- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.421
Eki Görüntüle 2066331
Çıktık kontrolden :) Kızım bize gülücükler saçıyordu teyzeleri pozu yakalarken sürekli kıptaşrığı için biraz yamuk çıkmış olabiliriz
kilosu 870 gr boyu 32,5 cm
Plasenta hala sezaryen yerimde bir nebze de olsa doğum da yoğun kanama riskim devam ediyormuş gelişimimiz 2 hafta geride ağladım bu yüzden biraz
Balık yağı başlattı 1 hafta sonra tekrar çağırdı .
Mesela kilo ölçümü 27+5 le uyumlu olması gerekirken 25+5 te ki bir bebek kadar çıkıyor kilosu canım inşallah toplarBana hiç böyle resim ver miyorlar ya renkli gibi bizim kapkara yüzü bile secilmiyor.
Üzülme cnm balık yagı al toparlar o 2 hafta geri derken haftası mı düşük çıktı
Kızlar şaka gibi. Sevinsemmi üzülsemmi. Tabiki sevinmeliyim. Açlık 79 , 1 saat 172, 2 saat 125 çıktı. Benim aletim açlık 115, 1 saat 238, 2 saat 165 çıkmıştı. Önceki yüklemede ise açlık 89, 1 saat 192, 2 saat 147 çıkmıştı. Diyetim bayağı işe yaramış demekki. Aletin çantasını saklayıp kendisini çöpe atacağım artık
Bende balık yağı içiyorum. Ama düzenli içtiğim söylenemez. İnşallah bidahaki sefere toparlar canım üzülme, ne güzel gülmüş sana
Sezeryan günü sordun mu soracağım demiştin
Ondandır ozaman cnm benim 25 ekimde 25+2 deyken 830 gramdı boyunu sormayı unuttum :) 27 sinde gidicem ozaman boyunuda sorarımBenim kız pek bir fotojenik ya her seferinde poz veriyor canım ya kime çekmiş bilmiyorum artık
İnşallah canım düzelir oğlumda böyleydi deyince güldü doktor biraz rahatladı yüz ifadesi bayağı ciddiydi ilk başta bünyemle ilgili olabilir zaten bnm de kan ve vitamin eksikliğim var ya :)
Anladım canım toparlar o merak etme senMesela kilo ölçümü 27+5 le uyumlu olması gerekirken 25+5 te ki bir bebek kadar çıkıyor kilosu canım inşallah toplar
Hadi gözün aydın, benim de normal dedi doktorum, ben de sevindirik oldumKızlar şaka gibi. Sevinsemmi üzülsemmi. Tabiki sevinmeliyim. Açlık 79 , 1 saat 172, 2 saat 125 çıktı. Benim aletim açlık 115, 1 saat 238, 2 saat 165 çıkmıştı. Önceki yüklemede ise açlık 89, 1 saat 192, 2 saat 147 çıkmıştı. Diyetim bayağı işe yaramış demekki. Aletin çantasını saklayıp kendisini çöpe atacağım artık
Ultrosan kağıdında fl bölümünü 7 ile çarparsan boyunu buluyorsun.Ondandır ozaman cnm benim 25 ekimde 25+2 deyken 830 gramdı boyunu sormayı unuttum :) 27 sinde gidicem ozaman boyunuda sorarım
Kendi başımıza içebiliyor muyuz balık yağınıBende balık yağı içiyorum. Ama düzenli içtiğim söylenemez. İnşallah bidahaki sefere toparlar canım üzülme, ne güzel gülmüş sana
Sezeryan günü sordun mu soracağım demiştin
Çok geçmiş olsun umarım mühim bsy yokturMerhaba herkese bende de durumlar çok iç açıcı değil gece yine kanamam olmuş şimdilik kesildi gibi bekliyoruz bakalım Allah im çok zor boyle ne olacağı belirsiz belirsiz beklemek yardım et
Gözün aydın canım çok sevindim senin adınaKızlar şaka gibi. Sevinsemmi üzülsemmi. Tabiki sevinmeliyim. Açlık 79 , 1 saat 172, 2 saat 125 çıktı. Benim aletim açlık 115, 1 saat 238, 2 saat 165 çıkmıştı. Önceki yüklemede ise açlık 89, 1 saat 192, 2 saat 147 çıkmıştı. Diyetim bayağı işe yaramış demekki. Aletin çantasını saklayıp kendisini çöpe atacağım artık
Gozun aydin canim cok sevindim. Alet bozukmus demek, benim de aklima dusurdun simdi baska bi aletle daha bakicam. Ben gunde 4 defa olcuyorum her yemekten 2 saat sonra bi de aclik. Doguma kadar boyle olcucez mi?Kızlar şaka gibi. Sevinsemmi üzülsemmi. Tabiki sevinmeliyim. Açlık 79 , 1 saat 172, 2 saat 125 çıktı. Benim aletim açlık 115, 1 saat 238, 2 saat 165 çıkmıştı. Önceki yüklemede ise açlık 89, 1 saat 192, 2 saat 147 çıkmıştı. Diyetim bayağı işe yaramış demekki. Aletin çantasını saklayıp kendisini çöpe atacağım artık
Hicbir zarari yok bildigim kadariyla. Ben solgar aldim. Ama benim doktor baligin yerini tutmaz haftada 2 balik sart dedi.Kendi başımıza içebiliyor muyuz balık yağını
Ben de bir yer de okudum, balık yağının anneye kilo yaptığını tek farkın bu olduğunu.tabiki gerçek balığının yerini tutmadığınıHicbir zarari yok bildigim kadariyla. Ben solgar aldim. Ama benim doktor baligin yerini tutmaz haftada 2 balik sart dedi.
Evet bende yazdıktan sonra düşündüm şekeri yükseltir diye neyse artık doğumdan sonra yersin :)3 tanecik yapabildim. Çok severim ama malum şeker zımbırtısı var
Geçmiş olsun canım neden oluyor ki acabaMerhaba herkese bende de durumlar çok iç açıcı değil gece yine kanamam olmuş şimdilik kesildi gibi bekliyoruz bakalım Allah im çok zor boyle ne olacağı belirsiz belirsiz beklemek yardım et
2 hafta mi geride ama kilosu iyi gibi bu haftalar için sıkma canını ya belki B7 haftalar yakalar her zaman aynı hızda Olmuyor mus sonuçta baksana ne kadar tatlı sağlıklı cok şükür :) kasılma yla ilgili bir şey dedi mi doktorEki Görüntüle 2066331
Çıktık kontrolden :) Kızım bize gülücükler saçıyordu teyzeleri pozu yakalarken sürekli kıptaşrığı için biraz yamuk çıkmış olabiliriz
kilosu 870 gr boyu 32,5 cm
Plasenta hala sezaryen yerimde bir nebze de olsa doğum da yoğun kanama riskim devam ediyormuş gelişimimiz 2 hafta geride ağladım bu yüzden biraz
Balık yağı başlattı 1 hafta sonra tekrar çağırdı .
Dr da bı açıklama yapamıyor 12 günde 2.kez oldu bu erken doğum riskim var 30lu haftaları sağlıkla bir görsem inşallah stres yapıyor insan ister istemezGeçmiş olsun canım neden oluyor ki acaba
Mesela kilo ölçümü 27+5 le uyumlu olması gerekirken 25+5 te ki bir bebek kadar çıkıyor kilosu canım inşallah toplar[/QUOTE
Hiç üzülme toplarsınız canım bazen öyle olabiliyor bir bakıyorsun bir sonrakinde kocaman olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?