2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnş erken doğırmayız şuan ev temiz fakat bende titizlik var biraz tüm eşyaları kaldırıp silmem gerek eşim olmadan yapamam
İnsallah canm bn temizlik konusunda cok beceriksizim ama esim aşırı titiz her hafta bayram temizligi gibi evi kaldriyo temizliyo tek cam silmek kaldi birde perde yikamam lazim

Sabırsızlık anneliğin doğasında var canım
İnşallah hafta da 2 ye düşer kontroller artık 29.haftada gidicem çünkü belki düşer 2 haftaya
Bnde 28 de gidiyorum belki bnmde bir ayda iki haftaya düşer ama sanmiyorum 30 haftadan sonra dusucekmis diye duydum canm

E ozaman gerçeği yansıtacak mı sonuç?
Yuklemeyi yapinca sanki oturup bekliyoruz ya hic hareket olmuyor acaba ondan dolayi yuksek cikma ihtimali olur mu dedim ama sonra katreinur tekrar yazmis o durum normal yemek yedikten sonra olabilir diye. Sonuc itibariyle oturup kitap okudum :) Yarin gelicek sonuclar bakalim ama cikmasa bile doktor kilona dikkat etmelisin dedi bu ay 3 kilo almisim

Hic nescafe sevmeyen bn ruyamda gordum kalktim canm cok cekti bi tane aldim ictim insallah cok yukselmezzzz canm ya
neskafe şeker yükseltmez canım. tabi içine şekeri basmadıysan =) hatta kafein ve kahvede ki bir madde sanırım tein deniyordu yağ yakımını hızlandırdığından kilo vermede etkili şekerede olumlu etkisi var =)

Gebelik şekeri çıktığını duyan kişiler biz boylemiydik evde doğum yapardık diye başladılar resmen. Ne diyeyim ben şeker ilerde bebeklerde çıkmaz değil mi kızlar diyeti güzel uygulasak , dikkat etsek .

Ben hiç iyisine denk gelmedim verdiğim paraya değmez kolayını bulmuş onlar başında durmasan hiç yapmıyorlar zaten
Benim cagirdiklarim iyiydi hep tavsiye uzerine almak lazim. Ama ne kadar da iyi olsa temizlik yaptirdigim gun ben de bitiyorum yorgunluktan o yorgunlugu bu halimde bi daha kaldiramam heralde. Yeni yaptirdim zaten. Bizim buralarda kisin cam silinmez pek. Doguma yakin halilari yikamaya verip esime dip kose sildirirsem mutfak falan da kendim halletmeye çalışırım oldugu kadar artık

Doktorum bana özellikle otur dedi. O yüzden, ben de 15 gün bile yok. Kontrole gideceğim hafta alıyorum birden, 2 -3 kilo

Tokluk şekerinde sinir 140 ondan şeker var demistir doktor.benimde 141cikti doktorum şekerli ve karbonhidratli yiyeceklerden uzak dur dedi.
Yok canım bu tokluk değil. Yükleme sonrası ölçümler. İlk saat sınır 180. 2. Saat sınır 155. Bana kalırsa da karbonhidrattan uzak durması yeterli ama doktor yönlendirdiyse dinlemek lazım tabi

Bir de kızlar bu diyete öğünler e göre kesin uymak mi gerek .mesela sabah melemen yiyip öğlen peynir yumurta yesek yine şeker yüksek mi çıkar sizce
Benim diyet listem yok canım. Bana daha önceden tecrübeli olduğumdan galiba liste yapmadı. Ben yiyecek havuzum var kendimce. Et balık peynir yumurta zeytin favorilerim mesela. Öğleden sonrası tempolu geçtiği için genellikle öğleni bulgur pilavı ve yoğurtla turşuyla geçiştiriyorum. Akşam et balık sebze yemekleri.karnıbahar lahana pırasa ve ıspanak özellikle.. yanına genellikle peynir salata koyuyorum. Ekmek tüketimi een fazla bir dilim. Listeye bakıyorum meyve istersem genellikle greyfurt limon ufak elma yiyorum. Onu da yemeklerden 2 saat sonra ve öncesine denk getiriyorum.

canım istanbul yolu üzerinde gimat oturlet var orda e bebek, baby mall, toker var biz orada ki tokerden aldık her şeyi fatoş hanım diye bi bayan vardı zayıf cok cok ilgilendi ekim sonuna çıkıyorum e bebeğe yana geçiçem demişti geçti mi bilmiyorum onu bulursan o senle ilgilenir zayıf siyah saçlı bir bayan kız resmen ne sorsak ilgilendi gel gel dedik çağırdık hep yanımızdan ayrılmadı :)
ama en güzel e bebek ankamalde ki e bebekmiş ben daha uğrayamadım oraya

gimat outlete ve ankamal e bebege gıt derim
gimatta ki e bebek biraz küçük kalıyor

Banada aynisini dediler. Mendil ebatunda olanlar zaten 6 li satiliyordu 2 pk aldim. Omuz ortmek icin 3 lu pakette vardi 2 tane aldim. Birde battaniye gibi olanalrdan 2 tane aldim. Hala al diyorlar.
Ticaretine baslamayi dusunuyorum :))

Not aldim hepsini. E bebeke gitmeyi dusunmuyorum acikcasi. Eskte ki e bebek buyuk zaten. Ama digerlerine giderim :) avm avm gezicez artik :)

Yüklemeden sonra kendini nasıl hissettin

Bacım sen eski topraksın taş gibisin. Ben yeni nesildenim çürüğüm deyince amaçlarına ulaşıp memnuniyetle susarlar. Dikkat edersen gebelikten sonra geçer. Ama yaş ilerleyince zaman ne gösterir allah bilir. Diyeti aslında asıl bebeğin için yapacaksın ona şeker bulaşmasın diye

Banada aynisini dediler. Mendil ebatunda olanlar zaten 6 li satiliyordu 2 pk aldim. Omuz ortmek icin 3 lu pakette vardi 2 tane aldim. Birde battaniye gibi olanalrdan 2 tane aldim. Hala al diyorlar.
Ticaretine baslamayi dusunuyorum :))
nereden aldın cnm mother care den mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…