2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
makinayla baktılar- acaba içtiğin su mu hemen Etki etti. Çünkü ilk yudumdan sonra 1 saat diyorlar ya.. onlarla birlikte ölçüp karşılaştırma da yapabilirdin.
Evet önce normal kanı alıyorlar sonra makinede bakıyorum. Az önce 1 saatliği verdim benim makine 240 çıkardı. Büyük ihtimal yanlış.çünkü 10 gün önceki yüklemede 1. Saatim 192 idi. Bakalım bu laboratuarda kaç çıkacak.

Günaydın kızlar mutlu haftasonlarınız olsun inşallah. Uyku uyuyamıyorum sabahın 8 inde kalkıp temizlik yaptım
Dün hastanede dağıtacağım kokulu taş malzemelerini aldım eşimle akşam 16 tane yaptık bugünde yapmaya devam

Merhaba herkese bende de durumlar çok iç açıcı değil gece yine kanamam olmuş şimdilik kesildi gibi bekliyoruz bakalım Allah im çok zor boyle ne olacağı belirsiz belirsiz beklemek yardım et
O da biseymi benim kanamam 15 gundur kahverengi sekilde devam ediyor doktorlar bisey yok plesantan asagida onun icin olabilir deyip duruyor sadece haftada bi kere igne ve fitil var yat dinlen yorulma boyle devam edecek 45 gundur raporluyum

O da biseymi benim kanamam 15 gundur kahverengi sekilde devam ediyor doktorlar bisey yok plesantan asagida onun icin olabilir deyip duruyor sadece haftada bi kere igne ve fitil var yat dinlen yorulma boyle devam edecek 45 gundur raporluyum
Benim de 12gun oldu 12 gün önce olmuştu istiharat falan geçti gibiydi dün gece yine olmuş ve şimdi de hala kahverengi geliyor. Yine yatıyorum

Valla en kral doktorlara g
Benim de 12gun oldu 12 gün önce olmuştu istiharat falan geçti gibiydi dün gece yine olmuş ve şimdi de hala kahverengi geliyor. Yine yatıyorum

Valla en kral doktorlara gittim hepsi bi sorun yok dedi onun icin takmiyorum artik 28.hafta da gel dedi 15 gun var daha erken dogum riskine karsi bebegin cigerlerinin gelismesi icin celestone igne vuracakmis sizde sorun doktorunuza

Çıktık kontrolden :) Kızım bize gülücükler saçıyordu teyzeleri pozu yakalarken sürekli kıptaşrığı için biraz yamuk çıkmış olabiliriz
kilosu 870 gr boyu 32,5 cm
Plasenta hala sezaryen yerimde bir nebze de olsa doğum da yoğun kanama riskim devam ediyormuş gelişimimiz 2 hafta geride ağladım bu yüzden biraz
Balık yağı başlattı 1 hafta sonra tekrar çağırdı .

Ay evet canm ya bnde oyle oldum en cokta bu hafta esime cektirdim hic boyle olmazdim dun esimde korktu sakin ol tamm kustugum icin ozur dilerim biraz sakinles diyo bn aglaktan durduramadim kendimi cok şükür bugun cok sakinim

Ay masallah ne guzel poz bu ya kiz bebekleri anne karnindanda kendini belli ediyo baksana canm ya bnmkisi hep surati asik cikiyo
Aglama canm bnm kuzeniminde iki hafta geriden geliyordu vitamin ilaclar verdi doktor icti doguma kadar kilosu normala dondu

Geçmiş olsun kasılmaların sebebi neymiş bişey dediler mi

Benim kız pek bir fotojenik ya her seferinde poz veriyor canım ya kime çekmiş bilmiyorum artık

İnşallah canım düzelir oğlumda böyleydi deyince güldü doktor biraz rahatladı yüz ifadesi bayağı ciddiydi ilk başta bünyemle ilgili olabilir zaten bnm de kan ve vitamin eksikliğim var ya :)

bak o mutlu:) geri olmasının sebebi nedir peki? En balından beri mi haftası geriydi?

Evet ya cok guzel gulmus masallah dedigim gibi o akrabaminda iki hafta gerideydi doguma kadar cok vitamin kullandi neredeyse kucuk poşet dolusu doguma kadar bormal kilosunu aldi 3kilo 200 grm dogdu sende ilaclari duzenli kullanirsin insallah sorun olmaz

Bana hiç böyle resim ver miyorlar ya renkli gibi bizim kapkara yüzü bile secilmiyor.
Üzülme cnm balık yagı al toparlar o 2 hafta geri derken haftası mı düşük çıktı

Kızlar şaka gibi. Sevinsemmi üzülsemmi. Tabiki sevinmeliyim. Açlık 79 , 1 saat 172, 2 saat 125 çıktı. Benim aletim açlık 115, 1 saat 238, 2 saat 165 çıkmıştı. Önceki yüklemede ise açlık 89, 1 saat 192, 2 saat 147 çıkmıştı. Diyetim bayağı işe yaramış demekki. Aletin çantasını saklayıp kendisini çöpe atacağım artık

bak o mutlu:) geri olmasının sebebi nedir peki? En balından beri mi haftası geriydi?
Hep 1 hafta geriydi bu sefer 2 hafta gerilemiş canım kansızlık ve vitamin eksikliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyor doktor canım onun içinde serum kullanıyorum zaten umarım yükselir , keyfi yerindeydi bizim kızın gerçekten o mutlu sağlıklıysa ben de iyiyim :) kilo kısmı da hallolur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…