- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.581
canım sen tulumun içine ne giydiyorsun ben zıbın alt gıydırecektım ama yanlıs dusunmusum akıl edememısım usuyecegını ustune de tulum aldımBence yeter. Tabi bebeğin performansıda önemli. Cok kusarsa falan gerekebilir.
Ben bayılıyorum tuluma 1.5 yaşinda oldu oğlum hala tulum giyiyor bol bol
O yüzden zıbınlı takım az. Bide hastane cıkısım var 2 oğlumdan kalan 2 tanede yeni aldım. Onlarda zıbın var sadece ekstra 1 tane zıbınlı takım aldım gerisi hep tulum.
Gri favori rengim benim.
Onu ben de araştırdım faydaliymis ama kan inceltici ilaçlar kullananlar için sakıncalı olabilir yazdığı için ben kullanamadim çünkü iğne kullanıyorumİnşallahbende de akıntı oluyor, bir de artık anlıyorum garip bir şekilde, tuvaletim geldiğinde ilk önce hafif bir yanma hissi oluyor hemen geçiyor. Bir de kızılcık suyu içiyorum şimdi, burda arkadaş önermişti. 1haftadır içiyorum bakalım inşallah faydasını görürüm.
Yeni doğduğunda altına pijama ve çıtçıtlı badi üstünede tulum giydireceğim. Zaten ev sıcak olur hem büyük oğlum hem bebek olunca.canım sen tulumun içine ne giydiyorsun ben zıbın alt gıydırecektım ama yanlıs dusunmusum akıl edememısım usuyecegını ustune de tulum aldım
nasıl gıydırlecegını hala bılmıyorum
pijama dediğin bildiğim alt üst takım mı kuzum ben b,ilmiyorum bu konuda cahilim foto var mı :)Yeni doğduğunda altına pijama ve çıtçıtlı badi üstünede tulum giydireceğim. Zaten ev sıcak olur hem büyük oğlum hem bebek olunca.
Zıbınlı takımlarda da yine içine çıtçıtlı ince pijama ve üstüne ayaklı pijama ve zıbınin üstünü giydireceğim. Zaten sürekli emme halinde sıcaklıyor. Duruma göre bakarım. Şapka ilk 40 gün kullanırim eldivenleride ilk banyo ve tırnak kesiminden sonra takmıyorum.
Eldivrn takmak zaten bebek icin iyi degilmis. Vucut butunlugunu anlayamiyormus diye okumustum.ne kadar dogrudur bilemiyorum tabi :)Yeni doğduğunda altına pijama ve çıtçıtlı badi üstünede tulum giydireceğim. Zaten ev sıcak olur hem büyük oğlum hem bebek olunca.
Zıbınlı takımlarda da yine içine çıtçıtlı ince pijama ve üstüne ayaklı pijama ve zıbınin üstünü giydireceğim. Zaten sürekli emme halinde sıcaklıyor. Duruma göre bakarım. Şapka ilk 40 gün kullanırim eldivenleride ilk banyo ve tırnak kesiminden sonra takmıyorum.
Güle güle kullansın paşaGünaydın kızlar ben de dün yalnız gidip gezdim biraz hala araba konusunda kararsizim kafam daha cok karıştı Kraftin kot kumaş gibi modelleri var cok begendim ama kullanış olarak eksik geldi bana hicbiseye karar veremedim. Bu arada yarım kilo kuzu yünü ve fermuarli bebek yastık astarları aldım. Birkaç tane incecik yastık dolduracagim bebişime. Ilerde de kullanır hem.
Amin canim hepisi hepisi insallah :)Güle güle kullansın paşa
siyah olanlar trilogy city olarak geçiyordu onların tutma kısmı birleşikti ilk başlarda ana kucağı yüzümüze dönük kullanırken bebeği rahatça alıp bırakabilmek için tutma kısmı birleşik olmayanı tercih ettik. ben jean modelini aldım. etrafımda kullanan arkadaşlarım var onlar da çok memnun... güle güle kullansın kuzucuklarBen de cogunu denedim inglesina trilogy karari verdik biz de hatta siyah alicam. Renk yoktu ellerinde siparisini verdik
Ayyy tulumlar cok tatli masallah güle güle kullansin minnoşuk:))bende biraz önce bunları aldım kızçeye artık daha da bsy almayacağim hediye de gelir diye düşünüyorum
tulumların guzellerı hıc kalmamıs 3-6 aylık ancak bunu buldum indirim de varken çekle beraber aldım
03 aylık eldiven 3 tane var dun 3-6 aylk iki tane aldım 4 de böyle aldım yeter artık eldiven de
yelekte bununla 3 oldu
tulum 2 tane yedı doganda var
bunlarla 5 oldu bunu da 3-6 aylık aldım yeter sanırım
Ayyy tulumlar cok tatli masallah güle güle kullansin minnoşuk:))bende biraz önce bunları aldım kızçeye artık daha da bsy almayacağim hediye de gelir diye düşünüyorum
tulumların guzellerı hıc kalmamıs 3-6 aylık ancak bunu buldum indirim de varken çekle beraber aldım
03 aylık eldiven 3 tane var dun 3-6 aylk iki tane aldım 4 de böyle aldım yeter artık eldiven de
yelekte bununla 3 oldu
tulum 2 tane yedı doganda var
bunlarla 5 oldu bunu da 3-6 aylık aldım yeter sanırım
çok teşekkür ederiz daha iyileri herkesin olsun inş*
Ayyy tulumlar cok tatli masallah güle güle kullansin minnoşuk:))
Ellerini keşfetsin diye takmıyorum bende. Ama yüzünü çizebilir ilk doğunca ondan göbeği düsene kadar kullanırim sonra banyo tırnak kesimi ellerini çıkartırım. Heyecan yaptım yine doğacaklarda yıkanacaklarEldivrn takmak zaten bebek icin iyi degilmis. Vucut butunlugunu anlayamiyormus diye okumustum.ne kadar dogrudur bilemiyorum tabi :)
Karısık kısa uzun. Ince tek alt pijama dediğim takım değilde. Alt tayt gibi diyeyim. Ilk 40 gun bizden bir kat fazla giyiyorlar ondan icinede giydirmek gerekiyor. Bide hareket az ya başta üsümesinlerpijama dediğin bildiğim alt üst takım mı kuzum ben b,ilmiyorum bu konuda cahilim foto var mı :)
çıt çıtlı badilerin kısa kollu mu ben hep uzun aldım
Ben de göbeği düşünce çıkartmıştım. 10 günlüktü düştüğünde. Kimi arkadaşların daha erken düştü kimininki daha geç. Aslında onunla ilişkisi olduğunu bilmiyordu. 10.15 günlük olunca bırakırım takmayı demiştim. Denk geldi. İsabet olmuş demekkiEllerini keşfetsin diye takmıyorum bende. Ama yüzünü çizebilir ilk doğunca ondan göbeği düsene kadar kullanırim sonra banyo tırnak kesimi ellerini çıkartırım. Heyecan yaptım yine doğacaklarda yıkanacaklar
ben aldıklarımı listeledim cumartesi günü 0-1 aylık 2 0-3 aylık 3Kizlar şu kıyafet işleri kafamı karıştırıyor kaçar tane aldınız tamamlayanlar söyleyebilir mi.tulum ,alt üst ,tek alt,tek üst bunlardan 5er adet ,uzun kollu citcitli 10_12 adet düşündüm.yeterli mi.bunların kaçını 0_3 kaçını 3_6 alayım bilemedim siz nasıl yaptınız. .Bi de kış ya askılı veya kisa kollu citcitli body alcak misiniz..baglamali zibin da aldiniz mi.2.bebeğim ama kafam çooook karisik
1 hafta 10 gün gibi düşüyor:) o zamana kadar ekşi ekşi bebiş kokusu oluyor misssssssbu arada bu göbek kaç günde düşüyor. okuduğum kaynaklar bebeği her gece yıkayıp öyle uyutun rutini olsun diyor. ama aynı körolasıca kaynaklar göbek düşmeden yıkamayında diyorşimdi ilk ne zaman yıkıycaz biz bebişi..
göbek düşene kadar yıkamıyoruz yani1 hafta 10 gün gibi düşüyor:) o zamana kadar ekşi ekşi bebiş kokusu oluyor misssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?