- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.561
ay hadi inşallah :) gerçi babaya çeksin istiyorum sarışın mavi gözlü olur :)olsun koca kafalılar daha zeki oluyorgörüntüye bakma sen boşver
bende normal doğum yapamazsam diye korktum hocada aynen senin dediğin gibi normal doğumu etkileyecek derece de değil anatomik olarak büyük sadece dediBenim oğlum 37de 39 cm kafa çapıyla doğdu. Normal olan 40 haftada 35 cm olması ama hiç sorun olmadı öyle büyük olmuyor yani merak etme. Normal doğuma engel diyorlar bunun icin hatta ama ben normal doğum yaptım.
Canım monurol verebilir büyük ihtimal. Genelde onu veriyor doktorlar. Bunun yanında bol bol su icmen gerek ki sık tuvalete gidip enfeksiyonu dışarı at. Iç çamaşırların ütülü giy. Eşinle ilişkiye girdikten sonra hemen yıka o bolgeyi. Aklıma gelenler bunlar. Bende de kronik var sanki ne zaman gitsem enfeksiyon oluyor ama bunlara dikkat edince daha az çıkıyor.kızlar günaydın
haftasonuda yazdığım gibi idrar yollarında lokosit 10,yassı epitel 25 çıktı biraz yüksek geldi.Doktordan haber bekliyorum.Fikri olan varmı?çokmu kötü.
ay hadi inşallah :) gerçi babaya çeksin istiyorum sarışın mavi gözlü olur :)
eşimde diyor ki Allahtan burnu sana çekmiş kafa bana çekse de olur
bende normal doğum yapamazsam diye korktum hocada aynen senin dediğin gibi normal doğumu etkileyecek derece de değil anatomik olarak büyük sadece dedi
öyle olursa da artık önemli değil saglıkla kucağıma alayım yeter ki
maşallah güle güle giysin ne kadar tatlılar elim hep mavilere gidiyor ama arabalı vs olunca bırakıyorum sade seyler bulsam mavi falan alacağım kızımaŞimdilik bitti
Benim oğlum 37de 39 cm kafa çapıyla doğdu. Normal olan 40 haftada 35 cm olması ama hiç sorun olmadı öyle büyük olmuyor yani merak etme. Normal doğuma engel diyorlar bunun icin hatta ama ben normal doğum yaptım.
Bizimkininde bıngıldağı kapalı doğmuştu büyük çocuk gibi
ayy ayy maşallah ne güzel şeyler almışsın =)Şimdilik bitti
Ben normal değilimki çocuk normal olsunnasıl çocuklar doğurdunuz yav öyle
ayy ayy maşallah ne güzel şeyler almışsın =)
Bende sarışın yeşil gözlüyüm eşimde renkli gözlü kızım bildiğin başkasının k7zı hiç bize benzemiyor allahtan vücut tipi bende kafam karışmıyorBende mavi gözlü sarışınım ama eşimin kopyasıni doğurdum ya
Bence yeter. Tabi bebeğin performansıda önemli. Cok kusarsa falan gerekebilir.maşallah güle güle giysin ne kadar tatlılar elim hep mavilere gidiyor ama arabalı vs olunca bırakıyorum sade seyler bulsam mavi falan alacağım kızıma
sende çok güzel yelek yulum takımlar almışsın bende cumartesi liste cıkardım 16 tane zıbın var resmen sadece zıbın almısım 2 yelek 3 tulum
tulum ve yelek alacagım artık 3 battaniye var yeter mi ki
Annem babam kahverengi gözlü 3 kardeş 3ümüzde mavi gözlüyüz ben hep diyorum genetik cok ilginç bir bilim.Bende sarışın yeşil gözlüyüm eşimde renkli gözlü kızım bildiğin başkasının k7zı hiç bize benzemiyor allahtan vücut tipi bende kafam karışmıyor
Sağol biraz sade ama şık şeyleri seviyorum gönlüme göre oldunasıl çocuklar doğurdunuz yav öyle
ayy ayy maşallah ne güzel şeyler almışsın =)
Canım maşallah çok güzel olmuş hepsi çok güzel . Güle güle giysin.Şimdilik bitti
Ben normal değilimki çocuk normal olsun
Sağol biraz sade ama şık şeyleri seviyorum gönlüme göre oldu
Bebekler doğunca aslında standart dısı ne çok durum olduğunu herkesin başina geldiğini anlıyor insan.
Evet canim hic belli olmuyor gercekten. Benim ablamin sacalri bildigin platin sarı gozleri kocaman mavi. Abim esmere yakın gözler kocaman mavi. Benim saclarım kaşlarım simsiyah gozlerim kocaman siyah türkan şoray stayla:)) bütün milletleri barındiriyoruz ailedeAnnem babam kahverengi gözlü 3 kardeş 3ümüzde mavi gözlüyüz ben hep diyorum genetik cok ilginç bir bilim.
Ben de cogunu denedim inglesina trilogy karari verdik biz de hatta siyah alicam. Renk yoktu ellerinde siparisini verdikbebek arabasında ben de inglesina trilogy tercih ettim. tek elle açılıp kapanabilmesi, hafif olması ve anakucağına uyumlu olması beni cezbetti. baston modelle (maclaren) bu tarz bir araba arasında kalmıştım. inglesina ikisinin ortası gibi geldi hatta biraz abarttım 20. haftada ilk aldığım şey oydu. haftasonu da lohusa pijamalarına baktım. Çok dantelli vs bişeydense kullanabileceğim sağlıklı ve emzirmeye uygun bir şey olsun istedim netice: bulamadım :) hangi beden almalıyım buna karar veremedim. kıyafet alışverişi kısmını da biraz yaptım birazını ocak indirimlerine bıraktım. n11 indirimlerinde, gg indirimlerinde telsiz, ateş ölçer, banyo bakım seti vs. ihtiyaçlarını tamamladım.
deterjan konusunda ne tercih ediyorsunuz deneyimli anneler
Saglikla giysin hepsini, simdi seninkileri gorunce ben acaba az mi aldim diyorum:/Şimdilik bitti
Güle güle saglikla kullanirsiniz inşallah:) cok guzel hepsi de. Ben de tulum cok seviyorum ama kizimda hic kullanamadim zor geldi kullanmasi bez degistirirken falan. Bakalim bu sefer kullanabilecek miyimŞimdilik bitti
allahtan şu bebek arabasını en başta alıp koymuşum kenarı insanın aklı karışıyor sürekliBen de cogunu denedim inglesina trilogy karari verdik biz de hatta siyah alicam. Renk yoktu ellerinde siparisini verdik
Aslında az değildir yıkayıp ütüleyip askıya asınca baya oldu benimde. Önceden azmı diyordum ama.Saglikla giysin hepsini, simdi seninkileri gorunce ben acaba az mi aldim diyorum:/
Tulumların çıtçıt ya da fermuari hep ayaklara kadar ona dikkat ederek alıyorum. Bide sırtı açıldı toplandı derdi olmuyor bebek bile olsalar illaki toplanıyor. Teşekkür ederimGüle güle saglikla kullanirsiniz inşallah:) cok guzel hepsi de. Ben de tulum cok seviyorum ama kizimda hic kullanamadim zor geldi kullanmasi bez degistirirken falan. Bakalim bu sefer kullanabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?