2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kasılmanın büyük ihtimalle gazlı yiyecekler ve idrar enfeksiyonundan olduğunu düşünüyor canım doktor öyle olunca içim rahatladı biraz

İnşallah yakalar canım sağlıklı olsunda zayıf olsun artık oğluşum da zaten 47 cm 2300 gr doğmuştu çok büyük kilo hedefim yok artık :))

İnşallah canım vitaminlerle fikri yakalamaya çalışıcaz yine de ideal kilomuzu olmazsa da sağlık olsun her bebek iri olmuyor :)

Hadi gözünaydin cnm. Daha once de söylemiştim alet yanlis olcuyor olabilir diye. Benimle ilgilenen Diyabet hemsiresi cok tecrubeliydi. Bütün aletleri denemisler labarotuar sonuclariyla karsilastirarak. En guvenilir cihazin contour ts oldugunu soyledi sonra da on call plus markaymis. Bizimki de on call plus di değiştirmedik oyle diyince. Ama baska biri geldi o ara cok farkli sonuclar veriyormus cihazi ona kesinlikle contour ts al dedi. Kizlar sizin de aklınızda olsun alacak olursaniz bu markalari tercih edebilirsiniz.

Ay maşallah nasil guzel bi foto:) uzulme cnm vitaminlerine dikkat edince toparlanir inşallah. Benim de kizim hep iki hafta geriden gitmisti. O sekilde küçük dogdu haftasina göre. Bu dr vitaminlere vs cok onem veriyor esim de hic aksattirmiyor bilmiyorum alakasi var midir ilk basta 9 gun gerideyken simdi haftasina uygun gidiyo. Gerci benim seker sorunundan da kaynaklaniyo olabikir. Dr um ilerde olmasini hic istemiyor:) Ilerde olsa ayri dert geride olsa ayri:)

Evet canım ikisi de problem valla :)) Benim oğlumda küçük doğmuştu haftasına göre abisine çekmiş herhalde :) Bnm doktor da sürekli söylüyor ilaçlarını kullanıyor musun filan diye çok düzenli olmasa da alıyorum işte balık yağıyla filanda toparlar inşallah :)

Gozun aydin canim cok sevindim. Alet bozukmus demek, benim de aklima dusurdun simdi baska bi aletle daha bakicam. Ben gunde 4 defa olcuyorum her yemekten 2 saat sonra bi de aclik. Doguma kadar boyle olcucez mi?
Canım bir kutuda 50 çubuk vardı. Bir haftaya kalmadan bitiriyorum. Bir defa ölçüp bırakmadım da üsteik
Sağolasın 25+5
Çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamaz birdaha. Doktorlar ne diyor. Sıkıntı oluşturmayacak bişi değilmi

Canım bu haftalarda ileri geri gitmesi normal artık. Demekki 3000 gr doğacak haftasına göre olan 3500 diğeri 4000. Aslında sen bunların bilincindesindir de yorgunluk ağrılar bunaltınca tuz biber olmuştur

Canım bu haftalarda ileri geri gitmesi normal artık. Demekki 3000 gr doğacak haftasına göre olan 3500 diğeri 4000. Aslında sen bunların bilincindesindir de yorgunluk ağrılar bunaltınca tuz biber olmuştur
Yani çok aman aman zayıf değil bence de canım ve her bebeğin aynı olmayacağını biliyorum fakat işte duygusal hassaslık olabilir yani hiç güzel birşey duymayınca üzülmüş olabilirim oğlumda böyleydi ama sağlıklıydı çok şükür ve şuan oğlum 2,5 yaşında 4 yaşında çocuk gibi boyu posu doğduktan sonra çok güzel kilo alıp uzuyorlar :)

Yani alet mi bozukmuş ne markaydı canım aklımızda olsun lazım olur da alırsak tercih etmeyelim.
Plus med idi canım. Malesef 1 aydır beni strese sokan makineymiş. Bide ben tek seferde 3.4 parmaktan ölçerim.
Sınır 180 benimki 176
Çok da hatta hiç de parlak değil aslında
Açlık da 75
Bence diğerleri normalse sıkıntı yok. Ufak çaplı bir diyet yeterlidir. Benimki 10 gün önceki yüklemede 192 idi. Sıkı bir diyetle 172 olmuş.
Ay sağolasın. Hastanedeki alette glukodc idi. Onda açlık79 çıktı laboratuvarda 78. Ben bu üçünüde alayım bide benim kullandığım daha pahalıymış hey allahım

Canım çok sevindim ya diyetin ise yarayip şekerin düşmesine. Daim olsun inşallah, darısı bizlere bende fark ettim benim aletin yanlış olctugunu iki üç saniye arayla bakıyorum farklı sonuç çıkıyor . O yüzden evde olcmeme güvenemiyorum pek . Hepte hastaneye gidemeyiz inşallah düzgün ölçen alet buluruz da stres olmayız.

Merhaba kızlar size bir şey danışacağım. Benim göğüs uçlarım hiç yok o yüzden aventin göğüs ucu çıkarıcısını almayı düşünüyorum tavsiye eder miisniz şimdiden mi kullanmam gerekiyor???? Bi de göğüs ucu kremi olarak ne tavsiye edersiniz???

Gozun aydin canim cok sevindim. Alet bozukmus demek, benim de aklima dusurdun simdi baska bi aletle daha bakicam. Ben gunde 4 defa olcuyorum her yemekten 2 saat sonra bi de aclik. Doguma kadar boyle olcucez mi?
Canım ben her defasında 2.3 defa ölçüyordum. Bir haftada 50 çubuk yetmiyordu. Bide gebelerin 1 saat sonrada ölçmesi lazımmış sanırım. Diyetle 10 günde düşürmüşüm. Aslında bir yandan artık ölçmek yerine her haftabaşı sağlık ocağında açlık tokluk mu yaptırsam diyorum.

Yapabilirsem her pazartesi sağlık ocağına gidip açlık tokluk yaptırmayı düşünüyorum canım

M MelekDiliyorum telefondan girdigimden yanitim sana olmadi malesef Canim öncelikle geçmiş olsun.bende geçen haftalarda boğazım çok agriyordu banada dr um zencefil ıhlamur içebilirsin dedi.hatta ben karışım yaptım taze zencefil+ihlamur+kabuk tarcin+elma+limon hepsini kaynar suya koyup demedim yarim saat sonra içtim.baya rahatlatti ama sonu siddetli oksuruk olup kasilmaya baslayinca antibiyotik başladı dr um 3 gün kullandım geçince bıraktım

Saol canim bende simdi ihlamur kabuk tarçin ve zencefil kaynatıyorum insallah ilerlemeden atlatırim pazartesi randevum var zaten duruma gore ilac gerekirse pazarteai gorusurum saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…