2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar geldim nasılsınız bebişleriniz nasıl ben dün kontrolden geldim prensesim 932 gr olmuş şimdilik herşeyyolunda cok şükür doktorun sağlığı gayet yerinde cümlesi varya beni mutluluktan havaya uçuruyor ı an sadece bunu duymayı istiyorum çünkü kilo boy vs sormuyorum bile ama doktor söylüyor tabiki :)) 35 cm olmuş bizim cadı bugün 26+6 haftadayız sizde durumlar nasıl :)))

Bizde de öyle. Benim kızım döndü galiba. Hareket tarzı değişti.
Valla canim tecrübem yok döndü mu bilmiyorum ama bazen kasıklarima vuruyor bazen kaburgamin altina bazen de direk karnimin en uç sağ ve soluna vuruyor :)) resmen karnim dalga dalga oluyor ya o ayaklar bi çıksın yiyecem o küçük parmaklari tek tek :))

Bende bugün 27+1 oldum 30 haftada diğer kontrol şuan nefes darlığı ve sırt ağrım var onun dışında iyiyim

Sürekli dönüyorlar ondan cnm

Bende 1 tane aldım kızım yaz bebeğiydi elbisenin altına falan giydiriyordum bunda kalın aldım bir tane duruma göre giydireceğim
bende alayım birkaç tane anasına çektiyse bir çorap 2 gün dayanmaz =)
birde saç bandı almak lazımmış. kulakları kırılmasın diye var mı öyle bir şey ya

kızlar bebişlere kilotlu çorap alacakmıyız biz =) şimdi aklıma geldi =)
Ben oğluşuma 0-6 ay aldım bi tane gri renkli ay çok komik ama çok işe yariyormus bebek biraz toparlayinca iki pantolon üst üste giydirmektense alta kilotlu corap giydirmek hem sıcak hem rahat oluyormus. Bi tane daha alacam insallah

ankarada olup evine yardımcı bayan temizlik için çağıran var mı arkadaşlar
bi ark komsusu yapıyormus ama kız tarikattaymış bende tırstım tövbe tövbe
tarikatı falan duyunca
şimdi ben cagırsam ne yatırcagımı da bilmiyorum
neler yaptırılır bayan çağırınca
perdelerim duruyor yarısı stor onlara el atsa aksama kadar baska iş yapamaz sanırım
bilemedim sunu bunu yap dıyebılen bırı de degılım 2 defa bırını cagırdım arkasından ben yaptım dıyemedıkce oda kendı basına yapıyordu bsyler
fikri olan var mı

birde saç bandı almak lazımmış. kulakları kırılmasın diye var mı öyle bir şey ya
Kış ortasında dogacaklar zaten canim uzun süre başlarında şapka bere olacak kulaklarini onlar tutacak zaten

benım yenı dogan takımından o sac bandı cıktı hm de falan olabılır normal takı tokacılardan alırsın cnm

Canim mutfak dolaplarini iç dış sildirirsin. Banyolari tavandan aşağı sildirirsin duş kabin falan. Camları kapiları sildirirsin en zor onlar.

Ben her renk aldım ama süs amaçlı kulaklar hakkında bilgim yok
Bu arada çoraplar bendede hep tek kullanımlık oluyor çürük mü yapıyorlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…