- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.021
İnsallah canm bn temizlik konusunda cok beceriksizim ama esim aşırı titiz her hafta bayram temizligi gibi evi kaldriyo temizliyo tek cam silmek kaldi birde perde yikamam lazimİnş erken doğırmayız şuan ev temiz fakat bende titizlik var biraz tüm eşyaları kaldırıp silmem gerek eşim olmadan yapamam
Bnde 28 de gidiyorum belki bnmde bir ayda iki haftaya düşer ama sanmiyorum 30 haftadan sonra dusucekmis diye duydum canmSabırsızlık anneliğin doğasında var canım
İnşallah hafta da 2 ye düşer kontroller artık 29.haftada gidicem çünkü belki düşer 2 haftaya
not aldım hemen =) artık hafta sonu ankara kazan ben kepçe gezerim =)o zaman Ankara'da istanbul yolunda gimart avm var. Orda toker bebe, e bebek bir de baby mall var karşısında.
Yuklemeyi yapinca sanki oturup bekliyoruz ya hic hareket olmuyor acaba ondan dolayi yuksek cikma ihtimali olur mu dedim ama sonraE ozaman gerçeği yansıtacak mı sonuç?
Sen yazinca ben de yaptim simdi kendime sekersiz :)Hic nescafe sevmeyen bn ruyamda gordum kalktim canm cok cekti bi tane aldim ictim insallah cok yukselmezzzz canm ya
neskafe şeker yükseltmez canım. tabi içine şekeri basmadıysan =) hatta kafein ve kahvede ki bir madde sanırım tein deniyordu yağ yakımını hızlandırdığından kilo vermede etkili şekerede olumlu etkisi var =)Hic nescafe sevmeyen bn ruyamda gordum kalktim canm cok cekti bi tane aldim ictim insallah cok yukselmezzzz canm ya
19 kasim benim de kizimin dogum günüsü:)) heyecanla bekliyor o günü19 kasım benim dogum gunum çoook guzel haberler alirsın insallah az kalmıs dogum iside hiç belli olmaz sağlıkla olsunda
Benim cagirdiklarim iyiydi hep tavsiye uzerine almak lazim. Ama ne kadar da iyi olsa temizlik yaptirdigim gun ben de bitiyorum yorgunluktan o yorgunlugu bu halimde bi daha kaldiramam heralde. Yeni yaptirdim zaten. Bizim buralarda kisin cam silinmez pek. Doguma yakin halilari yikamaya verip esime dip kose sildirirsem mutfak falan da kendim halletmeye çalışırım oldugu kadar artıkBen hiç iyisine denk gelmedim verdiğim paraya değmez kolayını bulmuş onlar başında durmasan hiç yapmıyorlar zaten
Doktorum bana özellikle otur dedi. O yüzden, ben de 15 gün bile yok. Kontrole gideceğim hafta alıyorum birden, 2 -3 kiloYuklemeyi yapinca sanki oturup bekliyoruz ya hic hareket olmuyor acaba ondan dolayi yuksek cikma ihtimali olur mu dedim ama sonrakatreinur tekrar yazmis o durum normal yemek yedikten sonra olabilir diye. Sonuc itibariyle oturup kitap okudum :) Yarin gelicek sonuclar bakalim ama cikmasa bile doktor kilona dikkat etmelisin dedi bu ay 3 kilo almisim
Benimde 30dan sonra 2 haftaya düşecekmiş.Bnde 28 de gidiyorum belki bnmde bir ayda iki haftaya düşer ama sanmiyorum 30 haftadan sonra dusucekmis diye duydum canm
Yok canım bu tokluk değil. Yükleme sonrası ölçümler. İlk saat sınır 180. 2. Saat sınır 155. Bana kalırsa da karbonhidrattan uzak durması yeterli ama doktor yönlendirdiyse dinlemek lazım tabiTokluk şekerinde sinir 140 ondan şeker var demistir doktor.benimde 141cikti doktorum şekerli ve karbonhidratli yiyeceklerden uzak dur dedi.
Benim diyet listem yok canım. Bana daha önceden tecrübeli olduğumdan galiba liste yapmadı. Ben yiyecek havuzum var kendimce. Et balık peynir yumurta zeytin favorilerim mesela. Öğleden sonrası tempolu geçtiği için genellikle öğleni bulgur pilavı ve yoğurtla turşuyla geçiştiriyorum. Akşam et balık sebze yemekleri.karnıbahar lahana pırasa ve ıspanak özellikle.. yanına genellikle peynir salata koyuyorum. Ekmek tüketimi een fazla bir dilim. Listeye bakıyorum meyve istersem genellikle greyfurt limon ufak elma yiyorum. Onu da yemeklerden 2 saat sonra ve öncesine denk getiriyorum.Bir de kızlar bu diyete öğünler e göre kesin uymak mi gerek .mesela sabah melemen yiyip öğlen peynir yumurta yesek yine şeker yüksek mi çıkar sizce
canım istanbul yolu üzerinde gimat oturlet var orda e bebek, baby mall, toker var biz orada ki tokerden aldık her şeyi fatoş hanım diye bi bayan vardı zayıf cok cok ilgilendi ekim sonuna çıkıyorum e bebeğe yana geçiçem demişti geçti mi bilmiyorum onu bulursan o senle ilgilenir zayıf siyah saçlı bir bayan kız resmen ne sorsak ilgilendi gel gel dedik çağırdık hep yanımızdan ayrılmadı :)cartersı online aldım ama mağazasına da bakmak isterim.
işin aslı bu alışverişte ıvır zıvırları almayı düşünüyorum biberondur emzikdir deterjanıdır sabumudur yok yıkama filesidir banyo küvetidir. upuzun bir listem var termometreden saç fırçasına kadar. bu ay onları da alıp alışveriş olayını kapatmak istiyorum:) eskişehir de bunların alınabileceği bir e bebek var birde joker. ama jokerede ben karşıyım. o yüzden sadece e bebek kalıyor. tek yerden almaktanda sıkıldım herşeyi biraz çeşit olsun başka yerler göreyim dedim =)
Banada aynisini dediler. Mendil ebatunda olanlar zaten 6 li satiliyordu 2 pk aldim. Omuz ortmek icin 3 lu pakette vardi 2 tane aldim. Birde battaniye gibi olanalrdan 2 tane aldim. Hala al diyorlar.müslin bez al diyip duruyor millet nedir bu müslin diyorum agzını sileceksin omzuna koyacaksın emzirirken örteceksin diyorlar
cok al dıyorlar
anlamadım ben bu işi 3 bez yetmez mı omza koymaya agız silmeye de ayrı 3 alsam
ne biliyim agız silmeye peçete kullanırım
omzumada havlu sererim diyordum ama bilemedim kulanananız var mı
Not aldim hepsini. E bebeke gitmeyi dusunmuyorum acikcasi. Eskte ki e bebek buyuk zaten. Ama digerlerine giderim :) avm avm gezicez artik :)canım istanbul yolu üzerinde gimat oturlet var orda e bebek, baby mall, toker var biz orada ki tokerden aldık her şeyi fatoş hanım diye bi bayan vardı zayıf cok cok ilgilendi ekim sonuna çıkıyorum e bebeğe yana geçiçem demişti geçti mi bilmiyorum onu bulursan o senle ilgilenir zayıf siyah saçlı bir bayan kız resmen ne sorsak ilgilendi gel gel dedik çağırdık hep yanımızdan ayrılmadı :)
ama en güzel e bebek ankamalde ki e bebekmiş ben daha uğrayamadım oraya
gimat outlete ve ankamal e bebege gıt derim
gimatta ki e bebek biraz küçük kalıyor
Yüklemeden sonra kendini nasıl hissettinYuklemeyi yapinca sanki oturup bekliyoruz ya hic hareket olmuyor acaba ondan dolayi yuksek cikma ihtimali olur mu dedim ama sonrakatreinur tekrar yazmis o durum normal yemek yedikten sonra olabilir diye. Sonuc itibariyle oturup kitap okudum :) Yarin gelicek sonuclar bakalim ama cikmasa bile doktor kilona dikkat etmelisin dedi bu ay 3 kilo almisim
Bacım sen eski topraksın taş gibisin. Ben yeni nesildenim çürüğüm deyince amaçlarına ulaşıp memnuniyetle susarlar. Dikkat edersen gebelikten sonra geçer. Ama yaş ilerleyince zaman ne gösterir allah bilir. Diyeti aslında asıl bebeğin için yapacaksın ona şeker bulaşmasın diyeGebelik şekeri çıktığını duyan kişiler biz boylemiydik evde doğum yapardık diye başladılar resmen. Ne diyeyim benşeker ilerde bebeklerde çıkmaz değil mi kızlar diyeti güzel uygulasak , dikkat etsek .
nereden aldın cnm mother care den miBanada aynisini dediler. Mendil ebatunda olanlar zaten 6 li satiliyordu 2 pk aldim. Omuz ortmek icin 3 lu pakette vardi 2 tane aldim. Birde battaniye gibi olanalrdan 2 tane aldim. Hala al diyorlar.
Ticaretine baslamayi dusunuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?