2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bisey sorrucam seker diyeti yapiyoruz ya, pekmez yenmez dimi?
Bana yasak canim ozellikle sordumkesinlikle yok dedi. Keciboynuzu özü kullaniyordum onu da biraktim. Bi gun kahvaltida iki lokma bal yedim o kadarciktan bisey olmaz diye tokluk sekerim 158 cikti ben şok:) tatli olarak tek meyveye izin var 3 porsiyon ama ben gunde bi tane yemeye calisiyordum ama sanki vucudumun onun sekerine ihtiyaci var gibi duramiyorum surekli aklim meyvelerde artik 2 3 de yedigim oluyo

Herkese merhabaa
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var oğlum için nevresim vs alcam ama kaç tane yeterli olur deneyimli anneler yardımcı olursa sevinirim

Cidden mi yaa o zaman hic girmeyim o ise ben. Muz yasak kesinlikle, beni en cok tok tutan sey Eksi elma, armut, portakal ya da kivi yiebilirsin dedi. Peynir sinirsiz, aciktikca peynir atiyorum agzima napayim. Neyse sikayet etmek istemiyorum Allah baska dert vermesin

Amin cnm öyle. Zor ama idare ediyoruz iste bi şekilde gecici bi donem hic olmazsa

Herkese merhabaa
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var oğlum için nevresim vs alcam ama kaç tane yeterli olur deneyimli anneler yardımcı olursa sevinirim
Ben kizimda bi uyku seti bi de nevresim takimi almistim yeterli olmustu. Ama özellikle ilk aylarda yorgan kullanilmiyor. Bu sefer lastikli carsaflardan ve yastik kilifi aliyim diye düşünüyorum

Canım allah sabır versin gerçekten başta kabullenmek zor. Başta ben ağlıyordum anlatmıştım. Günde 1 adet ayva yiyebilirsin dediydi benim dahiliyeci. Ayvayı 3.4 parçaya böl ara öğünlerde yanına 2 cevizle ye. İlk 2 gün en azından tok tutar. Peynir haşlanmış yumurta köfte veya haşlama ette beni tok tutuyor deneyebilirsin. Geçecek emin ol. Geçmese de bak ölmedik ilacı var iğnesi var. Derman var yani

Bebekken yastık kullanılıyor mu?
Cnm bende gökçe gibi yapmıştım. Çok çok ince Yastığı döşeğinin altına koyuyordum. Yatak biraz eğimlensin diye. Ve yan yatırıyordum. Kusarsa falan kusmuğuyla boğulur burnuna genizine kaçar diye. Annelik işte.
Anneannem hep uyarıyordu. Her defasında farklı tarafına yatır yoksa çocuğun kafası yamuk olur derdi büyük sözü dinleyeyim ne zararı olacak diyordum.

Ben sabahlari bir tatli kasigi dut pekmezi yiyorum. Kan yapici ozelligi var cunku. Bu tarz dogal seker abartiya kacmadikca zarar vermez.
Kuzu bence çok uygun değil. Bir bardak pekmezde 2 kilo üzümün şekeri var. 1 tatlı kaşığına belki bir salkım düşüyordur ama posasız sade şekeri olunca GI değeri çok çok artar bence

Ay kızlar boğulma demişken burada yaşadığımız ilçe de 1 yaşında bebek yatağında uyurken boğulmus yüz üstü yüzü gömülmüş yatağa çok üzüldüm ve cok etkilendim duyunca

Ben kizimda bi uyku seti bi de nevresim takimi almistim yeterli olmustu. Ama özellikle ilk aylarda yorgan kullanilmiyor. Bu sefer lastikli carsaflardan ve yastik kilifi aliyim diye düşünüyorum
Bizim bebiş ler kış bebeği olacak. Uyurken bişey örtecek miyiz? Yoksa kundağa sarıp bırakcaz mı? Benimde ilk bebiş. Neyi nasıl yapacağım bilmiyorum.

Evet bende ona baya kafa yormustum bir ara ama sonra vazgeçtim sanırım zor iş bebek arabası çünkü her şey çok pahalı
Ben pek istemiyordum aslında ama 1000 lira altında bütçe ayırıyorum. Onlar arasında kullanılmış olup fikir verebilecek başka yok. Hep bunu duyuyorum. Aslında geçenlerde stokke miydi neydi bir kadında onu gördüm bayıldım. Sağlam çok rahat az yer kaplıyor falan. Netten fiyatına baktım benim 1 aylık maaşım. Alıp geçsemmi dedim. Kızım sen bu arabayı 3 yıl içinde toplam 1 ay süreli kullanacakmısın dedim

Aynen bende canım 1000 lirayı geçmek istemiyorum ama gözüm de kaymıyor değil tabi gözümün kaydiklarida 1700 filan en fazla onlar bile çok geliyor joie choreme var aslında görünüşü de güzel ama oto koltuğu yla 1200 filan tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…