2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Joie liletrax 4 travel sistem de e bebekte indirimde ama ben hiç canlı inceleyemedigim için alamıyorum şu an hem oto koltuğu adac testinden geçmiş

Hayir onerilmiyor boğulma riskine karşı ve omuriliğin gelişimi açısından

Ben yatağı biraz eğimli yapıp yan yatırıyordum canım kusmasın ya da kusunca kusmuğu , tükürüğü vs. genzine girmesin diye :)
Hastane odamızdaki beşikte aşağı eğimliydi ordan fikir olmuştu

Teşekkürler kızlar, o zaman Nexttome nin bu özelliğini kullanacağım demek oluyor, baş tarafı yukarda ayak tarafı aşağıda bırakılabilşyormuş. Bir de yan yatıp yastığı alıyım o zaman

Bizim bebiş ler kış bebeği olacak. Uyurken bişey örtecek miyiz? Yoksa kundağa sarıp bırakcaz mı? Benimde ilk bebiş. Neyi nasıl yapacağım bilmiyorum.

Uyurken bir şey örtmek de önerilmeyenlerden, boğulma riskinden dolayı. ben ilk zamanlar çok kıpırdanamaz diye üstüne battaniye örtüp kol altından sarıp yatıracağım, hareketlendiğinde uyku tulumuna geçeceğim

Ben bebek arabasına hiç karar veremiyorum canım sen hangisinde karar kıldın

Ben portbebe özelliği olsun istedim, ilk 6ayında kullanırım diye düşünüyorum. istanbulda sahile çok yakın oturuyorum, sahile inip yürüyüş yapabiliriz bebecikle açık havada da bebekler hep uyuyor. Ana kucağında iki büklüm kalmasın, rahat yatsın diye düşündüm. E bebekte modellere baktım. Marka olarak kraft pierre cardin casual kanz filan önerdiler. Üst segmentte stokke mima vs daha estetik arabalar var. Ama hem ağır hem de port bebe yok. Bunlardan birini tercih edicem sanırım hala kesin karar veremedim

Bugaboo ufak pratik bi arabaya benziyor. Ben onu da denedim, inceledim. Ama port bebe özelliği yok. Fiyat olarak aslında bi limit koymadık ama ucuz bir araba da diyemeyiz. Ağırlık vs. olarak da çok ağır olmaması önemli. Arabanın bagajından eve hiç çıkarmayı düşünmüyorum. Ben bir de bebeği kaldırmadan yönü değişsin istedim ama öyle bir araba yok, kaliteli değil olanlar da bakalım birinde karar kılıcam sonunda

Ben de öyle ama benim geçmek bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum var ve Dr antibiyotik vermiyor o yüzden 4litre falan su içiyorum benimki normal de seninkini bilemedim usutmus falan olabilir misin sen yine de tahlil verdim bence

Ben antibiyotik kullandım sonra yine tekrarladı benimde kronikleşti galiba. Bu hafta tekrar test yaptırıcam inşallah geçmiştir

Bebek arabası olarak Stokke scoot ile mamas papas urbo 2 arasında kaldık. İkiside tek elle kapanıyor ve araçta çok az yer kalıyor.

Ben antibiyotik kullandım sonra yine tekrarladı benimde kronikleşti galiba. Bu hafta tekrar test yaptırıcam inşallah geçmiştir
Geçmiş olsun sana da. Antibiyotiğin adı neydi monurol falan mı içtin ya ben çok korkuyorum bu enfeksiyondan zaten erken doğum riski var bu da gecmeyince İyice tedirgin oluyorum

Cok saol canm tup bebek doktorum istedi bnde tamm dedim
Selam canım, tüp bebek doktorunun böyle birşeye karar vermesi bence çok yanlış. Benim de ilk kızım tüp bebek ve suan 2. Ye kendiliğimden hamile kaldım. Doktorum beni de hep sezeryana yönlendirmişti ve malesef sezeryan oldum. Eğer bir problemin ypkaa normal doğum yap derim. Şuan ben 2. Bebeğimi normal yalmak için uğtasıyorum. Sonuçta tüp bebek de olsa bebeklerimizin riske arılor bir dırumu yok, tüp bebek olanlar normal doğum yapamaz die bir kural yok. Bebeklerimizin sadece oluşum aşamaları farklı ama hamile kaldıktan sonra normal bir gebeden hiç bir farkımız yok. Senin yerinde olsam bir kez daha düşünürüm ben çok pişman oldum..

Evet canım bu şekilde kullanacaksınız ana kucağı uzun süre kullanımlarda iyi değilmiş zaten chicco da da port bebe özelliği olan güzel arabalar var urban plus a bakabilirsin benim de begendigim bir araba ama henüz canlı inceleyemedim :)

Geçmiş olsun sana da. Antibiyotiğin adı neydi monurol falan mı içtin ya ben çok korkuyorum bu enfeksiyondan zaten erken doğum riski var bu da gecmeyince İyice tedirgin oluyorum

Monurolu en başta bi kere verdi gece yatarken içtim ertesi gün tuvaletten çıkamadım. İdrarda üreme yoktu antibiyotiksiz bol suyla geçer dedi dr. Bundan 1ay sonra tekrar test yaptırmıştım geçmişti ama 3gün sonra acilde ateş düşürücülerle antibiyotiklerle buldum kendimi. Feci bir ağrı ve ateşim çıktı. Baş ağrısı da eklendi. O esnada üreme de olmuş ondan böyle çıkmış. Antibiyotik kullandım üreme geçti, enfeksiyon düştü. 2aydır da rahattım bol su içiyordum testi tekrarladım şüphelenip çünkü yine ağrım oldu ve yine üreme çıktı. 2.kez antibiyotik aldım bu hafta yeni test yaptırcam.

Off inşallah geçmiştir. Benimki enteresan ne kaşıntı ne yanma ne ateş ne ağrı hiç bişey hissetmiyorum sadece akintim çoğalınca anlıyorum enfeksiyon oldugunu

Dogru söylüyorsun canm esimde normal dogum yapmami istiyo bilmiyorum kararsz kaldim eger ozmna kadar bi sorun olmadan yetisirsem normal daha iyi bakalim hakkımızda hayirlisi genede cok saol senin sayende hi kez daha dusunucem

Off inşallah geçmiştir. Benimki enteresan ne kaşıntı ne yanma ne ateş ne ağrı hiç bişey hissetmiyorum sadece akintim çoğalınca anlıyorum enfeksiyon oldugunu

İnşallah bende de akıntı oluyor, bir de artık anlıyorum garip bir şekilde, tuvaletim geldiğinde ilk önce hafif bir yanma hissi oluyor hemen geçiyor. Bir de kızılcık suyu içiyorum şimdi, burda arkadaş önermişti. 1haftadır içiyorum bakalım inşallah faydasını görürüm.

canım bence girdiğin yerlerde ki tuvaletten kapıyorsun
plastik bardak al ona işe eğlip acık oldukca tekrar enfeksiyon kapıyor olabilirsin
kulotlarını hep utuleyıp sıcak sıcak giy
bir de kızılcık kaynatım sıcak soguk nasıl ıstersen iç sirkeyle de bol bol bajınanı yıka
benimki de tekrarlıyordu geçti çok şükür 5 litelik kızılcık kaynatmıs babam sabah aksam dolaptan cıkarıdm içtim dene bi derim

Benim nefes problemi yok ama geceleri son 1 haftadir falan hep uyaniyorum. Dun sag kasigima cok fena sanci girdi, batma gibi oldu. Gazdi sanirim ama korktum biraz.
dün bende sağda bir batma hissettim gece uykumdan uyandırdı nasıl kokrtu sancı sandım dönemedim bir de aşırı terliyorum üstümü acıyorum sonra terim soğuyor donuyorum artık iyice agırlastım
nefes problemımde anı hareketlerde hızlı yaptıgım seylerde oluyor tıkanıyorum resmen

Günaydın annelerr

Bugün yıkayip ütüleyeceğim herşeyi. Erken geliyordu ama kesin karar verdim. Alısverisi bitirdim haftasonu. Bir tek bez göğüs kalkanı vs kaldı onlarida bir kerede alırım kargoyla gelir. Nedense içimde simdiden hazırlama hissi var hislerimi dinledim.

Ben de bu hafta yıkama ütülüme işimi halledicem canım 30 dan sonra da çamtayı hazırlamaya başlarım :))

Günaydın herkese

Bugün 25hafta olduk tamı tamına 26ya merhaba ay çabuk geçiyor ben bu günleri özlicem galiba kızlar
Benden de bugun 26. haftaya merhabaaa :) Ama senin beklenen dogum benden gec gorunuyor, doktor onemi cekti canim? Benim beklenen tarih 26 Subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…