2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bebek arabasında ben de inglesina trilogy tercih ettim. tek elle açılıp kapanabilmesi, hafif olması ve anakucağına uyumlu olması beni cezbetti. baston modelle (maclaren) bu tarz bir araba arasında kalmıştım. inglesina ikisinin ortası gibi geldi hatta biraz abarttım 20. haftada ilk aldığım şey oydu. haftasonu da lohusa pijamalarına baktım. Çok dantelli vs bişeydense kullanabileceğim sağlıklı ve emzirmeye uygun bir şey olsun istedim netice: bulamadım :) hangi beden almalıyım buna karar veremedim. kıyafet alışverişi kısmını da biraz yaptım birazını ocak indirimlerine bıraktım. n11 indirimlerinde, gg indirimlerinde telsiz, ateş ölçer, banyo bakım seti vs. ihtiyaçlarını tamamladım.

deterjan konusunda ne tercih ediyorsunuz deneyimli anneler

Günaydın anneler , ben daha bebek odası yapayım yapmayayim meselesinde kararsız iken sizin eşya alisverisiniz bana ilham veriyor . Bende bugün gidip biseyler bakmayı düşünüyorum daha erken diyordum ama yavaş yavaş almak , yıkamak yerleştirmek gerekiyor sanırım. Zaman biz şekerle , ağrıyla uğraşırken hızlıca geçiyor sanırım.

Günaydın kızlar ben de dün yalnız gidip gezdim biraz hala araba konusunda kararsizim kafam daha cok karıştı Kraftin kot kumaş gibi modelleri var cok begendim ama kullanış olarak eksik geldi bana hicbiseye karar veremedim. Bu arada yarım kilo kuzu yünü ve fermuarli bebek yastık astarları aldım. Birkaç tane incecik yastık dolduracagim bebişime. Ilerde de kullanır hem.

Benimde ilerde hep. Ama anne babanın genetiğinden dedi doktor bana. Ilkinde sevgili yavrum 3 5 kilo 52 cm durdu 37 haftakıktı tam. Doktor az daha dursa direk okula yazdıracakmişsin dedu hep
ya zaten ayrıntılı ultrasonda çok komikti nizim. ultrasonu yapan perintolog baktı bebiş iri. biraz önden gidiyor dedi. sonra bir bana baktı bir eşime baktı. ikimizde de 1,80 boy. normal ama dedi

Benden de bugun 26. haftaya merhabaaa :) Ama senin beklenen dogum benden gec gorunuyor, doktor onemi cekti canim? Benim beklenen tarih 26 Subat

Benimki 5-6gün önden gidiyor canım baştan beri. Sat 27mayıs benim aslında martta doğurmam lazım ama ilk usg’de kese göründüğünden beri 25şubat diyor dr. Nette de bakıyorum önde de gitse o tarihe göre doğmaz filan diyorlar bilemiyorum

ya zaten ayrıntılı ultrasonda çok komikti nizim. ultrasonu yapan perintolog baktı bebiş iri. biraz önden gidiyor dedi. sonra bir bana baktı bir eşime baktı. ikimizde de 1,80 boy. normal ama dedi

Hadi sizde boy var, biz eşimle ikimiz de 1.70iz bizim neyimize önde giden bebe

kızlar günaydın
haftasonuda yazdığım gibi idrar yollarında lokosit 10,yassı epitel 25 çıktı biraz yüksek geldi.Doktordan haber bekliyorum.Fikri olan varmı?çokmu kötü.

benim anamın boy 1,70 babamın 1,80 bende boy 1,80 kardeşimde 1,90 sizinki de boynuz kulağı geçermiş durumu sanırsam

Benimde ilerde hep. Ama anne babanın genetiğinden dedi doktor bana. Ilkinde sevgili yavrum 3 5 kilo 52 cm durdu 37 haftakıktı tam. Doktor az daha dursa direk okula yazdıracakmişsin dedu hep

Bizim doktor da kafası büyük azcık dedi ben korktum büyük derken sorun teşkil eder mi dedim yok babası gibi koca kafası genetik sıkıntı teşkil edecek şekilde değil dedi
bizde babası gibi koca kafa öyle mi dedik hoca da evet dedi güldük baya
eşimde çıkınca kadın hiç çekinmeden babası gibi koca kafalı kızınız dedi resmen diyip gülmeye basladı :)

gövde olarak bizimki öndeymiş kafacıkı da hanım kızımız
ay kız da koca kafa güzel olmaz ya inşallah koca bi kafası olmaz

olsun koca kafalılar daha zeki oluyor görüntüye bakma sen boşver

Benim oğlum 37de 39 cm kafa çapıyla doğdu. Normal olan 40 haftada 35 cm olması ama hiç sorun olmadı öyle büyük olmuyor yani merak etme. Normal doğuma engel diyorlar bunun icin hatta ama ben normal doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…