@kahveci34 canım seni endokrine falan yollamadımı yani. Sadece dikkat etmenimi söyledi. Eğer öyleyse benim doktor beni sırf para için endokrine yolladı. Benim değerler daha düşüktü.
Yaw büyük çorba kasesi bulgur ve bir kase yoğurt yedim öğlen. Başka sadece acı biber okadar. 1 saat 15 dk sonraki ölçüm 140ın üzeri. Açlığım 100 dü. 2. Saat tokluğu bekliyorum. Sabahtan sadece çeyrek elma yedim arkadaş öleyimmi ben. Kafam allak bullak.
canım günaydın
bence hiç bir şekilde strese girme stres şekeri yükseltir ve bebeğine de zarar o sebeple iyi bi endokrine git randevunu al diyetini al eksiksiz uygulamaya calıs derim
aç karna elmaya yüklenme sabah kahvaltı yapamıyorsan aksamdan kendine çavdar ekmeğiyle ya da bimde satılan kepek sandviç var onla sandivç yap yeşilliği bol olan
ve ilk lokmana kesinlikle yanına doğranmış yeşillik alacaksan yeşillikle basla
turp domates salatalık roka tere marul
havuç haşlanmadıysa cok seker yapmaz bu tarz seylerı yıyebilirsin
çorbanın ufak bı kepcesı zaten 1 dılım ekmek buyuk coırba ıctıysen 2 dılım ekmek demek
e bulgur yemıssın 3 kasık bulgur bı dılım ekmek demek onu da 6 kasık yesen 2 dılım ekmek te öyle yedın mı
zaten actın elmayla sekerını yukselttın ustune de oglen bunları yıyınce o seker daha da yukselır
önemli olan saglıklı bı kahvaltı yapman ve 9 a kadar benım dıyetısyenım 10 da yapılmıs kahvaltı da ne kılo verebılırsın ne faydası olur en gec 9 oda gerek kalmadıkca derdi
ınan bunları planlı sekılde yapmaya baslarsan her sey yerlı yerıne oturacaktır ve sıkıntın stresınde kalmayacak çünkü rutine baglayacaksın sana görev gibi değil de el yüz yıkama gibi gelecek
yanına cebine ceviz çiğ fınıdk badem al 6-8 adet tüker aralarda lıght yagsız ya da laktoszuz yarım yaglı sutle
ayran süt ara öğünlerinde yer alsın bunlar seni hem tok tutar hemde skeerının dengeler
bak göreceksın kendı bedenın bıle degısecek enerjı dolacaksın
bunları endokrıne gıdene kadar bı uygula bence bakalım ne olacak sonra zaten en ıyısını endokrin doktorun bilir