- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.301
Evet canm doktorumda oyle dedi cok saol Allah hepimizin yavrumuzu sag salim kucagmiza almayi nasip etsinhımm tüp bebekmiydi senin çok pardon bilmiyordum doğru o zaman riske atmak istememiştir.Hayırla doğsun inşallah kuzucuk gözün aydın
Benim kızımdada hissetmiştim döndüğünü bundada hissettim bir çalkalandı simdi hareketleri daha seciliyor cnm benimki oturuyordu bakaljm nasıl bir hale büründü :)Aaa o öyle demekmi oluyorki. Biz de bir haftadır çok hareketliydik ama dün aştı kendini. Resmen göbeğimin atışı kıpırtıları inmesi kalkması karşıdakiler tarafından farkediliyordu. acayip hareketliydi. Ben şeker yüzünden galiba diyordum. Dayan kızım cumartrdi halledeceğiz doktora gideceğiz diye sakinleştirmeye çalışıyordum
Meraktan catlıycam 27 sinden sonra alışverişe başlamam lazım daha bişi almadım zaten beşik puset felan onlar kızımdan duruyor kıyafetler cantam ıvjr zıvır kaldıİnşallah gösterir bu sefer canım cinsiyetini çok naz yaptı bebiş
Ay ne güzel aynı zamanlardayız demekki bizimde ozamanlar yaparlar tahmini olarakGünaydın kizlarrrr bnm sezaryen gunum belli oldu ocagin 24 de insallah
Ben 657 yim canım. Daha öncede memurdum oğlumdan sonra istifa etmiştim şark görevim geldi diye.kuzum valla allah sana güç kuvet versin o gün benim doktor instagramdan paylasmıs 4üz dedim allahım 4 üz nenasıl bakacak bu kadın dedim
ikiz anaları cennetlik diyorlar şimdiden cennetliksin bacım
tecribeyle öğreneceğiz inş zamanla kendimi terkin etmem gerekior galiba şimdiden panik yaptım
kuzum o zaman senin tamamen strese dayalı eğer cidden sorlanıyorsan dogum ıznıne 32 de hemen cık bence dogum ıznın bıtınce ıstıfa et sgk dan rapor paran alırsın hıc degılse
Dur kiz once ayni gunde dogsun sonra heyecanlaniriz :))Ay ne guzel ya anne kiza ayni gunde hediye alinir ikinuzde ayni elbise giyersiniz ay bn heycanlandim kuz:))))
Evet canm hemn hemn ayni gunlerdeyiz 38haftada sezaryen yapicakmis doktorum senin cinsiyet belli deglmiydi canmAy ne güzel aynı zamanlardayız demekki bizimde ozamanlar yaparlar tahmini olarakilk cinsiyet sonra günümü bilmek istiyorum
Hayırlısı canm ya ama merak ettim:))))Dur kiz once ayni gunde dogsun sonra heyecanlaniriz :))
Kız gibi dendi bir daha yorum yapmaya cesaret edemedi :) kapalj baya bacakları ya secde pozisyonunda yada yan yatıyordu doktor alışveriş yapma kafası vicudu erkek gibi ama hiö emin degilim demişti en son gittigimde de görülmüyor dedi bir sonraki gelişinde degişirse bakarım dedi alışveriş yapmadım cnm. Evet 38+ oluyoruz ozamanEvet canm hemn hemn ayni gunlerdeyiz 38haftada sezaryen yapicakmis doktorum senin cinsiyet belli deglmiydi canm
canım 0-3 ay 2-4 ay alabilirsin 3-6 ben bırkaç tane aldım oda 4. ayda vs giydirirm diye ama bence gerek yok 3. ayda dışarı cıkarsın o zaman alırsın
senin bebekler ikiz olduğundan 0-3 ayı sen rahatlıkla kullanabilirsin ilk aylar bazı bebekler büyük oldugundan 0-3 ayı ancak 1 ay giyebiliyorlar
2-4 ayda alırsan 3. ayda falan giydirirsin ben bol bol 2-4 ALDIM 2 VE 3 . AYDA giydirirm diye
aynı dert bende de var yürüyüş iyi geliyor gaz sıkışması yaşıyorum
kuzum bence değiştirmek istiyorsan değiştir
ve kendin bi diyetisyen bul ona git gitmek istiyorsan kendini hiç yorma üzme para senin paran istediğine git seni strese sokacak insan yerine seni rahatlatacak insana para vermiş olursun zaten surada 2 ay ancak kaldı duzenlı bır dıyetle 2 ay gıtsen ya da 1 ay bıle gıtsen dıger ay aynı listeyi yapsan bitti gitti bile
hoşgeldin emzirme geceliğini hiç bilmiyordum
bende ankaradayım kilom olduğu için netten almayım dedim geceliği ama söylediklerin fikir oldu bakacağım boynere en olmadı ankamal boynere bakarım
seseryan olursa pijama takımı zor oluyormus dıye duydum indir kaldır alt kısmı zorlanılıyormus
bende gecelik düşündüm
eğer ankarada bi yer de bulursan bana haber edebilir misin
paylaşımın için telekkürler :)
Vallahi iyiler şükürler olsun doktor beyin hedefi 2.5 kg
Ben de hep kendimi sirt ustu buluyorum, bebege bi sarari var midir acaba? Benim doktor yok dedi ama sirtustu yatmayin diyolarGünaydın güzel anneler zaman geçmiyor sanki hı?100den düştük ama daha 3 ay var yaZamanında sağlıkla alırız yavruları kucağımıza inşallah.
Bende birkaç gündür uyuyamıyorum ayaklarım yanıyor kasıklarım ağrıyor,hala kendimi gece sırt üstü yatarken buluyorum geriliyor bence kasıklarım ağrım ondan.daha 3 ay var ya erken değil mi uykusuz günler için
ya evet bende öyleyim gece sırtüstü uyanıyorum artık ne zamandan yattıysam.Damarlara baskı olduğundan bebeğin beslenmesini engellermiş sol tarafa yatınca baskı olmazmış sadece ondan özellikle sol tarafınıza yatın diyorlar.Ben iyi alışmıştım ama bikaç haftadır bende kaçırıyorum arada galibaBen de hep kendimi sirt ustu buluyorum, bebege bi sarari var midir acaba? Benim doktor yok dedi ama sirtustu yatmayin diyolar
A ozmn bu sefer süpriz olur size unisex kiyafetler al bi tanidigim cinsiyeti dogumda ogrendi canm :)))Kız gibi dendi bir daha yorum yapmaya cesaret edemedi :) kapalj baya bacakları ya secde pozisyonunda yada yan yatıyordu doktor alışveriş yapma kafası vicudu erkek gibi ama hiö emin degilim demişti en son gittigimde de görülmüyor dedi bir sonraki gelişinde degişirse bakarım dedi alışveriş yapmadım cnm. Evet 38+ oluyoruz ozaman
bende kendimi karın üstü gibi buluyorum hep :/ sola yatıyorum bir uyanıyorum yine karın üstü dönmüşümya evet bende öyleyim gece sırtüstü uyanıyorum artık ne zamandan yattıysam.Damarlara baskı olduğundan bebeğin beslenmesini engellermiş sol tarafa yatınca baskı olmazmış sadece ondan özellikle sol tarafınıza yatın diyorlar.Ben iyi alışmıştım ama bikaç haftadır bende kaçırıyorum arada galiba
Oo maşallah canım hadi sağ salim kucagina alirsin inşallah. vay be artık günler belli olmaya başlayacak inanamıyorumGünaydın kizlarrrr bnm sezaryen gunum belli oldu ocagin 24 de insallah
İlk başlarda yok deniyordu da bu haftalar itibariyle sağa ya da sola yatın diyorlar.Bebeğe ve anneye kan akışı iyi olmuyormuş sırt üstü yatıldığında damara baskı yaptığı için.Ben de hep kendimi sirt ustu buluyorum, bebege bi sarari var midir acaba? Benim doktor yok dedi ama sirtustu yatmayin diyolar
ben de sağımda çok rahat uykuya dalabiliyorum sol ters geliyor.Yastık felan koyuyorum yatarken sağıma en azından sırt üstü yatmamı engellemiş olur diye ama nafile gözümü bir açıyorum sırt üstü yatıyorum bacaklar dümdüz karnım geriliyor iyi değil sırt üstü yatmak ya.ya evet bende öyleyim gece sırtüstü uyanıyorum artık ne zamandan yattıysam.Damarlara baskı olduğundan bebeğin beslenmesini engellermiş sol tarafa yatınca baskı olmazmış sadece ondan özellikle sol tarafınıza yatın diyorlar.Ben iyi alışmıştım ama bikaç haftadır bende kaçırıyorum arada galiba
Normalde bende öyle uyurum Allahtan bırakabildim onu karnın çıkmadı o zaman daha ,çıkınca yatamıyorsun karnının üstüne:)bende kendimi karın üstü gibi buluyorum hep :/ sola yatıyorum bir uyanıyorum yine karın üstü dönmüşüm
Amin saol canm gerçekten ne cabuk gecmis zaman ya daha dun keseyi gordugumuzden bahsediyorduk bugun cok şükür dogum tarihini konusuyoruz insallah bebislerimizi gazini konusmakta nasip olsunOo maşallah canım hadi sağ salim kucagina alirsin inşallah. vay be artık günler belli olmaya başlayacak inanamıyorum
İlk başlarda yok deniyordu da bu haftalar itibariyle sağa ya da sola yatın diyorlar.Bebeğe ve anneye kan akışı iyi olmuyormuş sırt üstü yatıldığında damara baskı yaptığı için.
ben de sağımda çok rahat uykuya dalabiliyorum sol ters geliyor.Yastık felan koyuyorum yatarken sağıma en azından sırt üstü yatmamı engellemiş olur diye ama nafile gözümü bir açıyorum sırt üstü yatıyorum bacaklar dümdüz karnım geriliyor iyi değil sırt üstü yatmak ya.
Normalde bende öyle uyurum Allahtan bırakabildim onu karnın çıkmadı o zaman daha ,çıkınca yatamıyorsun karnının üstüne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?