2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın

Bu hafta aklımda yapılacak bişey yok, evde oturucam galiba bebek arabasınvar aslında ama bi tur daha bakmam lazım sanırım

Ay ben 20 lik diş çıkarıyorum damağım nasıl açılmış biraz ağrılı yiyip içerken daha çok

Günaydın

Bu hafta aklımda yapılacak bişey yok, evde oturucam galiba bebek arabasınvar aslında ama bi tur daha bakmam lazım sanırım

O zaman cuma günü yaptı ım araştırmayı paylaşayım.

Bugaboo, cybex ve gb markalarını inceledim. 2 saat kadar kaldım mağazada. Başka bir çift daha vardı fikir alışverişi yaparak oldukça verimli oldu. O sırada bugaboo bee3 araba kullanan bir anne geldi. Çok memnun olduğunu, pratikliğini anlattı. Ayrıca kocaman bir araba olmadığı için her yere girip çıkıyor dedi. Tek elle kapanıyor, tek elle açılıyor. Şu an bee5 modeli var zaten. Ayrıca ikinci bebekte gerekirse renk değişikliği mümkün.

Bugaboo camelon da güzel gelmişti ama dümdüz şekilde yatış pozisyonu yok, çocuğun ayakları bükük kalıyor.

Cybex priam ı ben dışarıdan çok beğeniyorum. Büyük tekerlekleri sayesinde titreşimi bebeğe olumsuz etkiyi azaltıyor, bee5 e göre biraz daha ağır ve açılış kapanışı onun kadar patik değil ama yine tek parça olarak kapanabiliyor. Kapandığında eni biraz geniş olsa da bu tarz arabalar sınıfında normal bir boyutu var.

Cybex mios modeli ise inanılmaz hafif ve pratik. Yazın file sırtlık olarak kullanılabilir, kış için şiltesi ile birlikte. Ama bana bizim buralar İçin iskeleti çabuk bozulabilir gibi geldi.

Gb marka modelini unuttuğum bir araba var. Bu da oldukça başarılı aslında. İskeleti tek parça döküm olduğundan dayanıklı olur. Fiyat performans olarak değerlendirilebilir diyorum.

Bir de ana kucağı konusu var ki, bu beni bu zamana kadar fark etmediğim için şok etti.cybex cloud q modeli, piyasadaki tüm ana kucaklarından farklı. Tam yatış pozisyonu var bence oldukça önemli. Normalde bebeğin 1,5 saatten fazla ana kucağında kalmaması gerekiyor. Ama bu ana kucağı yatış sağladığı ve omuriliği rahatlattığı için bu süreyi uzatıyor.

İşte böyleeee....

Kızlar ya dün akşamdan beri çok sık idrara çıkmaya başladım artık bu haftalarda normal mi acaba resmen bitmek bilmiyor.kalkıyorum bidaha geliyor.
Yarın sabah kontrolüm var acaba idrar tahlili versemmi yada artık bu haftalarda normalmi bilemedim bebek baya aşağıda sanki

Merhaba hanımlar. Cuma günü kontrolüm vardı. 25+4 841gr 33cm olmuş bebiş. Şuan için herşey normal dedi dr. Kan ve idrar tahlili yapıldı derler normal aralıklarda. Normal doğum düşündüğümü söyledim; tabiki de dedi şuan için herşey güzel normal doğum yapmaman için hiçbir sebep yok dedi. 4 hf sonra kontrole çağırdı.

Ben de öyle ama benim geçmek bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum var ve Dr antibiyotik vermiyor o yüzden 4litre falan su içiyorum benimki normal de seninkini bilemedim usutmus falan olabilir misin sen yine de tahlil verdim bence

Ben de öyle ama benim geçmek bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum var ve Dr antibiyotik vermiyor o yüzden 4litre falan su içiyorum benimki normal de seninkini bilemedim usutmus falan olabilir misin sen yine de tahlil verdim bence
Iyide idrartolu enfeksiyonu bebek icinde riskli inatla neden doktorun tedavi etmiyor ki. Hamilelere uygun antibiyotikler fitiller vs var neticede.

Iyide idrartolu enfeksiyonu bebek icinde riskli inatla neden doktorun tedavi etmiyor ki. Hamilelere uygun antibiyotikler fitiller vs var neticede.
Veriyor ama etten puften monurol ya da çok düşük miligramli antibiyotikler benimki de kronikleşmiş sanırım ilacı kullanıyorum geçiyor 3gun sonra yeniliyor kanamam oluyor bı de benim 13gundur aralıklarla bununla ilgisi var mı diye sordum hayır o kanama rahimden gelen bişey vajinal değil diyor çok bilmişlik de yapmak istemiyorum doktorum iyi bı Dr ama bilemiyorum şimdi başka bi Dr a gitsem i başka bi tedavi uygulayacak benim aklım karışacak doktoru da bırakmak istemiyorum anlayacağın zor durumdayim

Canım doktor dedi zaten iç diyede ben sizdende fikir alayim dedim gunde bi bardak ıhlamur zencefil tarçın dedi bugunkini sadece ıhlamur zencefil yapayım bari zaten tarçıni hiç sevmiyorum sifa olsun diye ictim

Monurol iyi bir ilac aslinda ama kullanimi zor 8 saat idrara cikmamak lazim erken cikarsan ise yaramiyor

Canım doktor dedi zaten iç diyede ben sizdende fikir alayim dedim gunde bi bardak ıhlamur zencefil tarçın dedi bugunkini sadece ıhlamur zencefil yapayım bari zaten tarçıni hiç sevmiyorum sifa olsun diye ictim
Bilemedim o zaman doktorun daha iyi bilir tabiki.ama artik dogum yaklasmisken ben olsam tarcin tuketmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…