2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadasimda ho unisex kiyafetler aldi dogumda erkek bebegi oldu ikinci cocugu kiz oldu ilk bebeginin kiyafetlerini kullandi aslinda iyi oldu diyo hep bidahaki konturolda ogrenirsin insallah canm hep sakliyosa kizdir
Bende kızımınkilerini kullanıcam da yinede temiz almam lazım eylülüm yaz bebegiydi zıbınlar kısa kollu bu kış bebegi uzun kollu bişiler lazım :)

Ayy karnım kasıldı yine nasıl ağrıyor
Doktoruma söylicem Çarşamba günü nefesim kesiliyor şuan yürüyemiyorum kasılmadan dolayı

Canım bu kasılma nasıl bişey?? Bende geçen bi gün eve doğru yürürken idrarım sıkışıktı. Midemin sağ alt tarafına bir ağrı girdi dura dura yürüdüm. O da böyle bişey miydi acaba

Sen mutlaka danış dr’a çünkü nasıl bişey olduğunu kasılma olup olmadığını biliyorsun, bakalım ne diyecek

Canım karnım komple kas katı kesiliyor ağrı ve baskı yapıyor bu yüzden de nefesimi kesiyor kıpırdayamıyorum bu şekilde kasılma oluyor inşallah Çarşamba ya kadar bir sorun olmaz bakalım

Benim de tüm nevresimler, yorgan filan İptal oldu :) ama çok keyifli ve rahat gerçekten.
Kumaşları ben Kadıköy'de hallettim. Kenarmışlar içinde de sünger kullanılıyormuş.

Canım karnım komple kas katı kesiliyor ağrı ve baskı yapıyor bu yüzden de nefesimi kesiyor kıpırdayamıyorum bu şekilde kasılma oluyor inşallah Çarşamba ya kadar bir sorun olmaz bakalım

Anladım canım, o bende de oluyor. Hatta şimdi böyleyse 9 ayda ne olur diyorum, patlıcak gibi

Kizlar diyet konusu beni cok gerdi. Daha dun basladim nasil gecicek gunler, alisirim dimi? Keske bugune kadar biraz dikkat etseydim kendime cok kiziyorum.

Selamlar kızlar
Bugün doktoruma şeker sonucunu gösterdim
Şekerim sınırda çıkmıştı
Galiba benim doktor biraz rahat
Endokrine gitmene gerek Yok pilav makarna beyaz un patates vs. Yeme yediklerine dikkat et diyet yap zaten hamilelik demek şeker demek dedi gönderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…