2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bende balık yağı içiyorum. Ama düzenli içtiğim söylenemez. İnşallah bidahaki sefere toparlar canım üzülme, ne güzel gülmüş sana

Sezeryan günü sordun mu soracağım demiştin

Bana hiç böyle resim ver miyorlar ya renkli gibi bizim kapkara yüzü bile secilmiyor.
Üzülme cnm balık yagı al toparlar o 2 hafta geri derken haftası mı düşük çıktı
Mesela kilo ölçümü 27+5 le uyumlu olması gerekirken 25+5 te ki bir bebek kadar çıkıyor kilosu canım inşallah toplar

Yani alet mi bozukmuş ne markaydı canım aklımızda olsun lazım olur da alırsak tercih etmeyelim.

Bende balık yağı içiyorum. Ama düzenli içtiğim söylenemez. İnşallah bidahaki sefere toparlar canım üzülme, ne güzel gülmüş sana

Sezeryan günü sordun mu soracağım demiştin

Ayy sormadım canım ya nasıl çıkmış aklımdan
1 hafta sonra tekrar gidicem o zaman sorarım inşallah unutmam

Ondandır ozaman cnm benim 25 ekimde 25+2 deyken 830 gramdı boyunu sormayı unuttum :) 27 sinde gidicem ozaman boyunuda sorarım

Hadi gözün aydın, benim de normal dedi doktorum, ben de sevindirik oldum

Merhaba herkese bende de durumlar çok iç açıcı değil gece yine kanamam olmuş şimdilik kesildi gibi bekliyoruz bakalım Allah im çok zor boyle ne olacağı belirsiz belirsiz beklemek yardım et
Çok geçmiş olsun umarım mühim bsy yoktur
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına

Gozun aydin canim cok sevindim. Alet bozukmus demek, benim de aklima dusurdun simdi baska bi aletle daha bakicam. Ben gunde 4 defa olcuyorum her yemekten 2 saat sonra bi de aclik. Doguma kadar boyle olcucez mi?

2 hafta mi geride ama kilosu iyi gibi bu haftalar için sıkma canını ya belki B7 haftalar yakalar her zaman aynı hızda Olmuyor mus sonuçta baksana ne kadar tatlı sağlıklı cok şükür :) kasılma yla ilgili bir şey dedi mi doktor

Selam kızlar napiyosunuz geçmişi okuyamadim sabah kalktigimdan beri anca oturdum.. Kocamla bebek odasini bosalttik bir sürü gereksiz şey artık evin tullerini yikadik. Sonra kocam işe gitti mutfakta iş yaparken komşu geldi hadi bütün dolaplari indirip tekrar yıkayıp kaldiralim dedi. On milyon tane cam eşya ve porselen yiksdik tezgahlar almadi artik. Simdi kurumasini bekliyorum komsuyu tekrar cagirip hepsini geri dizecez. Karnim kasildi artik oturayim dedim. Mahvoldum valla ben hamile degilken bu kadar yormazdim kendimi neyse ışte evim tertemiz oldu kocama camlari da sildirdim artik doguma yakin temizlikci cagirip camlari kapıları sildiririm baska isim yok

Merhaba hanımlar ben bugun grip olcak gibiyim hafif bogazlarim yanıyo dr aradım hemen ıhlamır zencefil tarçın cayı yapıp icebilirsin bi bardak dedi önlem olarak bitki cayı kullanan arkadaşlar gönullu rahatligiyla kullaniyim demi bi sakıncasi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…