aldım 27.haftadayım 13 kilo aldım 68 kilo ile hamile kaldım şuan 81 im Yarın dr kontrolüm var şeker yüklemesini yarın yapar diye tahmin ediyorum birşey söylemedi ama yazarım yarın yine
şekerli ve unlu şeyler yiyor musun canım?meyve ve protein ağırlıklı beslenmeni öneririm.hayırlı doğumların olsun...

süperrr yaa 1kg nedir

Kizlar merhaba carsamba evimi tasidim
dun anneler geldi mutfakla salonu adam etmeye calistilar ama yok sigilmiyor arkadas. Birde evin tadilatida hala bitmedi oyle yarim yamalak oturdum simdi ogle yemegi yiyorum :)) sabahtan beri de hic bir seye dokunmadim artik haftaya izin alayimda bari iyice yerleseyim. Ama pertim cikti ustelik evi toplamadim bile tasinmacilar topladilar
Bende seker yuklemesini doktor yaptiralim dedigi icin yaptirdim 50 lik yaptirdim. Ac degildim hatta kahvalti yapip gitmistim . Sonuc iyi cikti cok sukur. Zaten beslenmeye dikkat edenlerde genelde cikmiyor eger anormal bir durum yoksa. Bende en son 5 kilo almistim ama tasinma falan tartinamadim 1 haftadir. Ne durumdayim bilmiyorum:))

arkadaşlar bebek ihtiyaçlarını almaya başladınız mı?neler almayı planlıyorsunuz?hastane çıkış seti alıcam sanırım ben ilk olarak.bugün bir yere sordum 100 tl dedi.internetten mi alsam diyorum.bilemedim...

şekerli ve unlu şeyler yiyor musun canım?meyve ve protein ağırlıklı beslenmeni öneririm.hayırlı doğumların olsun...
çok nadir yiyorum hamur işi ve şekerli şeyleri aslında meyve,süt,yoğurt,ceviz ve siyah üzüm çok tüketiyorum hayırısı bakalım.amin inşallah hepimize hayırlı doğumlar olsun

Benim berbat 24. Hafta +10 kilodayim. Doktorum cok kizdi, dikkat etmeye calisiyorum. Haftaya seker yuklemesi var kesin bisey cikacak
bende öyleydim yaa ilk 3 ayda 6 kilo aldım Dr kızınca yavaşladım biraz şuan 27.haftadayım 13 kilo aldım ama Bünyem kilo almaya çok müsait kolaylıklada veririm inşallah

Ben yesem de yemesem de benim bebek fazla kilo almıyor o yüzden yemeğe yüklenmeyi bıraktım ama tabi +7 olmuşum umursamıyorum artık yesem de yemesem de alacağım varsa alıyorum

Bu arada Canan Karatay videosu izledim de canlar günde 3-4 yumurta yenebilirmiş bebeğin göz kulak sinir sistemini için çok faydalıymış Çinde hamilelere 10 yumurta yediriyorlarmış günlük

Bu arada Canan Karatay videosu izledim de canlar günde 3-4 yumurta yenebilirmiş bebeğin göz kulak sinir sistemini için çok faydalıymış Çinde hamilelere 10 yumurta yediriyorlarmış günlük
ben 2 yumurta yiyorum hep ama artık istemeyerek yemeye başladım günde 10 yumurta yesem gıdaklarım heralde

Ben yesem de yemesem de benim bebek fazla kilo almıyor o yüzden yemeğe yüklenmeyi bıraktım ama tabi +7 olmuşum umursamıyorum artık yesem de yemesem de alacağım varsa alıyorum
7 kilo çok süper bence kaç kilo ile başladın hamileliğe doğum tarihleri aynı bebelerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…