2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Saol canim bende simdi ihlamur kabuk tarçin ve zencefil kaynatıyorum insallah ilerlemeden atlatırim pazartesi randevum var zaten duruma gore ilac gerekirse pazarteai gorusurum saolasın
Cok gecmis olsun dikkat et ben 2 hafta cektim gece su gibi terlemis kalkiyordum değiştirip yatıyordum sabahlari yine su gibi kalkiyordum ve oksurukten uyuamıyordum yavrum ben öksürdükçe hopluyordu gecer insallah seninkide en kisa zamanda

Kızlar ben hastane çantası hazirliycam insallah yarina bugün eksiklerimi aldım yarın bebegin kıyafetlerini yikayıp ütüleyip yerleştirmeye basliycam ama bitkisel sabun tozu aldım makina için olandan sizcede dogrumudur?

Saol canim ya o kadar olmayım diye ugrastim dikkat ettim sakınan goze cop batar misali grip geldi buldu beni sana da coook gecmis olsun bir daha tekrarlamasin insallah

Minyon bebekler de oluyor, bence sıkmamaya çalış canını. Kaldı ki küçük de doğsa büyüyor yakalıyor

Ben kocaman cam sil desem adam şoka girer çıkamaz bir daha da valla :) geçen gün sana çamaşır makinesini öğretiyim belki lazım olur dedim, yok ben yardımcı teyzeyi çağırırım yıkar dedi :)

Evini güle güle kirlet, temizlik gibisi yok cidden.

Bana aile hekimliğinde marinen eğitimi verirken göğüs ucu kremi asla kullanma dediler. Bebek anne sütünün kokusunu almalıymış, bu kremler kokuyu değiştirip bebeği memeden uzaklaştırabilirmiş.

Benimki her zaman yapmaz ama yapınca beni utandırır valla eli benden daha yatkın böyle şeylere aslında ben ona yardımcı istiyorum dedim para vermemek için girişti temizlige yarin banyolarin fayans ve aralarını parlatacakmis haftaya da bütün evin duvarlarını deterjanli suyla silecekmis ben şokkk aman maşallah diyeyim cok sevdim ben bu koca staylayı:))

Kızlar erkeklerden okulların boyları babadan,koz çocukların boyları da anneden uzun oluyor en fazla 7 cm.. o yüzden boy stresine girmeyin.. onların boylarını bizim boylarım etki ediyor..

Ben endokrinologa birkac kere sordum 2 saat dedi ama sana farkli bisey soylerse haber ver. Simdi benim bu 2 hafta kritikmis, her olcumu yaziyorum toplamda 3-4 defa sanirim 120yi gecerse ilaca baslicam dedi. Eger iyi gidersem haftada 1 ya da 2 tatli odulu isticem

Bir kereyüklendi aslındabanaşeker ama öyle deri bende az çok uyuyorum bakalım inşallah düzelir
Senin değerlerini düzelmesine çok sevindim nasıl bir diyet uyguladıN

120 yi geçmesi tehlikeli miymiş senin değerlerin kaçtı da bu kadar sıkı takibe alındın canım

Canım doktorların yoğurt yiyişlerini yiyeceğim ben. Kimi bir saati 140 der kimi iki saati 120 der.
Akşamları çekirdek kavurup yiyebilirsin. Limon sirkesi bulabilirsen sabahları bir fincan içecekmişsin. Elma sirkesi de iyi geliyormuş. Ben GI listesine bakarak yiyorum biçok şeyi. Ara öğünlerle çeyrek ayva 2.3 ceviz iyi gidiyor. Ayva kabızlık yapıyor ama tok tutuyor beni. Şalgamda deneyebilirsin. Sindirime iyi geliyor.

Bir kereyüklendi aslındabanaşeker ama öyle deri bende az çok uyuyorum bakalım inşallah düzelir
Senin değerlerini düzelmesine çok sevindim nasıl bir diyet uyguladıN
Bana limon sirkesini senmi sormuştun canım. Birara okudum müsait olunca yazarım dedim kaldı sonra kim olduğunu bulamadım. Dayım şeker hadtası. Ona biri tavsiye etmiş. 2 kilo Limonları ssarı kısmını incecik soy. Beyaz kabuğu kalsın yani. İçine 1 kaşık kaya tuzu koyup iyice yoğur sonra içine bir tatlı kaşık bal ve bir bardak elma sirkesi koy sonra aldığı kadar suyu koyup 15 gün beklet dedi. E bu bildiğin limon sirkesi tarifi dayı dedim.

120 yi geçmesi tehlikeli miymiş senin değerlerin kaçtı da bu kadar sıkı takibe alındın canım
Benim yüklemede aclik 83, 1. Saat 202, 2. Saat 158 cikti. Simdi 2. Saatlerde olcuyorum 120yi gecmicek dedi. Aslinda tehlikeli degil de 120 yi birkac defa gecersen ilaca baslicam dedi. Eger ilacla da gecmeye devam edersen insulin dedi. Mesela ben istanbulda da bi doktora gidiyorum hemen ona da gonderdim sonucu, o zaten benim 10 kilo almama kizmisti. Onun dediği 180-200ler tehlikeliymis simdiden onlem almak icin sıkı diyet dedi.Ama cidden kime sorsam tedavi edilecek bisey sekerden korkma diyor, icim rahat biraz o yuzden.

Dr da bı açıklama yapamıyor 12 günde 2.kez oldu bu erken doğum riskim var 30lu haftaları sağlıkla bir görsem inşallah stres yapıyor insan ister istemez
Gönlünü ferah tut canım stres maalesef çok kötü bir şey bazı kişilerde oluyor maalesef ki inşallah sorunsuz atlatırsın

Tabi ki sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil :)

Saol canim bende simdi ihlamur kabuk tarçin ve zencefil kaynatıyorum insallah ilerlemeden atlatırim pazartesi randevum var zaten duruma gore ilac gerekirse pazarteai gorusurum saolasın
Doktoruna bir danis istersen canim. Cunku tarcin ozellikle cubuk yani kabuk tarcin benim doktorumun ozelliklr bana yasakladigi bir seydi. Ben normalde sekere iyi geldigi icin caya cubuk tarcin atar oyle icerdim. Kesinlikli icemezsin dedi. Tarcin rahim kasilmasina sebep oluyormus..

Cnm ben korkuyorum şekerden. Kendim için değil. Bebeğim için. Beni stres yapmadım hırslandım sinirlendim. Ciddi anlamda çok çok az yedim. Yedığim zeytin yağı zeytin peynir et balık türü şeylerdi. Ama her sabah ölçtüğümde 100ün üzerinde çıkması düşmemesi 2 lokma yiyince yükselmesi vs kızmaya başladım artık bünyeme. Hiçbişi yemesem bile sabah aç karnına 105 mesela. Endişelendim düşmüyor bebeğime zarar gelecfk biran önce insülin vs müdahale istedim doktordan. Tekrar yükleme yapalım dedi. Yapılınca çok şükür boşuna gerilmişim anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…