2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben 3 gün geçtikten sonra yıkadım. Kv ilk günden yıkatacak oldu. Doktor onun derisinde ona faydalı onu koruyan bişiler var dediydi de neydi unuttum, 3 gün geçsin öyle yıkayın demişti. Kimi bebeklerin 15 günde düşüyor. Çok sanki. Göbeği etkilenmiyorki sudan. Neyse bilmiyorum yorum yapamam

Herkese mrb nasılsınız kizlarrrr bnm bir haftalik sekerim baya yuksek cikmis yarin aclik tokluk ölçtürmemi istedi doktor kesin insüline baslaticakmis sekeri cikan arkadaslar diyetiniz hic ama hic bozmayin bu seker tansyonda çıkartıyormuş bnde diyetimi hic bozmadim ama ogun kacirdim sadece dun tansyonum da yükseldi hayirlisiyle bu gunleride gecirseydim ama hersey bni buluyo ya

vernix tabakası deniyor ona. bebeğin cildi için önemli evet. o yüzden hemen yıkamayın diyorlar. mümkünse 24 saat kalmalıymış. ama 3 gün çok sanki. ilk zamanlar ılık süngerle sileriz olmadı vücudunu göbüş düşünce yıkarız nabalım =)

Nasıl bir haftalık şekerin yüksek çıkmış. Boşver düşmüyorsa stres çekme çaresi var

kız acaba senin alette mi bozuk. evde ki ölçümlerin değil mi bu söylediklerin. sende yarın açlık tokluk verirken kendi makinanlada ölç karşılaştır hastanede çıkanla belki senin alette arızalıdır.

He işte öyle bişiler. biz üç günlükten sonra her akşam yıkadık. Abimizde şubat başı doğumlu. O yıl çok soğuktu ama alışkanlık haline getirdik. Suyuda çok sevmişti hiç ağlamazdı kuzum.

bende alışsın istiyorum =)) aman evler sıcak zaten bişey olmaz bence..

Merhaba iyi günler birşey sormak istiyorum, 25+5 günlük hamileyim bugun şeker yüklemesi vardı öncesinde doktor muayene ederken kalp atışının hızlı olduğunu söyledi cuma günü nst ye gelmem gerektiğini söyledi bu haftalarda böyle bir durum yaşayan varmı çok sağolun şimdiden.

Nasıl bir haftalık şekerin yüksek çıkmış. Boşver düşmüyorsa stres çekme çaresi var
Bu hafta aclikta toklukta cok yuksek cikti kendi doktorum acilen dahiliyeye git dedi gittim yuksek dedi insülin kullanicaksin ama once yarin aclik tokluk burda da ver bakalim dedi cok şükür caresi olan bsy ama insan ister istemez stres yapiyo mirelim sıfır oldu canm

Aslinda bnde şüphelendim canm ama dun tansyonum nobetci eczanede ölçtürmeye gitmistim acile gonderdiler yuksek diye acilde de hm sekere de baktilar cok yuksek dediler bugun de hastanedeki doktor yarin burda da aclik tokluk bakalim emin olalim sonra insülin yazicam dedi

Dur telaş etme hemen. Bi git yarın laboratuvarda baktır kaç çıkacak. Benimki gibi aletin bozuktur belki.tek öğün geçirmekle şeker yükselmezki. Benim öğünlerim çok belirsiz çoğu zaman bende atlıyorum cnm

Geçmiş olsun, sıkılma olsun. Şurda 3ay kaldı en fazla. Dişimizi sıkıcaz napalım

Geçmiş olsun canm ama bnm nabzim hamileligin basindan beri cok hızlı bana bsy demedi doktor

Ben onun icin eldiven ve bere 3 er tane aldim. 40 gunnicin yeter diye dusundum. Hatta dedigin gibi eldiven banyo yapana kadar sadece 1 hafta kullanilsa yetermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…