2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hafif kasık ağrılı bir gece döne döne zar zor uyuyorum artık uykusuz geceler yaklaşıyor hissediyorum son aylar uyku uyunmuyor kızlar haberiniz olsun ilk bebiş bekleyenlere bilgi

Hafif kasık ağrılı bir gece döne döne zar zor uyuyorum artık uykusuz geceler yaklaşıyor hissediyorum son aylar uyku uyunmuyor kızlar haberiniz olsun ilk bebiş bekleyenlere bilgi
Aynı dertten bende muzdaribim son 1 haftadır uykusuzum haklısın vallahi kızımdada uyuyamamıştım.
Gecen gün karnım çalkalandı baya sanırım döndü pozisyon değiştirdik sanırım inş 27 sinde gittigimde cinsiyeti görürüm :)

Korkutmayalım kız bende şimdiden ağırlaştım sanki. Uzun zamandır kalça ağrılarım yüzünden zor uyuyorum.

Aaa o öyle demekmi oluyorki. Biz de bir haftadır çok hareketliydik ama dün aştı kendini. Resmen göbeğimin atışı kıpırtıları inmesi kalkması karşıdakiler tarafından farkediliyordu. acayip hareketliydi. Ben şeker yüzünden galiba diyordum. Dayan kızım cumartrdi halledeceğiz doktora gideceğiz diye sakinleştirmeye çalışıyordum

Günaydın kızlar

Benim de ozellikle aksamlari cok siddetli sırt agrim oluyo. Cigerlerime baski yapiyo sanki nefes alamiyo gibi oluyorum. Uyuyasiya baya bi dönüyorum agridan rahat edemiyirum. Uyuduktan sonra geciyo şükür sabah agrisiz kalkiyorum hic olmazsa:) bu sekilde sırt agrisi yasayan var mi?

Benim de sırt ağrısı problemim var dediğin gibi de sabah geçmiş oluyor öğleden sonra başlıyor. Doktorum da kalsiyum magnezyum vermişti ama almamıştım baya oldu. Nedense burdan yorumları görerek osteocare aldım. Daha 2 kere içtim biraz azalttı. Düzenli olarak devam edeceğim bakalım.

Liviya canım günaydın.doktora gidicektin merak ettim
bebiş nasıl,büyümüş kocaman olmuşmu sen en önde olanlardan birisin merak ettim.
Günaydın canm evet cok şükür bebek 1100gr olmuş suyu hersey iyi dedi genen bir ayda 6+5kilo almistim bn bu ay sadece 400grm almisim 6+9 olmusum diyet ise yaramis diyete devam dedi agrilar i sordum bu aydan sonra agrili gunler bekliyo seni dedi birde artk konturolum iki haftaya düştü

ayy ne kadar güzel.darısı bizim bebeklerimizin başına.benimde haftaya randevum bakalım.çok sevindim.maşallah benden size

Sorma canım gece 2 de anca uyumuşumdur bacağımın arasına yastık filan koydum ama geçmedi doğum sancısı gibiydi valla sabaha doğurcam diye korktum

Korkutmayalım kız bende şimdiden ağırlaştım sanki. Uzun zamandır kalça ağrılarım yüzünden zor uyuyorum.

Bacağımın arasına yastık koydum o da fayda etmedi canım semazen gibi döndüm tüm gece yatakta en son kalkıp oturacaktım ama uykusuzluk baskın geldi dalmışım :)) Son ayların ağırlığı çöküyor artık

ayy ne kadar güzel.darısı bizim bebeklerimizin başına.benimde haftaya randevum bakalım.çok sevindim.maşallah benden size
Cok teşekkür ederim canm bnm sende bi git kocaman bebisle karşılaşırsın hatta ultrason ekranina sigmiyo olucak yavrularimiz buyudu insallah bu iki ayida sorunsuz atlatiriz hepimiz

İnşallah gösterir bu sefer canım cinsiyetini çok naz yaptı bebiş

Günaydın güzel anneler zaman geçmiyor sanki hı?100den düştük ama daha 3 ay var yaZamanında sağlıkla alırız yavruları kucağımıza inşallah.

Bende birkaç gündür uyuyamıyorum ayaklarım yanıyor kasıklarım ağrıyor,hala kendimi gece sırt üstü yatarken buluyorum geriliyor bence kasıklarım ağrım ondan.daha 3 ay var ya erken değil mi uykusuz günler için

canım günaydın
bence hiç bir şekilde strese girme stres şekeri yükseltir ve bebeğine de zarar o sebeple iyi bi endokrine git randevunu al diyetini al eksiksiz uygulamaya calıs derim
aç karna elmaya yüklenme sabah kahvaltı yapamıyorsan aksamdan kendine çavdar ekmeğiyle ya da bimde satılan kepek sandviç var onla sandivç yap yeşilliği bol olan
ve ilk lokmana kesinlikle yanına doğranmış yeşillik alacaksan yeşillikle basla
turp domates salatalık roka tere marul
havuç haşlanmadıysa cok seker yapmaz bu tarz seylerı yıyebilirsin
çorbanın ufak bı kepcesı zaten 1 dılım ekmek buyuk coırba ıctıysen 2 dılım ekmek demek
e bulgur yemıssın 3 kasık bulgur bı dılım ekmek demek onu da 6 kasık yesen 2 dılım ekmek te öyle yedın mı
zaten actın elmayla sekerını yukselttın ustune de oglen bunları yıyınce o seker daha da yukselır
önemli olan saglıklı bı kahvaltı yapman ve 9 a kadar benım dıyetısyenım 10 da yapılmıs kahvaltı da ne kılo verebılırsın ne faydası olur en gec 9 oda gerek kalmadıkca derdi
ınan bunları planlı sekılde yapmaya baslarsan her sey yerlı yerıne oturacaktır ve sıkıntın stresınde kalmayacak çünkü rutine baglayacaksın sana görev gibi değil de el yüz yıkama gibi gelecek
yanına cebine ceviz çiğ fınıdk badem al 6-8 adet tüker aralarda lıght yagsız ya da laktoszuz yarım yaglı sutle
ayran süt ara öğünlerinde yer alsın bunlar seni hem tok tutar hemde skeerının dengeler
bak göreceksın kendı bedenın bıle degısecek enerjı dolacaksın
bunları endokrıne gıdene kadar bı uygula bence bakalım ne olacak sonra zaten en ıyısını endokrin doktorun bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…