2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm kahvaltida oglen aksam yemegi yaninda kirmizi biber çiğ olsun onu salataya ekleyip ye diyabetin dusmaniymis bnde her yemegi yaninda cig yiyorum hic yukselmiyo cok şükür
Ben kahvaltıda uzun zamandır haşlanmış yumurta peynir zeytin kaşar ve az salata yapıyorum yeşillik havuç salatalık domates limon
Hırmızı biber var Evde ama hiç denemedim iyi mi geliyor şeker düşmesine sevmesem de her vakit yerim ben

Çok yorgun hisseden var mı? Bazen acayip iyiyim enerjik hissediyorum ama bazen sanki dünya sırtımda. Yorgunluktan uyuyamıyorum o derece.
Bn varım canm dedigin gibi iki gun cok hareketli geri kalan gunler cok yorgunum bugunde oyle halsizm

Bnde hic sevmem ama her yemegi yaninda salata yapamazsamda cig kırmızı biber yiyorum cok iyi geliyormuş Diyabetin dusmaniymis

Bnde hic sevmem ama her yemegi yaninda salata yapamazsamda cig kırmızı biber yiyorum cok iyi geliyormuş Diyabetin dusmaniymis
İyi oldu bilmem

Ya birşey soracam benim tam sınırda çıktı ya şeker yeniden yükleme yaparlar mı sizin diğer ölçümlerini z cihazla mıcyoksa yüklemeyle mi oldu

İyi oldu bilmem

Ya birşey soracam benim tam sınırda çıktı ya şeker yeniden yükleme yaparlar mı sizin diğer ölçümlerini z cihazla mıcyoksa yüklemeyle mi oldu
Bnm doktorum ozel hastanede bana 50 li istedigin yerde yaptr dedi bnde devlet hastanesine gittim ordeki doktor 75 li yapalım dedi bnde tamm dedim ilk ac gittimgim gibi parmagimdan ölçtü sonra damardan kan aldi sonra şurubu ictim bi saat sonra kan aldilar iki saat sonrada kan verdim bu şekil ölçtürdüm canm birde doktordan doktora degisiyi bnm arkadasim da sınırda cikti doktoru yediklerine dikkat et diyet yap dedi gorumcemde de sınırda cikti onun doktoru tekrardan yaptrmasini istedi

Evet tekrar isteyebilir doktor inşallah o iyi cikar

Kan aşıp bakmadılar ölçümü aletle mi yaptılar
Benim de senin gibi sayılır yarın kadın Doğum a gidecem bakalım ne dicek
Açlıkta kan aldılar canım şekeri içmeden önce.şekeri ictikten bi saat sonra cihazla olctuler

Yeniden yükleme istemez inşallah isterse de yapmam sabırım beni ikna etmesi gerek 75lik çok geldi ben zaten şeker sevmem kötü oldum

Vazgeçtik kızlar

Ahahaahaaa tam Gülşah güzel diyecektim

Kızlar bizde isim konusunda çok kararsız kaldık ama şu sıralar "Gülşah" isminde karar kıldık gibi :))) sizce nasıl? Beğenmediyseniz de söyleyin lütfen :))

çok beğendim, adaşım gelmiş olur :)

olumlu yanı fazla karşılaşacağı bir isim olmayacak.

olumsuz yanı türkçe karakter çok, yabancılar söyleyemiyor :)

kızlar bu ara okusam da cevap veremiyorum, haftaya odamız gelecek inşallah. ben daha duvarları halletmedim. bugün de gidip kumaş aldık, yatak takımları dikilecek. bizim yatak farklı ölçü olduğundan normal takım bulamıyoruz.

bugün de ip aldım, battaniye öreceğim. bakalım becerebilirsem :)

Tatlı kırmızı biber değil mi ben onu baya zamandır her sabah kahvaltıda yiyorum. Üzerine çökelek döküyorum doğrayıp, birazda limon z.yağı o zaman benim şeker çıkmaması lazım. Bakalım görücem ne olacağını

Bende büyük yatak aldım, nevresimleri anacığıma kitlicem galiba kumaşlar için de ya eminönüne yada ümraniye tarafına bakıyım diye düşünüyorum. Kenarlıkları da diker aslında annem ama içine sünger mi koyuluyor yoksa elyaf mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…