2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
olsun koca kafalılar daha zeki oluyor görüntüye bakma sen boşver
ay hadi inşallah :) gerçi babaya çeksin istiyorum sarışın mavi gözlü olur :)
eşimde diyor ki Allahtan burnu sana çekmiş kafa bana çekse de olur

Benim oğlum 37de 39 cm kafa çapıyla doğdu. Normal olan 40 haftada 35 cm olması ama hiç sorun olmadı öyle büyük olmuyor yani merak etme. Normal doğuma engel diyorlar bunun icin hatta ama ben normal doğum yaptım.
bende normal doğum yapamazsam diye korktum hocada aynen senin dediğin gibi normal doğumu etkileyecek derece de değil anatomik olarak büyük sadece dedi
öyle olursa da artık önemli değil saglıkla kucağıma alayım yeter ki

kızlar günaydın
haftasonuda yazdığım gibi idrar yollarında lokosit 10,yassı epitel 25 çıktı biraz yüksek geldi.Doktordan haber bekliyorum.Fikri olan varmı?çokmu kötü.
Canım monurol verebilir büyük ihtimal. Genelde onu veriyor doktorlar. Bunun yanında bol bol su icmen gerek ki sık tuvalete gidip enfeksiyonu dışarı at. Iç çamaşırların ütülü giy. Eşinle ilişkiye girdikten sonra hemen yıka o bolgeyi. Aklıma gelenler bunlar. Bende de kronik var sanki ne zaman gitsem enfeksiyon oluyor ama bunlara dikkat edince daha az çıkıyor.

Bende mavi gözlü sarışınım ama eşimin kopyasıni doğurdum ya

maşallah güle güle giysin ne kadar tatlılar elim hep mavilere gidiyor ama arabalı vs olunca bırakıyorum sade seyler bulsam mavi falan alacağım kızıma
sende çok güzel yelek yulum takımlar almışsın bende cumartesi liste cıkardım 16 tane zıbın var resmen sadece zıbın almısım 2 yelek 3 tulum
tulum ve yelek alacagım artık 3 battaniye var yeter mi ki

Benim oğlum 37de 39 cm kafa çapıyla doğdu. Normal olan 40 haftada 35 cm olması ama hiç sorun olmadı öyle büyük olmuyor yani merak etme. Normal doğuma engel diyorlar bunun icin hatta ama ben normal doğum yaptım.

Bizimkininde bıngıldağı kapalı doğmuştu büyük çocuk gibi

nasıl çocuklar doğurdunuz yav öyle
ayy ayy maşallah ne güzel şeyler almışsın =)

Bence yeter. Tabi bebeğin performansıda önemli. Cok kusarsa falan gerekebilir.

Ben bayılıyorum tuluma 1.5 yaşinda oldu oğlum hala tulum giyiyor bol bol

O yüzden zıbınlı takım az. Bide hastane cıkısım var 2 oğlumdan kalan 2 tanede yeni aldım. Onlarda zıbın var sadece ekstra 1 tane zıbınlı takım aldım gerisi hep tulum.

Gri favori rengim benim.

Bende sarışın yeşil gözlüyüm eşimde renkli gözlü kızım bildiğin başkasının k7zı hiç bize benzemiyor allahtan vücut tipi bende kafam karışmıyor
Annem babam kahverengi gözlü 3 kardeş 3ümüzde mavi gözlüyüz ben hep diyorum genetik cok ilginç bir bilim.

nasıl çocuklar doğurdunuz yav öyle

ayy ayy maşallah ne güzel şeyler almışsın =)
Sağol biraz sade ama şık şeyleri seviyorum gönlüme göre oldu

Bebekler doğunca aslında standart dısı ne çok durum olduğunu herkesin başina geldiğini anlıyor insan.

Ben normal değilimki çocuk normal olsun

Ay aynı ben. Bakalim benden nasil bir deli cikacak. Insallah esime benzer bana benzerse sctim

Sağol biraz sade ama şık şeyleri seviyorum gönlüme göre oldu

Bebekler doğunca aslında standart dısı ne çok durum olduğunu herkesin başina geldiğini anlıyor insan.

Bende ogrenecegim insallah :))

Annem babam kahverengi gözlü 3 kardeş 3ümüzde mavi gözlüyüz ben hep diyorum genetik cok ilginç bir bilim.
Evet canim hic belli olmuyor gercekten. Benim ablamin sacalri bildigin platin sarı gozleri kocaman mavi. Abim esmere yakın gözler kocaman mavi. Benim saclarım kaşlarım simsiyah gozlerim kocaman siyah türkan şoray stayla:)) bütün milletleri barındiriyoruz ailede kocamin tarafta hic renkli gozlu yok sulalede. Ama bebegimi iki oldu mavi gözlü görüyorum rüyamda. Tabi favorim benim gibi kara gözlü olması

Ben de cogunu denedim inglesina trilogy karari verdik biz de hatta siyah alicam. Renk yoktu ellerinde siparisini verdik

Bizim kiyafet isinin cogunu anneannesi halletti:) haftaya gelecek bakalim ben bi kac parcadan baska bisey almadim. Hepsi bi araya gelince kalan eksikleri de görüp ona gore tamamlarim artik

Güle güle saglikla kullanirsiniz inşallah:) cok guzel hepsi de. Ben de tulum cok seviyorum ama kizimda hic kullanamadim zor geldi kullanmasi bez degistirirken falan. Bakalim bu sefer kullanabilecek miyim
Tulumların çıtçıt ya da fermuari hep ayaklara kadar ona dikkat ederek alıyorum. Bide sırtı açıldı toplandı derdi olmuyor bebek bile olsalar illaki toplanıyor. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…