2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kiz dur bir doguralim.sonra stressine gireriz :))

A

hadi bakalim açılış sizden olucak ozmn sonrada ben

Bende 30 ocakta doguracak gibi hissediyorum :) kendi dogum gunumde

hayırlısı olsun canım az kaldı artık bizimde 15 ocak
Ay cok heycanli :))

Canim elbette hersey cok kolay olmuyor yeni bi hayat başlıyor senin icin de o minnak Bebe icin de. birbirine uyum saglama sureci oluyo mutlaka. Yaninda tecrubeli biri islerine cok kolaylatiriyor hic olmazsa bi kac gun annen olabilse cok iyi olur. Ben hic olumsuz bisey dusunmeyip herseyi toz pembe görmeye de karsiyim cunku kiminin cok cok kolay gecse de genel olarak ilk gunler ilk aylar zor gecebiliyor. Ama sen bunlara hazirliksiz olursan psikolojik olarak çöküyorsun. Mesela kendimden örnek veriyim. Normal Dogum sonrasi hemen ayaga kalkilir hic agrin sizin olmaz saniyordum ama dikislerim coktu 20 gun yattim:) ve bana bunu hic kimse soylememisti. Bebegin yarim saate bi emmek istedigini bilmezdim emzirmek nasil zor gelirdi. Bi yandan dikisler oturanam bi yandan goguslerim yara bere icinde hic emme saati gelmese diye düşünürdüm ki sonradan cok sevdim emzirmeyi orasi ayri tabi:) demek istedigim hersey mükemmel olmuyo elbette sıkıntılar oluyo ama hepsi gecip gidiyo uyum saglaniyor

P Prime18 sana söylüyorum ama bakalım ben napcam iki bebeyle :)
kuzum valla allah sana güç kuvet versin o gün benim doktor instagramdan paylasmıs 4üz dedim allahım 4 üz ne nasıl bakacak bu kadın dedim
ikiz anaları cennetlik diyorlar şimdiden cennetliksin bacım
tecribeyle öğreneceğiz inş zamanla kendimi terkin etmem gerekior galiba şimdiden panik yaptım
kuzum o zaman senin tamamen strese dayalı eğer cidden sorlanıyorsan dogum ıznıne 32 de hemen cık bence dogum ıznın bıtınce ıstıfa et sgk dan rapor paran alırsın hıc degılse

benimde bugün canım çok sıkıldı iğnemi yaptım kan sulandırıcımı.baya koyu kahve bir kan geldi.hatta iğne yaptığım deliği biraz daha sıktım dahada kahve kan geldi.
Acaba pıhtılaşmışmı oluyor anlamadım.

Hafif kasık ağrılı bir gece döne döne zar zor uyuyorum artık uykusuz geceler yaklaşıyor hissediyorum son aylar uyku uyunmuyor kızlar haberiniz olsun ilk bebiş bekleyenlere bilgi
yaa bende bugünlede hep uyku hissi eve gidince 8 den 10 a kadar uyuyorum saat 12 gibi bidaha uyuyorum sabaha kadar gece 3-4 kere uyanan ben 1 kere uyanıyorum oda sabaha yakın bendemi problem varki

benimde bel ve kalça ağrılarım çok fazlaydı dr magnezyum verdi 2 aydır acaip rahatlattı aksatmadan içiyorum her akşam mukakkak iyiki var o magnezyum

kızlar bir fikri olan varmı acaba hep iğne yapıyorum ya beklemiş kanmıdır aynı yer morarıyor ya sonuçta hep.

Benim babamin ve kardesimin dogum gunude ayni 10 haziran :) 2 tane ikizler burcu var evde. 2 babam 2 kardesim var anlayacagin 2 de kova eklensin listeye :))
Ay ne guzel ya anne kiza ayni gunde hediye alinir ikinuzde ayni elbise giyersiniz ay bn heycanlandim kuz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…