- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.821
Baştan konuşman lazim aslında. Ama genel temizlik yapıp cam kapı siliyorlar. Koltuk halı silmezler. Mutfak dolaplarınıda dıstan siliyorlar sadece. Kaç farklı kisi aldımsa böyle oldu hep.ankarada olup evine yardımcı bayan temizlik için çağıran var mı arkadaşlar
bi ark komsusu yapıyormus ama kız tarikattaymış bende tırstım tövbe tövbe
tarikatı falan duyunca
şimdi ben cagırsam ne yatırcagımı da bilmiyorum
neler yaptırılır bayan çağırınca
perdelerim duruyor yarısı stor onlara el atsa aksama kadar baska iş yapamaz sanırım
bilemedim sunu bunu yap dıyebılen bırı de degılım 2 defa bırını cagırdım arkasından ben yaptım dıyemedıkce oda kendı basına yapıyordu bsyler
fikri olan var mı
ee ben sapkada almadım ki =) ımın tınrımKış ortasında dogacaklar zaten canim uzun süre başlarında şapka bere olacak kulaklarini onlar tutacak zaten
bakayım bakalım bi. hastane çıkışlarında oluyormuş evet.benım yenı dogan takımından o sac bandı cıktı hm de falan olabılır normal takı tokacılardan alırsın cnm
bizim evde karadelik var =) çorapların teki hep kayboluyor =))Ben her renk aldım ama süs amaçlı kulaklar hakkında bilgim yok
Bu arada çoraplar bendede hep tek kullanımlık oluyor çürük mü yapıyorlar nedir
bizim evde karadelik var =) çorapların teki hep kayboluyor =))
bizim ev 5. kat her yanı kameralı hırsız olsa görürdük karadelik daha makulBizim eve de hep hırsız giriyormuş. Eşimin çoraplarının teki çalıp gidiyormuş meğer. Eşim öyle iddia ediyor
Ben ek şapka aldim canim yani bere. pamuklu kumaştan. Biraz daha geniş ve lastiklerinin sert olmamasina da dikkat etmek gerek bebegin şakaklarını sıkıp agritabilir. Ben şapka ve alt pijama lastiklerinin hep yumuşak ve esnek olmasina dikkat ediyorumee ben sapkada almadım ki =) ımın tınrım
bakayım bakalım bi. hastane çıkışlarında oluyormuş evet.
bizim evde karadelik var =) çorapların teki hep kayboluyor =))
O benim oğlanda uyguladığım taktik. Ama o çakal pazarlamacılar var ya onlar. Böyle yapamayalım diye üç dört farklı renkli desenli çorabı birleştirip satıyorlar. Tekli çorap satmıyor çakallarbizim ev 5. kat her yanı kameralı hırsız olsa görürdük karadelik daha makulo yüzden eşim hep aynı çorabı aynı renk alır. ilk giymede 1 teki gidiyor 2. de 1 teki. 3. sefere kalan tekleri eşleyip giyiyor
Ben ek şapka aldim canim yani bere. pamuklu kumaştan. Biraz daha geniş ve lastiklerinin sert olmamasina da dikkat etmek gerek bebegin şakaklarını sıkıp agritabilir. Ben şapka ve alt pijama lastiklerinin hep yumuşak ve esnek olmasina dikkat ediyorum
O benim oğlanda uyguladığım taktik. Ama o çakal pazarlamacılar var ya onlar. Böyle yapamayalım diye üç dört farklı renkli desenli çorabı birleştirip satıyorlar. Tekli çorap satmıyor çakallar
Canim mutfak dolaplarini iç dış sildirirsin. Banyolari tavandan aşağı sildirirsin duş kabin falan. Camları kapiları sildirirsin en zor onlar.
Hlılarım hep kilip makınaya atmalık iki de 3 lü bir de 2 li oturma odamda koltugum var belki siler onlarıBaştan konuşman lazim aslında. Ama genel temizlik yapıp cam kapı siliyorlar. Koltuk halı silmezler. Mutfak dolaplarınıda dıstan siliyorlar sadece. Kaç farklı kisi aldımsa böyle oldu hep.
Canım baştan konuş zamanı ona göre yayıyorlar.kapı cam tuvalet banyo bir de odadan çıkarken genel temizlik dolabı vs dıştan silmek gibi eğer evin küçükse koltuk sildirebilirsin. Bende yumuşak yüzlüyüm her gelen ablayla çay kahve dertleşme moduna giriyorduk bir arkadaş neler yapılacağını baştan mutlaka söyle diye diye öğretti az bişeyler bana:)Hlılarım hep kilip makınaya atmalık iki de 3 lü bir de 2 li oturma odamda koltugum var belki siler onları
baya baya iyi temizlik yapıyor dedi arkadaşım yorulmak bılmıyor dedi korktum biraz kızdan o muhabbetlerden dolayı ama evi de bana cok yakın ilerde bebek olursa memnunda kalırsa cagırırm dıye dusundum
ne yaptırcagımı bılsem belkı soylerım bastan
mutfak dolaparımın ıcını de gecen ay temızlemıstım cok esyam yok zaten sevmem cunku cok esya ondan aslında 5 dk bıle sıler mutfagımda kucuk3 tane dolap var
ben spontane davranıyım o zaman bakalım kız ne yapacak baktım olmadı soylebılırsem eger sunrayı da mı yapsak derim
Bende o sohbet ortamı olmasın diye babamı çağrıyordumCanım baştan konuş zamanı ona göre yayıyorlar.kapı cam tuvalet banyo bir de odadan çıkarken genel temizlik dolabı vs dıştan silmek gibi eğer evin küçükse koltuk sildirebilirsin. Bende yumuşak yüzlüyüm her gelen ablayla çay kahve dertleşme moduna giriyorduk bir arkadaş neler yapılacağını baştan mutlaka söyle diye diye öğretti az bişeyler bana:)
Valla bence sohbet muhabbet sakat iş parana zamanına ve en son da sana yazık kalanı sen yapacaksın çünkü:)Bende o sohbet ortamı olmasın diye babamı çağrıyordumonla teras yıkıyorduk o temızlık yaparken falan sımdı arkadas bende gelırım dedı laklaka düşebiliriz sanırım bende senın gibi yavas yavas ogrenecegım :)
arkadaşım 1 2 gibi gelirim dedi bayanı 8 de cagırsam o zamana bıter bırkac sey ev dublex ama kucuk buyuk degıl halleder dıye dusunuyorum zaten yenı ev bende yaptım oyle cok ovalayacagı bsyler de yokValla bence sohbet muhabbet sakat iş parana zamanına ve en son da sana yazık kalanı sen yapacaksın çünkü:)
En berbatı onlar gerçekten ya ama sen gibi temizler mi fırını buzdolabını bilmiyorum.Buzdolabı benım nerdeyse bir günümü alıyorarkadaşım 1 2 gibi gelirim dedi bayanı 8 de cagırsam o zamana bıter bırkac sey ev dublex ama kucuk buyuk degıl halleder dıye dusunuyorum zaten yenı ev bende yaptım oyle cok ovalayacagı bsyler de yok
aslında benım ince işlere yardıma ıhtıyacım var buzdolabı sılmek fırın temızlemek perdeler cam kapı sılınmesı gıbı yoksa dolap ıclerını gecen ay halletmıstım duvalar temız halılar kilim makınaya atıyorum koltuk mınderlerıne de makınaya atıyorum bı ustu kalıyor zaten esya da az benım sevmedıgım ıcın toz almaktan nefret ettıgımden toz sıkıntımız varonları halletse bana yeter
Ben hemen acikiyorum daha 1 saat gecmeden ve cok halsizlik var. sanirim alisma devresiKızlar ya şeker ölçümleri nasıl çıkıyor. Benim sanki bugün düşük çıkıyor ya da makina tamamen bozuldu anlamadım. Bayağı bi halsizlik. Baş dönmesi gibi hal de var . Yemek yedim daha bi saat olmadı bakayım olceyim bu sefer kaç çıkacak. Inşallah normale döner bu değerler :-(
Erkek bebeklere kilotlu çorap onermiyolar diye biliyorum ama ben bu e-bebekdeki çorap pantolonlardanmı alsam diye düsundum ama bilmiyorum bendekızlar bebişlere kilotlu çorap alacakmıyız biz =) şimdi aklıma geldi =)
niye önermiyorlar ki bende su aglı olanları sevmıyorumErkek bebeklere kilotlu çorap onermiyolar diye biliyorum ama ben bu e-bebekdeki çorap pantolonlardanmı alsam diye düsundum ama bilmiyorum bende
H&M de 0 ay olarak var canım sitesinden bi bak istersenÇorap denmişken yenidoğan için miniminnacık boy normal çorap bulamadım ben, bulabilen var mı ya?
ben mothercareden asldım newborn 5li çorap. hepsi beyaz her şeyler uyar dedim :)Çorap denmişken yenidoğan için miniminnacık boy normal çorap bulamadım ben, bulabilen var mı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?