2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim başladı ama bilmiyorum canım belki bünyeye göre değişiyordur :)

yaa bende bugünlede hep uyku hissi eve gidince 8 den 10 a kadar uyuyorum saat 12 gibi bidaha uyuyorum sabaha kadar gece 3-4 kere uyanan ben 1 kere uyanıyorum oda sabaha yakın bendemi problem varki
Sen da balayı kısmındasın o zaman tadını çıkar canım valla

Meraktan catlıycam 27 sinden sonra alışverişe başlamam lazım daha bişi almadım zaten beşik puset felan onlar kızımdan duruyor kıyafetler cantam ıvjr zıvır kaldı
Benim oğlumdan kalan eşyaları var çocuğu şeyi hazır canım ufak tefekler kaldı bakalım sen de başla ufaktan ünisex şeyler alabilirsin

offff o daha tehlikeli allah korusun bende sol tarafıma alışana kadar sırtımada yastık koydum dönmeyim diye öyle yapabilirsin
zaten sırtıma yastık koyuyorum. ben sol tarafıma karın üstü yatmış uyanıyorum genelde. tamda karın üstü değil aslında yüzde 50 karın üstü tuhaf bir şekil.

kızlar yenidoğan için bez sipariş vericem şimdi prima premium care var daha hassasmış onlar ama 1 numaramı 2 numaramı alsam emin olamadım 1 numarası 2-5 kg için 2 numarası 3-6 kilo için 3 kilodan aşağı nadir doğuyor bebekler ama bilemedim

Kızlar bu kundak sizce kullanışlı olur mu ? Güzel geldi ama kullanım açısından bilemedim.

Eklentiler

• FB_IMG_1508946032379.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 75
Evet alt sınır 3 kg ama bence 1 numara al derim. Kalıbı büyük 2nin. Benim oğlum 3500 doğdu 52 cmdi yani ufak bir bebek değildi ama 2 büyük geldi 1 numara tam oldu. Yaklasık 1 ay kadar 1 numara kullandım 4.5 kgda gectim 2 ye.

Ben de hep kendimi sirt ustu buluyorum, bebege bi sarari var midir acaba? Benim doktor yok dedi ama sirtustu yatmayin diyolar
Sırt üstü yatmanin bebege zarari yok canim annenin nefes almasi güçlestigi için yatmayi onermiyorlar. Ama yatabiliyirsan yat çünkü ben de genelde sırt üstü yatiyorim

Sırt üstü yatmanin bebege zarari yok canim annenin nefes almasi güçlestigi için yatmayi onermiyorlar. Ama yatabiliyirsan yat çünkü ben de genelde sırt üstü yatiyorim
benim doktorum sırt üstü yatarken (ultrason esnasında) rahmin toplar damarlara vs yaptığı baskıyı gösterdi ultrasonda ve sıkı sıkı uyarıyor yan yat diye. Dönmemek için yastık koyuyorum

Aslında hiç ögrenmesemmi diyorum da eşim cok meraklı :) öglr yapıcam beyazlı morlu yeşilli şeyler alıcam pembe mavi hariç
Arkadasimda ho unisex kiyafetler aldi dogumda erkek bebegi oldu ikinci cocugu kiz oldu ilk bebeginin kiyafetlerini kullandi aslinda iyi oldu diyo hep bidahaki konturolda ogrenirsin insallah canm hep sakliyosa kizdir

benim doktorum sırt üstü yatarken (ultrason esnasında) rahmin toplar damarlara vs yaptığı baskıyı gösterdi ultrasonda ve sıkı sıkı uyarıyor yan yat diye. Dönmemek için yastık koyuyorum
Valla her doktor baska diyor drmek ki bisey anlamadim ben bu işten canim yaa.. Internette tanınan büyük kadın doğum doktorlari da sola yatmanizi öneririz ama saga ya da sırt üstü yatmanin da bebege bir zarari yok diyorlar..

Ayy karnım kasıldı yine nasıl ağrıyor
Doktoruma söylicem Çarşamba günü nefesim kesiliyor şuan yürüyemiyorum kasılmadan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…