2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de şuan şeker ölçümü için bekliyorum
Glikoz:78 çıktı
Yalnız 75 lik içince bebiş çok hareketlendi. Sizler de nasıldı. Bebek hareketleri?
Glikoz nasıl belli oldu hemen. Bende hastanedeyim. Dahiliyeci doktora anlattım. Hemen diyetisyen dedi tabi. Hocam oğlumda da vardı şekerim. Ondan kalma diyet listelerim var. Bir aydır uyguluyorum,uymaya çalışıyorum ama sabah açlık şekerim bir türlü 100 altına inmiyor dedim. Tekrar şeker yüklemesi yapalım dedi. Açlık kanıma baktılar makineyle 79 çıktı. Sonra kan aldılar. Şekerli suyu içtim. 2 dk geçmeden kendi makinemde baktım şekere 115 çıktı. Acaba benim makinemmi yanlış ölçüyor. Eğer öyleyse boşuna eziyet çekmişim ama inşallah makinem yüksek ölçüyordur.
Bu aradz sizdeki şeker ölçüm makineleri hangi marka. Benimki plusmed. Eczacı vermişti.

Ben de şuan şeker ölçümü için bekliyorum
Glikoz:78 çıktı
Yalnız 75 lik içince bebiş çok hareketlendi. Sizler de nasıldı. Bebek hareketleri?
Bende de hareketliydi. Hatta doktorum ozellikle yuklemeyi yapinca cagirdi gel ultrasonla bakalim o zaman cok hareketli oluyorlar diye. Yuzunu hic gostermemisti bizim bebis bize. Sekeri yukleyince joker gibi siritir poz verdi :)

Canim eşime kısalim demiştim yok sabaha karşı soğuk olur usutursun filan dedi daha beter oldum :)
Ah o eşler. Çok bilirler. Ama soğuk gibi sıcakta adamı hasta ediyo. Hele klima. İşyerinde evde arsbada hep klima açık duruyordum. Bir aydır burnumu tıkayan oymuş sanırım. Eve soba kurduk. Daha iyi oldu galiba

Ah o eşler. Çok bilirler. Ama soğuk gibi sıcakta adamı hasta ediyo. Hele klima. İşyerinde evde arsbada hep klima açık duruyordum. Bir aydır burnumu tıkayan oymuş sanırım. Eve soba kurduk. Daha iyi oldu galiba
Evet canım klima hiç iyi değil zaten bende de baş ağrısı yapıyor mesela bu yaz sırf klima zararlı diye yandım çok az kullandım klimayı. Soba kurmakla iyi yapmışsın bence hem kestane çıkınca bol bol pişirirsin

Ben yazin klima açınca mutlaka birde pencere aciyorum tekiz havada surekli giriyor boylece iceri. Evet elektrik sarfiyati biraz cok oluyor ama en azindan dokunmuyor.

3 tanecik yapabildim. Çok severim ama malum şeker zımbırtısı var

makinayla baktılar- acaba içtiğin su mu hemen Etki etti. Çünkü ilk yudumdan sonra 1 saat diyorlar ya.. onlarla birlikte ölçüp karşılaştırma da yapabilirdin.

Eki Görüntüle 2066148

P Prime18 benim siparişler bunlardı tatlım, tüm ayrıntılarını gör diye sipariş sayfasının resmini atıyorum.
Canım teşekkür ederim çok sağol hemen bakıyorum
Günaydın aklimda bulunsun arada bi duygu patlaması yaşıyorum ozmn icerim bu cayi cok saol tatlım
Bende haftalardır ağlıyorum hatta son günlerde panik atak gibi durduk yere kalp atışım artıyor durduk yere panik oluyorum nefesim daralıyorum
Bende bu hafta önüme gelene saydırdım ablam nasiplendi en çok şuan küsüs adet dönemim ondan galiba sinirden gözüm döndü bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…