2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hımm tüp bebekmiydi senin çok pardon bilmiyordum doğru o zaman riske atmak istememiştir.Hayırla doğsun inşallah kuzucuk gözün aydın
Evet canm doktorumda oyle dedi cok saol Allah hepimizin yavrumuzu sag salim kucagmiza almayi nasip etsin

Benim kızımdada hissetmiştim döndüğünü bundada hissettim bir çalkalandı simdi hareketleri daha seciliyor cnm benimki oturuyordu bakaljm nasıl bir hale büründü :)

İnşallah gösterir bu sefer canım cinsiyetini çok naz yaptı bebiş
Meraktan catlıycam 27 sinden sonra alışverişe başlamam lazım daha bişi almadım zaten beşik puset felan onlar kızımdan duruyor kıyafetler cantam ıvjr zıvır kaldı

Ben 657 yim canım. Daha öncede memurdum oğlumdan sonra istifa etmiştim şark görevim geldi diye.
Allah dağına göre kar verir stres yapma. Oğlumda milletin annesi 40ı çıkana kadar yanında olurdu çok içerlerdim. Ben ailemden 15 saat uzaktaydım. 5 günlükken tek başıma sezeryanlı halimle kaldım. Ama arkadaşlarım kadar zorlanmadım. Cennetin dediği gibi oğlumla yapışıktık. Enerjimi eşe dosta akrabaya değilde eşime ve oğluma ayırıyordum. Çok mutluyduk şükür. Bizler buradan destekleriz merak etme. Daha önceden bir grubumuz var.watsapta. nerdeyse hergün 5 senedir yazışırız. Daha yüzünü görmediklerimiz bile var. Heeer bişimizi sorduk öğrendik. Biçoğumuzun ilk bebeğiydi. Hepimizinki 5 yaşına yaklaşıyor

Evet canm hemn hemn ayni gunlerdeyiz 38haftada sezaryen yapicakmis doktorum senin cinsiyet belli deglmiydi canm
Kız gibi dendi bir daha yorum yapmaya cesaret edemedi :) kapalj baya bacakları ya secde pozisyonunda yada yan yatıyordu doktor alışveriş yapma kafası vicudu erkek gibi ama hiö emin degilim demişti en son gittigimde de görülmüyor dedi bir sonraki gelişinde degişirse bakarım dedi alışveriş yapmadım cnm. Evet 38+ oluyoruz ozaman

Yuruyuse hic vaktim olmadi bayadir. Ama izinliyim bu hafta deneyim bir olmadi yarim saat yururyeyim en azindan.
Yaa benim acaip ulusa gidesim var. Her hamileyi yapani alip oraya bir goturuyorlar benim gordugum. Cikrikcilar yokusuna ve suluhana bakicam nasip olursa. Dogduktan sonraki ivir zivirin yuvasi orasi zaten cesit begenip alirim sonrada evde yaparim diye dusunuyorum. O havlu terliklerin boslarindan da var bu arada ben alip ustune kendi konseptimden susleme yapicam :))

Ben de hep kendimi sirt ustu buluyorum, bebege bi sarari var midir acaba? Benim doktor yok dedi ama sirtustu yatmayin diyolar

Ben de hep kendimi sirt ustu buluyorum, bebege bi sarari var midir acaba? Benim doktor yok dedi ama sirtustu yatmayin diyolar
ya evet bende öyleyim gece sırtüstü uyanıyorum artık ne zamandan yattıysam.Damarlara baskı olduğundan bebeğin beslenmesini engellermiş sol tarafa yatınca baskı olmazmış sadece ondan özellikle sol tarafınıza yatın diyorlar.Ben iyi alışmıştım ama bikaç haftadır bende kaçırıyorum arada galiba

A ozmn bu sefer süpriz olur size unisex kiyafetler al bi tanidigim cinsiyeti dogumda ogrendi canm :)))

bende kendimi karın üstü gibi buluyorum hep :/ sola yatıyorum bir uyanıyorum yine karın üstü dönmüşüm

İlk başlarda yok deniyordu da bu haftalar itibariyle sağa ya da sola yatın diyorlar.Bebeğe ve anneye kan akışı iyi olmuyormuş sırt üstü yatıldığında damara baskı yaptığı için.

ben de sağımda çok rahat uykuya dalabiliyorum sol ters geliyor.Yastık felan koyuyorum yatarken sağıma en azından sırt üstü yatmamı engellemiş olur diye ama nafile gözümü bir açıyorum sırt üstü yatıyorum bacaklar dümdüz karnım geriliyor iyi değil sırt üstü yatmak ya.
bende kendimi karın üstü gibi buluyorum hep :/ sola yatıyorum bir uyanıyorum yine karın üstü dönmüşüm
Normalde bende öyle uyurum Allahtan bırakabildim onu karnın çıkmadı o zaman daha ,çıkınca yatamıyorsun karnının üstüne:)

Oo maşallah canım hadi sağ salim kucagina alirsin inşallah. vay be artık günler belli olmaya başlayacak inanamıyorum
Amin saol canm gerçekten ne cabuk gecmis zaman ya daha dun keseyi gordugumuzden bahsediyorduk bugun cok şükür dogum tarihini konusuyoruz insallah bebislerimizi gazini konusmakta nasip olsun

Yok daha cok cikmadi. 4 aylik hamile gobegi kivaminda henuz :) kimse hamile.oldugunu anlamadan doguracagim sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…