- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.461
Cok gecmis olsun dikkat et ben 2 hafta cektim gece su gibi terlemis kalkiyordum değiştirip yatıyordum sabahlari yine su gibi kalkiyordum ve oksurukten uyuamıyordum yavrum ben öksürdükçe hopluyordu gecer insallah seninkide en kisa zamandaSaol canim bende simdi ihlamur kabuk tarçin ve zencefil kaynatıyorum insallah ilerlemeden atlatırim pazartesi randevum var zaten duruma gore ilac gerekirse pazarteai gorusurum saolasın
Saol canim ya o kadar olmayım diye ugrastim dikkat ettim sakınan goze cop batar misali grip geldi buldu beni sana da coook gecmis olsun bir daha tekrarlamasin insallahCok gecmis olsun dikkat et ben 2 hafta cektim gece su gibi terlemis kalkiyordum değiştirip yatıyordum sabahlari yine su gibi kalkiyordum ve oksurukten uyuamıyordum yavrum ben öksürdükçe hopluyordu gecer insallah seninkide en kisa zamanda
Eki Görüntüle 2066331
Çıktık kontrolden :) Kızım bize gülücükler saçıyordu teyzeleri pozu yakalarken sürekli kıptaşrığı için biraz yamuk çıkmış olabiliriz
kilosu 870 gr boyu 32,5 cm
Plasenta hala sezaryen yerimde bir nebze de olsa doğum da yoğun kanama riskim devam ediyormuş gelişimimiz 2 hafta geride ağladım bu yüzden biraz
Balık yağı başlattı 1 hafta sonra tekrar çağırdı .
Amin amin inşallah hepimizden uzak dursun insallahSaol canim ya o kadar olmayım diye ugrastim dikkat ettim sakınan goze cop batar misali grip geldi buldu beni sana da coook gecmis olsun bir daha tekrarlamasin insallah
Selam kızlar napiyosunuz geçmişi okuyamadim sabah kalktigimdan beri anca oturdum.. Kocamla bebek odasini bosalttik bir sürü gereksiz şey artık evin tullerini yikadik. Sonra kocam işe gitti mutfakta iş yaparken komşu geldi hadi bütün dolaplari indirip tekrar yıkayıp kaldiralim dedi. On milyon tane cam eşya ve porselen yiksdik tezgahlar almadi artik. Simdi kurumasini bekliyorum komsuyu tekrar cagirip hepsini geri dizecez. Karnim kasildi artik oturayim dedim. Mahvoldum valla ben hamile degilken bu kadar yormazdim kendimineyse ışte evim tertemiz oldu kocama camlari da sildirdim artik doguma yakin temizlikci cagirip camlari kapıları sildiririm baska isim yok
Merhaba kızlar size bir şey danışacağım. Benim göğüs uçlarım hiç yok o yüzden aventin göğüs ucu çıkarıcısını almayı düşünüyorum tavsiye eder miisniz şimdiden mi kullanmam gerekiyor???? Bi de göğüs ucu kremi olarak ne tavsiye edersiniz???
Benimki her zaman yapmaz ama yapınca beni utandırır valla eli benden daha yatkın böyle şeylereBen kocaman cam sil desem adam şoka girer çıkamaz bir daha da valla :) geçen gün sana çamaşır makinesini öğretiyim belki lazım olur dedim, yok ben yardımcı teyzeyi çağırırım yıkar dedi :)
Evini güle güle kirlet, temizlik gibisi yok cidden.
Ben endokrinologa birkac kere sordum 2 saat dedi ama sana farkli bisey soylerse haber ver. Simdi benim bu 2 hafta kritikmis, her olcumu yaziyorum toplamda 3-4 defa sanirim 120yi gecerse ilaca baslicam dedi. Eger iyi gidersem haftada 1 ya da 2 tatli odulu isticemCanım ben her defasında 2.3 defa ölçüyordum. Bir haftada 50 çubuk yetmiyordu. Bide gebelerin 1 saat sonrada ölçmesi lazımmış sanırım. Diyetle 10 günde düşürmüşüm. Aslında bir yandan artık ölçmek yerine her haftabaşı sağlık ocağında açlık tokluk mu yaptırsam diyorum.
Plus med idi canım. Malesef 1 aydır beni strese sokan makineymiş. Bide ben tek seferde 3.4 parmaktan ölçerim.
Bence diğerleri normalse sıkıntı yok. Ufak çaplı bir diyet yeterlidir. Benimki 10 gün önceki yüklemede 192 idi. Sıkı bir diyetle 172 olmuş.
Ay sağolasın. Hastanedeki alette glukodc idi. Onda açlık79 çıktı laboratuvarda 78. Ben bu üçünüde alayımbide benim kullandığım daha pahalıymış hey allahım
Ben endokrinologa birkac kere sordum 2 saat dedi ama sana farkli bisey soylerse haber ver. Simdi benim bu 2 hafta kritikmis, her olcumu yaziyorum toplamda 3-4 defa sanirim 120yi gecerse ilaca baslicam dedi. Eger iyi gidersem haftada 1 ya da 2 tatli odulu isticem
Canım doktorların yoğurt yiyişlerini yiyeceğim ben. Kimi bir saati 140 der kimi iki saati 120 der.Ben endokrinologa birkac kere sordum 2 saat dedi ama sana farkli bisey soylerse haber ver. Simdi benim bu 2 hafta kritikmis, her olcumu yaziyorum toplamda 3-4 defa sanirim 120yi gecerse ilaca baslicam dedi. Eger iyi gidersem haftada 1 ya da 2 tatli odulu isticem
Bana limon sirkesini senmi sormuştun canım. Birara okudum müsait olunca yazarım dedim kaldı sonra kim olduğunu bulamadım. Dayım şeker hadtası. Ona biri tavsiye etmiş. 2 kilo Limonları ssarı kısmını incecik soy. Beyaz kabuğu kalsın yani. İçine 1 kaşık kaya tuzu koyup iyice yoğur sonra içine bir tatlı kaşık bal ve bir bardak elma sirkesi koy sonra aldığı kadar suyu koyup 15 gün beklet dedi. E bu bildiğin limon sirkesi tarifi dayı dedim.Bir kereyüklendi aslındabanaşeker ama öyle deri bende az çok uyuyorum bakalım inşallah düzelir
Senin değerlerini düzelmesine çok sevindim nasıl bir diyet uyguladıN
Benim yüklemede aclik 83, 1. Saat 202, 2. Saat 158 cikti. Simdi 2. Saatlerde olcuyorum 120yi gecmicek dedi. Aslinda tehlikeli degil de 120 yi birkac defa gecersen ilaca baslicam dedi. Eger ilacla da gecmeye devam edersen insulin dedi. Mesela ben istanbulda da bi doktora gidiyorum hemen ona da gonderdim sonucu, o zaten benim 10 kilo almama kizmisti. Onun dediği 180-200ler tehlikeliymis simdiden onlem almak icin sıkı diyet dedi.Ama cidden kime sorsam tedavi edilecek bisey sekerden korkma diyor, icim rahat biraz o yuzden.120 yi geçmesi tehlikeli miymiş senin değerlerin kaçtı da bu kadar sıkı takibe alındın canım
Gönlünü ferah tut canım stres maalesef çok kötü bir şey bazı kişilerde oluyor maalesef ki inşallah sorunsuz atlatırsınDr da bı açıklama yapamıyor 12 günde 2.kez oldu bu erken doğum riskim var 30lu haftaları sağlıkla bir görsem inşallah stres yapıyor insan ister istemez
Tabi ki sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil :)Kasılmanın büyük ihtimalle gazlı yiyecekler ve idrar enfeksiyonundan olduğunu düşünüyor canım doktor öyle olunca içim rahatladı biraz
İnşallah yakalar canım sağlıklı olsunda zayıf olsun artık oğluşum da zaten 47 cm 2300 gr doğmuştu çok büyük kilo hedefim yok artık :))
Doktoruna bir danis istersen canim. Cunku tarcin ozellikle cubuk yani kabuk tarcin benim doktorumun ozelliklr bana yasakladigi bir seydi. Ben normalde sekere iyi geldigi icin caya cubuk tarcin atar oyle icerdim. Kesinlikli icemezsin dedi. Tarcin rahim kasilmasina sebep oluyormus..Saol canim bende simdi ihlamur kabuk tarçin ve zencefil kaynatıyorum insallah ilerlemeden atlatırim pazartesi randevum var zaten duruma gore ilac gerekirse pazarteai gorusurum saolasın
Cnm ben korkuyorum şekerden. Kendim için değil. Bebeğim için. Beni stres yapmadım hırslandım sinirlendim. Ciddi anlamda çok çok az yedim. Yedığim zeytin yağı zeytin peynir et balık türü şeylerdi. Ama her sabah ölçtüğümde 100ün üzerinde çıkması düşmemesi 2 lokma yiyince yükselmesi vs kızmaya başladım artık bünyeme. Hiçbişi yemesem bile sabah aç karnına 105 mesela. Endişelendim düşmüyor bebeğime zarar gelecfk biran önce insülin vs müdahale istedim doktordan. Tekrar yükleme yapalım dedi. Yapılınca çok şükür boşuna gerilmişim anladımBenim yüklemede aclik 83, 1. Saat 202, 2. Saat 158 cikti. Simdi 2. Saatlerde olcuyorum 120yi gecmicek dedi. Aslinda tehlikeli degil de 120 yi birkac defa gecersen ilaca baslicam dedi. Eger ilacla da gecmeye devam edersen insulin dedi. Mesela ben istanbulda da bi doktora gidiyorum hemen ona da gonderdim sonucu, o zaten benim 10 kilo almama kizmisti. Onun dediği 180-200ler tehlikeliymis simdiden onlem almak icin sıkı diyet dedi.Ama cidden kime sorsam tedavi edilecek bisey sekerden korkma diyor, icim rahat biraz o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?