2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hıııııh bizim liviya geri döndü, bir şey mi oldu da ağlıyorsun yoksa hormonların bir cilvesi mi?
Ya canm bnm nazli eşim bana küsmüş bnm haberim yok zaten iki gundur bas agrisindan ayağa kalkamiyorum adamda bugun nazlandi bnde tutamadim kendimi herseyi fırlatıp attim aglama krizine girdim bi turlu durduramiyorum kendimi ya

Bir sorun yoktur insaallah 2.gebelikte bu tip kasılmalar olabilir dedi doktor banada.

Haber ver bizede mutlaka.

Olabilir canım tecrübeli olmamıza rağmen insan tedirgin oluyor bir de plasenta ve erken doğum sorunu olunca iki kere düşünüyorum korkuyor insan, haber ederim canım tabi ki

Ben de cok yoğunum kızlar pek giremiyorum bugünlerde grip oluyorum gözlerim ve boğazım yanıyor çok fena ilerlemesini nasıl durdurabilir im. Sıcaktan hasta oldum ya resmen bizim kaloriferleri öyle bir yakiyorlar ki evde pisiyoruz Sonra her yeri açıyorum terin üstüne soğuk hava. sabah ter içinde uyaniyorum geri okul için yollara düşürüyorum soğuk hava çarpıyor falan filan

Ya canm bnm nazli eşim bana küsmüş bnm haberim yok zaten iki gundur bas agrisindan ayağa kalkamiyorum adamda bugun nazlandi bnde tutamadim kendimi herseyi fırlatıp attim aglama krizine girdim bi turlu durduramiyorum kendimi ya
Kiz adam iki naz yapayım dedi sende evi basina mi yiktin :))
Koca olmakta zor yav :))

Hep biz nazlancaz illa ki

2gün önce de ben bi naza çektim hemen anladı zaten yüzüm düştüğünden sermesin kendini biz ilgi bekleriz her daim
Hic sorma canm ya aramış bni acmamisim bugun hic aramamışım onu küsmüş haberim yok ay onlarin nazida hic cekilmez be

Kizlar diyet konusu beni cok gerdi. Daha dun basladim nasil gecicek gunler, alisirim dimi? Keske bugune kadar biraz dikkat etseydim kendime cok kiziyorum.
Alışırsın canım. Alışmak zorundayız. Ben ilk 1 hafta kadar doymuyorum diye ağlıyordum. Sürekli bişiler istiyordum. Şimdi çok bişi aramıyorum. Midem küçüldü resmen.

Kaçtı canım değerlerin.

Vanaları kısabiliyorsan kıs

Ben de şuan şeker ölçümü için bekliyorum
Glikoz:78 çıktı
Yalnız 75 lik içince bebiş çok hareketlendi. Sizler de nasıldı. Bebek hareketleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…